Локдаун Кукудрела убяви и със щърка са изнасе ф топлите страни - 103!

• 15 854
  • 715
  •   1
Отговори
# 600
Морнинг, кукита!🤗

Едно ми е такова петъчно.😊 Пуследен рЪботен ден за тази гудина 😉 💪🥳
Благодаря за милите пужилания по случай бърдея ми,за убавците дет ми пратихте,за усмиФките дукато ви четях(дубре,че съм с маска,че ората ше ме помислът за луда (не че не съм де)) загубих си мисълта,май верно съм луда,как да е,БЛАГОДАРЯ ви от ❤!🤗😘

# 601
Дубрутру на сите!

Сънше, лек последнен работен ден ти пужелавам, да не те ядосват шефуве и клиенти!!!

Турям кафету , идвайте......

Още се подмотваме, елхата не сме сложили, подаръците не са опаковани.......абееее, сра-му-та!!!!

А, кат се сетя за голямото готвене и яденееее.......направу не ми съ зафаща.....

# 602
  • загубено
Последен учебен деееен Imp Joy

Лупих подаръците,опаковах и край.
Едвам напазарих всичко с поръчка само.

Соучии,кооофиии Kissing Heart

# 603

Такаааа,приключих с раутата за днес,за тази седмица и за тази гудина.Никйу ни мъ е ядосвъл,дажи получих и пударъци!😊Пударъцити за чаветата ш ги упаковъм кат легнат дувечера.

# 604
  • Куциндрел
Опсъ.
Ко прайти? Тука у нас кипят приготовления за Деду Колида. Младежът си прибира стаята, чи там е елхата и Деду Колида да ни са върни обратно с пударъците кат види колко е разхвърляно. Аз готвъ, чистих, после ще дочистя. Жуотнити ни са интересуват дали Деду Колида ша им донесе пударъци, за тях секи ден е празник. Кукудрето ми бърка ф кафето, кучето се опитва да хапне Кукудрето по задника, Чушка стои до тях и ги заплашва с търкал, а Бамя гледа отдалеч сеира.

# 605
Скрит текст:
Опсъ.
Ко прайти? Тука у нас кипят приготовления за Деду Колида. Младежът си прибира стаята, чи там е елхата и Деду Колида да ни са върни обратно с пударъците кат види колко е разхвърляно. Аз готвъ, чистих, после ще дочистя. Жуотнити ни са интересуват дали Деду Колида ша им донесе пударъци, за тях секи ден е празник.
Кукудрето ми бърка ф кафето, кучето се опитва да хапне Кукудрето по задника, Чушка стои до тях и ги заплашва с търкал, а Бамя гледа отдалеч сеира.

Мечта, мечтааа.........завид! Аз още не моа съ осефери, ММ ходил на пазар, накупил, секаш ни сни яли ут миналътъ Коледъ, натрупал по куфнята, а аз немам жилании да съ пумръднъ. Ама сам си дала срок 13.00 часа да сам на линия, чи то времи ни устана. И ут нощяс кат ми съй завъртело у глъвътъ, баш на днешнио ден тичахми кат луди у Софията, не баш, ама в селце ду нея, да си вземем Рексунчето, да не вземат да се откажат собствениците и да го дадат на други. Та бехме първити цъфнали за вземани на кутре! И си имахме четирикрака радост вкъщи, а сега - нема. Та мий криву, криву и ут туй.
Айди, шътъйти, то тъй требва, ей гу младежът на Сес как сам се е сетил и действува. Тъй требва! Simple Smile

# 606
Готвя и ревъ,къв тоз лютия лук 😭.Малкуто се е качилу на краката ми и ме дърпа.Карат се с брат си чия майка съм и двамата крещят мойта мама,мойта мама. На тръстиката май не беши толкуз зле.🥴

# 607
Хаха,  моите двамца ги изфичках у парка,  да не ми съ мотат у краката. Напрайх чушките, боба, тиквеникъ гу турих да са пече и накрая сърмите. Уф, край няма...

# 608
  • Куциндрел
И туй чуду ходи в парка, после не можах да позная наше ли е или сме си забрали някое по пътя.

# 609
Кукудрелки мили, да ви пожелая хубава, спокойна, вкусна и уютна Бъдни вечер! Весели коледни и новогодишни празници! Здраве, любов, щастие и късметЯт да не се отлепят от вас!

И на всички четирикраки чудеса - да са много, много здравички, големи подаръци и голяма обич!

# 610
  • Countryside
Кукис, да ви пожелая светъл празник днес! Да сте живи и здрави! Ааа, наготвихте ли? Joy

Лабри, не бързай с нувугудишните пужилания!

# 611
Весели празници и от мен, момичета!Бъдете здрави и щастливи!🤗

Ауууу Букетчи, страхотна трапеза!
Лабри,да не зачезвъш нанякъде,че утсега ни почна с новугодишните празници?

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 21:32 от Sunshine29

# 612
Светли празници на всички,  много любов в душите и домовете ви....

# 613
  • Куциндрел
Булетчи, цял ден готвя. Накрая кат с замислих - уж празник, а аз цял ден хамалувам. Казах им, че следващата Коледа ша поръчаме пица и КФС. Без това от цялото готвене са изяди 1/4.
Весело посрещане на Дядо Коледа.

# 614
Скрит текст:
Весели празници и от мен, момичета!Бъдете здрави и щастливи!🤗

Ауууу Букетчи, страхотна трапеза!
Лабри,да не зачезвъш нанякъде,че утсега ни почна с новугодишните празници?

Чи то кой ма пуща да зачезвам? Инак мноу ми са иска, ма нема. Ам тъй, честитя да земе тая лошавата да си убира крушити веч, па дано доди нещо по-добро.
С ММ утре капама ши прайм. Дъно стани за едини, чи утдавна не съм/сме правили таквоз нящу. Верно голема хамалогия по празниците, колко му требва на чиляк - идин сандвич на мен, друго ни ща, ама кат почним, дет викам се едно цела година гладни сме одили.

Общи условия

Активация на акаунт