Локдаун Кукудрела убяви и със щърка са изнасе ф топлите страни - 103!

• 15 847
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
  • Countryside
Ооо, Цец и аз се посгърчих с готвенето, хем тиквеника вчера го прайх. Една проста леща, сарми, питка и бобена салата и каталясах. Поне питката стана и се омете, че и на мен се падна парата, сефте от нам си колко години... Доволна съм, чедото яде от всичко, а за първи път сарми, че и постни, че и ги хареса. Joy

Чак пък КФС, ама то поне 7 манжи требе, затуй тъй и таз гудина нали тръгна на зле, та гледаме сичко да си спазим, вярвам, че следващата, ще е по-добра, че не знам ако е по-зле ко ше става....

Ходих до двете нули, чаавету ме чу и ша става да отваря подаръци, в 4ч, луда работа...добре, че пак заспа...а ас кукнах...

Лабри, капама никога не съм правила, а даже май и яла. Кви мръвки се мятат? Ние ще сме на пуйка в гювеч иииии от снощи разядки разни. Мислех руска салата да правя, ама само като си представя хамалогията и се изприщвам... а и 26-ти е ден...Joy иначи еденето сий важну, нидей тъй!

Ааа и честита Коледа, кукис, то вече станало! Много здраве, щастие и едни Малдиви ви желая! В краен случай Созопол Joy знам, че сте слушкали и ще имате много дарове от добрия старец!

# 616
Честита Коледа и от мен!
Живи и здрави най-вече,  другото ще се нареди!

Не сме спали почти таз нощ да чакаме подаръците.....ужас.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 10:01 от Soul Free

# 617
  • загубено
Честита Коледа ,кукс!
Да сте здрави,щастливи много обичани и все така лудииии! Kissing Heart

Моиту рече ,аз няя спя. Ще чакам дядо Коледа Joy едвам заспа в 1 часа. Още хърка Joy

# 618
Мойту цяла нощ почти не спа, едва изтърпя до 6 ч. да гледа подаръците.....

# 619
Скрит текст:
Ооо, Цец и аз се посгърчих с готвенето, хем тиквеника вчера го прайх. Една проста леща, сарми, питка и бобена салата и каталясах. Поне питката стана и се омете, че и на мен се падна парата, сефте от нам си колко години... Доволна съм, чедото яде от всичко, а за първи път сарми, че и постни, че и ги хареса. Joy

Чак пък КФС, ама то поне 7 манжи требе, затуй тъй и таз гудина нали тръгна на зле, та гледаме сичко да си спазим, вярвам, че следващата, ще е по-добра, че не знам ако е по-зле ко ше става....

Ходих до двете нули, чаавету ме чу и ша става да отваря подаръци, в 4ч, луда работа...добре, че пак заспа...а ас кукнах...

Лабри, капама никога не съм правила, а даже май и яла. Кви мръвки се мятат? Ние ще сме на пуйка в гювеч иииии от снощи разядки разни. Мислех руска салата да правя, ама само като си представя хамалогията и се изприщвам... а и 26-ти е ден...Joy иначи еденето сий важну, нидей тъй!

Скрит текст:
Ааа и честита Коледа, кукис, то вече станало! Много здраве, щастие и едни Малдиви ви желая! В краен случай Созопол Joy знам, че сте слушкали и ще имате много дарове от добрия старец!

Честито ви рождество, кукис! И койт ощи не е, да съ пъха под илхътъ да види ко муй дунел Дедо ви Коледа! Ма, ку не е слушкал.......не знам. На ММ му викам, че не слушкаш - не слушкаш, ама пък папкаш, та пак имаше подарък. Simple Smile

Букетче, то капамата миш маш, ама с мръфки. Земиш идин гууулем гивеч па почваш да редиш, най-доле листа зелеви и парченца сланинка, отгоре ред сарми с кайма кат гердан, ина пълнена кукошка у сридата, свинцки паржолки редиш пукрай нея, нарязано зелци, два сижука сурови най-горе и ......май туй беши, дано не съм пропуснала нещо. Завиваш с зелчуви листове, отгорце капака и бухаш у фурната да сиди неколко часове. Една година в тенджерата под налягане я правих с голем страх, ама си стана, чи и по-бърдже. После фнимателно я пудредих у ина убаа тавъ, насред масата и кой кво ще да яде. Ма убаво нящу си е капъмицата, вапреки че кат на баба нимоя я дукара, тя си я правеше от сичкуту думашну, пък аз сега кот даат у магазиня. Ама бива.
А руска салата ще си правя, ей сега след малко отивам да кълцам. Верно че е врътня, мен, ако питат, ни щъ манжи, сал салатката ми стига. Ама не питат. Та тъй.
Весели празници мумичета! И да ни прияждъти, че уйде линията! Joy

# 620
  • Countryside
А мале, Лабри, тас капама ич не звучи лошо! При нас е пуйка с кисело зеле в гювеч, едвам напъках пуйката, като Букетчев помага, оптимизирахме я, като й резнахме кълките и ги натъпкахме отстрани Joy ся я чакаме да се опече, замириса добре, ама още иска, то 3ч ще се пече туй чудо...

Руска салата и ас много обичам и не че е сложна, ама да свариш, нарежеш нам си ко си, отидоха два часа. Май утре ще я правя, че с тас пуйка ще артисаме днескъ... на НГ може пак да направя, ас много си я тача...

Соулчи, явно е нещо от зодията Joy и мойта овенка едвам изтрая до 7ч, след като сто пъти се буди през нощта и дава зор и накрая по нощница отваря подаръци Joy довечера я чакам да окапе в 8ч Joy

Лабри, че те мъжете принципно не слушат ич, ама нали са ни мили на сърцето... Букетчеф ми подари обеци, постарал се милия, запомнил ко съм гледала нам си кога си и така. Кък да му търсиш кусури, душица Heart Eyes , та ся ше яде пуйка Joy

Цеце, пиши как сте? Донесе ли деду ти Колида суджуци на фауната у вас? А на теби и миуото? А на чедуто? Щот сте слушкали!

Нерче, събуди ли се дятиту? Как спи кат знай че ще има подаръци Joy

Демич, пиши как сте? Вече имате сделка, можеш да спиш спокойно Joy

Съншето, Алфито, Джастич и Хъшето, да се явят на утчет!

# 621
# 622
Честито Рождество,кукита!🤗 Бъдете здрави и щастливи!
Утворихме и ние пударъците,децата са дуволни,успяха да се скарат даже за тях.🥴 От утре сме локдаун,абе чудна отпускъ се учертава.Утиам да врътна една питка за дувечера.

# 623
  • Куциндрел
Весела Коледа!

Живи и здрави, щастливи и с много късмет!

Днес дятиту станало у 5 сутринта, щото от вълнение не могъл да спи. Та следобяд всички спахме, ноу хубу беше. Понеже на дятиту му се видяха малко нещата на Хари Потър, с милуту се излузиха до центъра у една книжарница, която продава аксексоари. Вънта съ с тифтер на Хафълпаф, щото той най-ноу тоя дом харесвал и кутия за очила на Слидерин, щото нямало на Хафълпаф. Ни хареса тениската с Грифиндор дето дедо Коледа му донесе, щото най-малко харесвал Грифиндор. Само докат го пишех тува ма забуля глаата.

Инак готвиниту продължава, ама тоа път по-скромно, че има ядини ут фчера. Но какава Коледа е без пържени картофи?!? М? Joy

# 624
  • Оптимист по принуда
Весела Коледа,  кукундреляссс Heart

Да сте здрави вие и семействата ви!

Наплющяла съм се и пръхтя. Ноу съ наядухми.

Дядо Коледа много донесъл на детето, но и за нас дъртити имаше по нещо. Sunglasses

Букетчони, ша хъркъм направу Joy

# 625
Де сте бре, кукис? Мислих, че сал аз спя до късно. Айди, чи спритнах кофитъ, кой ши ги пий кат въ нема? Чернуту веч сам гу зела.

# 626
Прювет, Лабри.....и на сите кукита!

Утдавна станах аз, ама обърнах целата къща да диря на детту физическото /помня, че го зехме от училищету, кат ги затвориха, ама де гу турнах след туй - ич не помня/. В крайна сметка не го намерих, саму обърнах насекъде.....

# 627
  • загубено
Ю —ху —ху

Сваке,а дай сега на български ,плс Joy нищо не разбрах,какво харесва и какво не. Кат на китайски ми е Joy

Соучи,кво търсиш? Физическо??

Абе,да не сте препили всички? Joy

О Лабри,тенкю за кофиту Kissing Heart ,голяма да пораснеш Wink

Обед мина,почивни дни да почваме .

# 628

Чантата с екипа на детту по физическу....ма не го намирам. Че на 4ти нали уж ша са връшат у училище, требе да се носи....

# 629
Скрит текст:
Ю —ху —ху

Сваке,а дай сега на български ,плс Joy нищо не разбрах,какво харесва и какво не. Кат на китайски ми е Joy

Абе,да не сте препили всички? Joy
О Лабри,тенкю за кофиту Kissing Heart ,голяма да пораснеш Wink

Скрит текст:
Обед мина,почивни дни да почваме .

Нерку, н,дей тъй, ма, гуляма да пураснъ, аз бая сам си пураснълъ, ку мой наубратну.....Joy

Соучи, сигур ши ви чака фискултурата у училищиту, кат иди детиту, ше си я намери. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт