Юлски Бебета 2021

• 44 360
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен отново!
И моите симптоми понамаляват, имам енергия, чувствам се супер, само нямам търпение за тази 12 седмица Heart
Добре дошли на новодошлите, леко бременеене и здрави бебчета за всички нас!

Sweetmusic, може ли да споделиш как се лекуваш  - с каква хомеопатия, ако се наложи. Сигурна съм, че всички се пазим, но около нас има много позитивни и поне да знаем как да действаме. Някоя от вас може ли да ми препоръча добър лекар хомеопат?

Ана, на мен хематрокритът ми се струва в норма. Следи от кръв в урината, говори с наблюдаващия лекар. Следи за зацапване на бельото, ако трябва да ти назначи нещо, той ще прецени.

Усмихнат и слънчев ден на всички мами и бебоци Heart

# 226
  • Варна
Привет момичета ❤️ добре дошли на новите девойки, лека бременност и до финал ❤️
Днес чухме и видяхме сърчице ❤️
По календарче съм 8г.с. по ехото съм 7+2г.с. Почвам да търся при кого да запазя час за феталната в София. Каза ми за първите дни на януари. Но на 7ми съм пак при нея има ще преценим дали в края на декември. От 7ми ще съм в болничен 🎉
Преди 8 дни изкарах някакво вирусче за 1 вечер буквално. Мъжа го държи вече 6ти ден с температура и кашлица, отрицателен ковид тест. Докторката се учуди,че имаме сърдечен ритъм ,понеже в така ранна седмица,често умирали зародишите при информация,вирус и т.н.
Започнах много да се притеснявам,дали е дало отражение на развитието. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо 🤔
Изписа ми ,,Emil,, за гаденето и реших да го взема да имам под ръка (за момента само с лимон закрепвам положението) . В аптеката като ми казаха 15лв и ме удариха в земята 😁😁😁.

# 227
И моите симптоми понамаляват, имам енергия, чувствам се супер, само нямам търпение за тази 12 седмица <3

Sweetmusic, може ли да споделиш как се лекуваш  - с каква хомеопатия, ако се наложи. Сигурна съм, че всички се пазим, но около нас има много позитивни и поне да знаем как да действаме. Някоя от вас може ли да ми препоръча добър лекар хомеопат?

Ана, на мен хематрокритът ми се струва в норма. Следи от кръв в урината, говори с наблюдаващия лекар. Следи за зацапване на бельото, ако трябва да ти назначи нещо, той ще прецени.

Усмихнат и слънчев ден на всички мами и бебоци <3

Янче, Ели91 вярвате ли, че само като Ви прочетох коментарите и се успокоих значително. Наистина това с намаляване на симптомите ме притесни и го мисля. Не е съвсем да не чувствам напрежение в гърдите но понамаляха и не ме болят толкова.
Усмивка - На мен сакче и мехурче с коремен на 10.11 ,т.е. при мен в 5+2 г.с.

# 228
Здравейте, момичета Simple Smile
Казвам се Инна на 27. Тихичко влизам с термин 27.07 Simple Smile
На 20.12 записах скан, дано чуем сърчице ☺️

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 14:01 от FBID1170191396327978

# 229
Аз до вчера нямах никакви симптоми и днес сутринта като се започна с едно гадене... Бях на преглед но успяхме да видим само плоден сак, който си отговаря на седмицата. Дори каза другата седмица да ида за сърбите,но аз утре си заминавам от Бг. Как се справите с гаденето?

# 230
Аз още си имам гадене сутрин и вечер, но най-вече сутрин като се събудя. Или най-вече като преям, така че гледам да не преяждам.Излезнаха ми резултатите и витамин Д ми е 15 единици под нормата, опасно ли е нещо. Притесних се. Пратих на лекарката и ще се чуем по-късно.

# 231
Включвам се и аз в темата. На първия рожден ден на дъщеря ми си направих тест и излезе положителен. Термин 23-24.07 (зависи къде го сметна). Още кърмя бъдещата кака и започнах да се чудя кога да я отбивам - не искам да кърмя тандемно.

# 232
И при мен, случайно или не, симптомите като че ли намаляха последните два дни. Гаденето не е толкова силно както беше.

По
Включвам се и аз в темата. На първия рожден ден на дъщеря ми си направих тест и излезе положителен. Термин 23-24.07 (зависи къде го сметна). Още кърмя бъдещата кака и започнах да се чудя кога да я отбивам - не искам да кърмя тандемно.

С отбиването при мен с номер 1 беше естествено и тя сама си показа. Беше на 24м. Първо спря да иска сутрешното, после постепенно спря да си иска и вечер. А с баткото до 36м. си беше пълно изпитание. Не иска да се отбива и толкова. Просто се разделихме за 3-4дни и след като се върнах, тъкмо бях поолекнала (гърдите)и после се наложи да мажа зърната с една горчива течност, изписват я за деца, които си гризат ноктите. Той само опита и каза, " мамо, защо е станало такова млякото 😆🤭" и до там. Нямаше друг начин.

# 233
Здравейте, бъдещи мамчета,
Изчетох ви изключително детайлно!
Поздравления - радвам се, че сте чули най-хубавата новина!
Моята история е с 1 мисед в 6-7 седмица. Сега сме в тиха радост и трепетно очакване по възможност само на добри новини.  По ехограф съм 6 + 6, а по календар трябва да съм 7+2, което малко ме озадачи, понеже и предходната ми бременност започна със седмица назад. Междувременно съм на терапия с Клексан, АП, вит Д, вит. Б12 и фолиева киселина. Нямам доказана тромбофилия, но съм предразположена.

За онези момичета с липса на симптоми -  когато при мен настъпи проблем - аз дори не разбрах, защото всички симптоми си бяха налице, така че липсата не означава най-страшното И вярвам, че при вас всичко е наред Simple Smile

Чудя се да се притеснявам ли в разминаването в седмиците на плода, чухме сърчице и видяхме живото ембрионче. Бешее най-хубавото нещо наистина!
Тиха радост изразявам и за всички ви!
Бих искала да попитам имам час за БХС при д-р Стратиева, специалист по фетална морфология, да подразбирам ли, че е и за фетална морфология? Знам колко абсурндо звучи въпросът ми, но видях, че преди 1-2 дни е била дискутирана тук темата, но при мен случаят е малко по-различен, а и вчера, когато бях на преглед забравих да уточня това с АГ, когато записвахме часа.
Тъй като съм нова, интересувам се, болничният се издава от АГ, а не от ЛЛ, нали?
Честито прекрасни дами! Пожелавам ви успешно бременеене! Simple Smile

healthy1 - Знам, че не е хубаво да се изпада в дефицит и ще е необходмо да се навакса с хапчета предполагам. Когато избираш витамини е добре да внимаваш за максимално изчистения състав на таблетките. За мен лично е по-добрият вариант таблетки - вместо хапчета. Аз лично без дефицит по схема приемам по 2 хил. единици всеки ден от м. август. От имунолога си знам, че е добре витамините при бременност да са към горната граница. Успех ти желаяяя и стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 234
Kam_76 да не би овулацията да ти е била късно и за това така да се получава? При първия преглед аз също бях по календар 6+1г.с.,а по ехограф 5+1г.с.и ми стана много странно защо така се получава.Не съм разпитвала Аг-то защото всичко се случи много бързо и целта ни беше просто да видим дали има  плоден сак. После четох че момичетата с по-късна овулация и по-дълъг цикъл като мен реално не са в седмицата която е по календар,и от там идва разликата. На следващия преглед смятам вече да разпитам относно разликата която се получава.

# 235
С отбиването при мен с номер 1 беше естествено и тя сама си показа. Беше на 24м. Първо спря да иска сутрешното, после постепенно спря да си иска и вечер. А с баткото до 36м. си беше пълно изпитание. Не иска да се отбива и толкова. Просто се разделихме за 3-4дни и след като се върнах, тъкмо бях поолекнала (гърдите)и после се наложи да мажа зърната с една горчива течност, изписват я за деца, които си гризат ноктите. Той само опита и каза, " мамо, защо е станало такова млякото 😆🤭" и до там. Нямаше друг начин.

Не знам дали аз съм готова да отбивам... Рано е да се разделяме за 3-4 дни. Като за начало ще пробвам да намаля кърменията.
Малко отклонение - бабата на приятеля ми ме пита няма ли да я отбивам - вече е на 1 година. Казах й, че сега е модерно да кърмиш до 3 Grinning

# 236
  • Бургас
И моите симптоми понамаляват, имам енергия, чувствам се супер, само нямам търпение за тази 12 седмица Heart

Усмихнат и слънчев ден на всички мами и бебоци Heart

От Бургас съм и моят лекар/хомеопат е Валентин Вълков ,той ми назначи лечение 😊

# 237
  • Варна
Все по интересно става ❤️ С нетърпение ви чета ❤️
Момичета,мъжа е с положителен ковид тест 😟 онзи ден бързият му беше отрицателен,а е 7ми ден с температура и днес пср положиелен. Преди 9 дни имах двучасово неразположение,явно съм го изкарала на крак,но така се притеснявам да не се отрази на бебчо

# 238
Здравейте, момичета! Мислех съвсем скоро да се включа в темата и да се запиша с термин 23 -24.07. След няколко положителни теста, вкл. и кръвен, с 10 дни закъснение, предстоящ преглед на 25.10 днес явно всичко приключи. По калкулатор бях 5 г.с , но снощи леко ми зацапа и днес така си имам по превръзката, както и болки при цикъл. Пиех дуфастон, но явно трябва да го спирам. Пожелавам ви успешна бременност и  здрави бебчета. А аз продължавам с моята битка. Щеше да ми е първа бременност. 😢 На 36 год. съм.

# 239
Здравейте, момичета! Мислех съвсем скоро да се включа в темата и да се запиша с термин 23 -24.07. След няколко положителни теста, вкл. и кръвен, с 10 дни закъснение, предстоящ преглед на 25.10 днес явно всичко приключи. По калкулатор бях 5 г.с , но снощи леко ми зацапа и днес така си имам по превръзката, както и болки при цикъл. Пиех дуфастон, но явно трябва да го спирам. Пожелавам ви успешна бременност и  здрави бебчета. А аз продължавам с моята битка. Щеше да ми е първа бременност. 😢 На 36 год. съм.
Здравей,не се предавай,ходи ли на преглед? В 5 г.с аз също получих зацапване и веднага започнах с утрогестан вагинално и спря веднага,притеснявам се и аз моя 2ри преглед е в понедерник. Бягай па преглед веднага ако още не си ходила за да пазбереш какво се случва, желая ти  всичко да е наред

Общи условия

Активация на акаунт