Юлски Бебета 2021

• 46 808
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Здравей Ели, аз писах по-рано, че влизам в групата макар термин да е 4 Август. Моето първо дете се роди на 27 февруари 2016, вместо на 12 Март Simple Smile

Днес съм 4 седмици и 3 дни, имам болки в яйчниците и постягания в корема.

Мисля, че четох че и ти си минала мисед - аз имах миналата година. Тези болки  малко ме притеснява. Някой друг има ли подобни болки в яйчниците / кръста

# 376
Здравей Ели, аз писах по-рано, че влизам в групата макар термин да е 4 Август. Моето първо дете се роди на 27 февруари 2016, вместо на 12 Март Simple Smile

Мисля, че четох че и ти си минала мисед - аз имах миналата година. Тези болки  малко ме притеснява. Някой друг има ли подобни болки в яйчниците / кръста
Имам мисед през 2016 г. Нямах никакви болки и неразположения.. Сега в началото имах придърпвания  и  еднократно кафяво зацапване АГ каза че е нормално изписа ми утрогестан който до няколко дни спирам ,и така.

# 377

Здравей, и аз бях така в тази седмица и следващата, имах и кървене, изписаха ми утрогестан и Дро спаз за болките. Но докторката ми каза, че болките като предменструални и в кръста са нормални, не трябва да е силна остра болка. Аз утрогестан ще пия до 12седмица и се моля всичко да е наред до тогава🙏.

# 378
Добре дошли на новите момичета. Успех и спокойствие Simple Smile
Някой беше питал за марка фолиева - препоръчвам за всеки случай да вземете метилирана, особено ако не сте изследвали тромбофилиите. Няма да сбъркате. Най-разпространената е Неофолик мета.
Усмивка - доктор Илиана Христова в Надежда ли? Ако е тя, аз се следя при нея и мога да кажа само хубави неща. При предната неуспешна бременност пак тя се погрижи за мен т.е. интервенцията ми беше направена от нея. Мисля, че си в добри ръце (ако е тя).
Мисля, че придърпвания/леки болки са нормални, поне навсякъде така пише. Не се притеснявайте!

# 379
Mari92 Как пиеш утрогестана? Аз пия 3 пъти по 1. Когато е през устата малко ми дразни стомаха и ме събаря.

Eli91 Оттук нататък, нека всичко е наред.

Аз не си спомням предните ми бременности какво ми се е случвало 🤣 Мисля, че безсънието от първите две години със сина ми е затрило много информация:)

# 380
Mari92 Как пиеш утрогестана? Аз пия 3 пъти по 1. Когато е през устата малко ми дразни стомаха и ме събаря.

Eli91 Оттук нататък, нека всичко е наред.

Аз не си спомням предните ми бременности какво ми се е случвало 🤣 Мисля, че безсънието от първите две години със сина ми е затрило много информация:)
В началото три пъти по 2 като спря кървенето вече 2 по 2. На мен ми се доспива страшно много, едва гледам, докато ги пиех три пъти добре, че бях болничен и лежах си заспивах по всяко време, сега по ми понася дозата. Знам, че може да ти става много отпаднало, виене на свят и такива неприятни неща.

# 381
Относно грим и лак, аз съм си кифла и мисля да продължа с тях.
С първата бременност си слагах и мигли, но преди няколко месеца спрях и не съм сигурна, че бих си сложила пак. Изисква си време и поддръжка, за да изглеждат добре.

# 382
Относно маникюри и т.н. - и аз съм в клуба на продължаващите. Ходя на всеки 3 седмици (добре, че издържат толкова) въпреки че само вкъщи си седя и работя от вкъщи..та може би в някакъв момент ще спра, а може би не, хаха.
Ходих на фризьор преди няколко дни и ме боядиса (аз си имам бели косички) така че и там съм се отчела. Доколкото проучвания съм гледала, не е опасно. За гримове също не мисля, че има някакъв проблем, както и козметика за лице - все пак не са в промишлени количества! Simple Smile

# 383
Той не ми е казал да не пия, просто не ми каза какво трябва да си взема. Не се изразих много точно. Но не знам от кога се започва с фолиевта киселина

Фолиевата киселина се започва преди да забременее човек. Пие се до 12 г.с.

Най-добре си вземи Нео Фолик Мета.
Това е най-пречистената форма, няма риск да се натрупа в организма. Всички бременни пият. Успех Simple Smile

# 384
Аз бях започнала леко да се притеснявам даже, че нямам симптоми, понеже първата бременност ми се гадеше и повръщах често, болеше ме корема и ми бяха напрегнати гърдите, а сега нищо, хич не се чувствах бременна. От вчера обаче започна да ми се гади и се поуспокоих Grinning Четох каква хомеопатия мога да вземам за гаденето, че първата бременност не се бях сетила за тази опция и просто си порвъщах.

Как сте момичета,поотминаха ли ви неразположенията,аз съм добре,нямам гадене което е хубаво ,единствено като огладнея ми се гади . Нямам търпение за следващия преглед,и най вече да питам АГ как стоят нещата сега с женските консултаций ,че много се притесняват пак да не ги спрат и тогава ще психясвам яко 🤔

# 385
Добре дошли на всички нови попълнения!
При мен гаденето почти спря, но днес имам ужасно главоболие. Успях да остана у дома и цял ден си правя студен компрес за челото, но нищо не помага. Знам, че мога да пия Парацетамол, ама пуст му инат все си мисля, че ще ми мине от самосебе си. Сега съм малко по - добре, надявам се утре главоболието изобщо да го няма.  Аз всеки ден се гримирам и за сега не мисля да спра,ако всичко е наред. На маникюр от 2-3 месеца не съм ходила, но мисля сега за коледните празници да отида.

# 386
При мен гаденето се засили последната седмица. Отделно ходя като парцал, нямам сила и енергия за нищо. И на всичкото отгоре от новата седмица с дъщерята ще се включваме онлайн в часове от подготвителните групи в детската градина и английски, а аз ще работя предимно от вкъщи. Направо не знам как ще издържа. Искам да си взема болничен от работа, но не искам още да разбират за бременността.

# 387
Добре дошли на новите момичета. Успех и спокойствие Simple Smile
Някой беше питал за марка фолиева - препоръчвам за всеки случай да вземете метилирана, особено ако не сте изследвали тромбофилиите. Няма да сбъркате. Най-разпространената е Неофолик мета.
Усмивка - доктор Илиана Христова в Надежда ли? Ако е тя, аз се следя при нея и мога да кажа само хубави неща. При предната неуспешна бременност пак тя се погрижи за мен т.е. интервенцията ми беше направена от нея. Мисля, че си в добри ръце (ако е тя).
Мисля, че придърпвания/леки болки са нормални, поне навсякъде така пише. Не се притеснявайте!

Здрасти, Кари! Да, точно при нея се записах. Благодаря ти за отговора. Значи може да се засечем някой път в болницата Heart

# 388
  • София
Момичета, вие лакирате ли се?
Или само аз съм луда да спра всичко - грим, лак, мигли🙈

Определено не си само ти лудата, аз също спрях всичко, за което не намерих единодушно мнение. Гримът не е част от моят живот, но боядисването и маникюра са аут. Макар че АГто каза както си реша и че лично тя се е грижила за себе си.. Grinning

Обаче пък ми каза твърдо не за кафето и всичко съдържащо кофеин. Аз питах безкофеиново поне дали може, но отговора беше само ако съм сигурна, че няма кофеин. Confused А иформацията онлайн е предимно от две проучвания - едното твърди, че не е ок никакъв кофеин, другото - до 200мг на ден. И понеже се съмнявам на кое да вярвам и не ми се рискува, макар и да обожавам кафе, го спрях.. Пия безкофеионово, когато ми е мнооого изморено през деня на работа.

Предполагам сурово-пушените колбаси, меса, сурова риба и ненапълно сготвени яйца и неща като цяло са нещо, което всички избягват заради Салмонела и Токсоплазмоза, нали? Rolling Eyes

# 389
Относно гримовете и козметиката - аз съм ги ограничила от преди чертичките. Косата обаче боядисах и мисля да не пипам повече. То май салоните ще затворят заради пандемията, не съм сигурна де Simple Smile

Кафето харесвам много като вкус и ми е трудно и на мен да го откажа. Най-качественото безкофеиново кафе на пазара е на Дъбов. Мисля, че сега по Коледа ще имат и намаления, мисля да заредя Simple Smile

За мамчетата с главоболие - ако глава ви боли на тила, може да значи ниско кръвно. При главоболие мерете и кръвното. Също, опитайте се да измерите чаши вода на ден, които изпивате - главоболът е мнооого често свързан и с това.

Общи условия

Активация на акаунт