Локдаун Кукудрела убяви и със щърка са изнасе ф топлите страни - 103!

• 15 858
  • 715
  •   1
Отговори
# 585
Деми,благодаря .
Ако имаш нужда от нещо казвай.
Насреща съм Kissing Heart

Скиай кво ти купих .Joy

Ън тъй, саму за Демич. Па кат навали снегот, не ме мислиш мен с кво ши одя. Утде да си намеря и аз таквиз зимни джапандурки, нема изоставам ут модата пъ! Кат купваш, зимай цела пъртида за сите кукундрели, да си личим утдалеч, ем утстъпка шти напраят.Joy

# 586
  • загубено
Либри,стига рива.
Глей кво съм ви донесла Joy

Без бой,за всички ще има Joy

Само да сте се оплакали Joy

Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 587
Неркууу, напрау съ ухилих през сълзи! Щот цел ден ривъ за джапандурки. Ми сига коьо е за мен, че нимоа си избра, ут убау по-убау! Фърли ма у дилема! Ей кви рабути при вас има, па тук ни-щу! Joy

# 588
  • Countryside
Ауу, Нерче и ас искам таквизи джапанки! Айде да ми пазариш едни и на мени!

Уфф, днес сто неща са ми на главата, затуй мисля да лягам. Лека ви нощ и до утри!

# 589
Гуд Морнинг, Кукита!

Мноу ми сЪ спи и мъ мързи.
Фчеръ прах, простирах, днес пак.

Аууу, Нерку, ут кустумчитата дет си ни ги пудготвилъ, виднагъ си зъплюх ей туй розавкуту:

Кифлътъ у мени напрау пруговори. Joy
И джапънките сЪ фешън, ну в туй кустумче ми устанъхъ зъркелити. Revolving Hearts

Хубав ден на сичкуту Бисквитен.
Живи, здрави и щастливи. Hug

Пп Лабри, фърли ина меденкъ, мъ оууу. Сига видох у гутварскътъ темъ, чи си творила сладичку. Убичъм мединки. Yum

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 08:27 от Джаста Праста

# 590
Дубрутру!!!

Бръзам да издам нувината, че Съншету има Ден Ден!!!! Честиту ти, Сънше, жива и здрава и ного щастлива!!!

# 591
Сънши, Честита да си! Жива, здрава, обичана и щастлива бъди!

# 592

ко кАза ко,аз ли имам ден ден 🤔
малиий как лети туй време
да пучерпя тугава...😘🤗❤

Благодаря от ❤ за пужиланията!🤗

# 593
  • загубено
Съншайн, честит рожден ден!
Бъди здрава и много щастлива!
Heart Heart Heart

Специалну фор ю .
Водя ти ансамбъла по изненадите.

# 594
  • Куциндрел
Хилоу.

Зъ тоз ноф щам от 2 дена ни спират да гуворят медиите.
Майната му на щамъ, на вируса, на сичку. Омммм.

# 595
Гуд Морнинг, Кукита!
Скрит текст:

Мноу ми сЪ спи и мъ мързи.
Фчеръ прах, простирах, днес пак.

Аууу, Нерку, ут кустумчитата дет си ни ги пудготвилъ, виднагъ си зъплюх ей туй розавкуту:

Кифлътъ у мени напрау пруговори. Joy
И джапънките сЪ фешън, ну в туй кустумче ми устанъхъ зъркелити. Revolving Hearts

Скрит текст:
Хубав ден на сичкуту Бисквитен.
Живи, здрави и щастливи. Hug
Пп Лабри, фърли ина меденкъ, мъ оууу. Сига видох у гутварскътъ темъ, чи си творила сладичку. Убичъм мединки. Yum

Гутен да ви е моргенът на сички!
 Дукът съ събудя и Съншиту съ рудилу! Чистита да си, жива-здрава, щастие, любов и късмет!

Джастич, зе ми ти розавката рокла додет съ начудя, ама ут мен да мини, щех с нея на убаа да съ прая. Ама без джапандуркити ни е завършена, я си я придстави ей тъй, кат на муделъ, ама да е налузила и ини зимни джапки, муцка ще е, заспивъ! Stuck Out Tongue Winking Eye За мьен дъно барим гащята устанат! Joy За меденките......за нищо не ставам тая година, елхата късно извадих, украсявам я, друг път се радвам като малко дете, едно ми е трепетно такова, сега го правих насила, грам Имоция нема. Същото и със сладки и сладкиши, гледам момичетата какви ги работят в оная коледната тема и нищо ми не трепва, па да запретна ръкави. Засрамих се, викам айде поне едни меденки съ напъни да опечеш, та напрайх. Ма те моите никви, я глей Сес ква меденкъ на гиврек е отпрала!

# 596
  • Оптимист по принуда
Морген.

Съншиславке, чистит ти бЬорЗдей! Дъ си здрава кУт дрянувица, кака Hug Яла да та бацна Joy

Неро, тес чехлИ идиалише шми дойдът, хич нИ са бутайти, мои са Sunglasses

# 597
  • загубено
Въх ,ми за Демъ съ.
От де да знам че толкуз шви аресат Joy

Либри,не си сама сестро. И аз тази година никво желание. Сал за децата я извадих украсата. Едни коледни сладки направих с дечко и толуз.

Рано ли е още?

# 598
Нер, тъй ший тъз гадина (както я произнася дружка рускиня Simple Smile), дано другата е по-добре! Па за туй на снимкътъ нивгъж ни е ни рано, ни късно! Ай, наздравичката! Joy

# 599
  • Countryside
Ауу, Сънше, честит ден ден! Жива и здрава да си, мнооу хепи, некое евро у портмонето и ина пучофка на Малдивити ти желая! И кот друго ти желае душата!

Казах ли, чи нооу мъ мързи и ноооу ми съ спи...

Общи условия

Активация на акаунт