Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 980
  • 1 579
  •   2
Отговори
# 1 005
  • Пловдив
Трито ли е в темата или?

# 1 006
  • София
Мира Х дай препоръки моля, и аз съм се чудела за хубав, но не разбирам. А да дам 100-200лв. на вятъра не ми се рискува…
Хубав бинокъл?
Гледайте по-скоро параметри като увеличение на образа, размер на лещата. Минимум 10 (увеличение) х50 (леща) според мен. Аз имам Пентакс с тези параметри. Не очаквайте, че ще се видят картини, като на Хъбъл. Планетите се виждат като звезди, на Юпитер се виждат и няколко спътника. Има трептения на въздуха, както и естествени на ръката, та обектите често играят. Мъглявините се виждат, като бледи бели, разсеяни петна. Добри са за разглеждане на звездни купове, добре се виждат Плеядите, но освен звездни купове могат да се видят комети (много от тях са видими с бинокъл) и повече детайли по Луната. Андромеда се отличава много ясно.
Имайте предвид, че става дума за чисто небе. В градска среда ще се видят само по-ярките звезди и планети, Луната и мъглявината Орион.
Тези видеа може би ще са ви от полза:

https://youtube.com/channel/UCp1AnxZtwKW7FCql2QmCRfw

# 1 007
Чудя се дали да не взема за подарък микроскоп/лупа за телефон,/таблет.
Някой има ли опит? Струва ли си?

# 1 008
  • София
Защо пък трябва да работи сайта на Хиполенд? Дори изобщо не съм учудена...

# 1 009
  • София
Преди 1 час работеше, много бързо се е сринал...

# 1 010
  • София
Успях да се шмугна и поръчах Simple Smile

# 1 011
  • Пловдив
Оф и аз го дебна, че трябва столче за колата да вземем.

# 1 012
Миналата година купих такава раница на дъщеря ми: https://www.office1.bg/search?adv=false&cid=0&mid=0& … ue&orderby=11
Скъпи са, но имат много добри защити, включително и от крадци. Дъщеря ми в началото се нацупи, но после разгледа отзиви в Интернет и сега я ползва непрекъснато.

# 1 013
Още снощи поръчах от Комсед, бързо стана. Поръчах Лего Супер Марио (много го искаше точно това,  но още не знае, че вече го има и в България) и една писта. Тези ще са изненада за сина ми. Иначе той иска Лего Марио, но го чакам да избере кое и да напише писмото до дядо Коледа. Поръчал си е и още колички и джипове Hot Weels. Обикновено, когато започнем да купуваме по-рано и накрая му изпускаме края. Ще видим тази година как ще е.

# 1 014
  • Пловдив
Дали има книга, която би била интересна за  14г. момче учещо в професионална паралелка графичен дизайн, предприемачество и информационни технологии.

# 1 015
  • София
Отчетох се и в Хиполенд, и в Комсед Simple Smile
Поръчах за сина ми /5 години и половина/:
- Lego Семейна къща
- настолни игри - Клуб 2% ,  "Пиратско съкровище" и "Няма ред!"
- образователни карти на Clever book  "Уча се да пиша" и "Уча се да смятам"
- отделно леля му ще му поръча Монополи с Пепа Пиг

И аз да препоръчам една семейна настолна игра, с която много се забавляваме - "Тихо! Не будете татко!"
Беше му подарена за миналата Коледа, но едва наскоро започна да спазва правилата Simple Smile

https://www.ozone.bg/product/zabavna-igra-tiho-ne-budete-tatko/

Има я и в Хиполенд, но не ми се отваря сайта , за да пусна линк.

# 1 016
И аз пуснах поръчка от Хиполенд за играта "Детектор на лъжата" ,някой има ли я у дома,как е?Детето (7,6г.) гледало рекламата,беше във възторг,дано се хареса реално,че у дома мн обичаме настолни игри ....А тази ,която казвате ,да не будиш таткото за каква възраст е?

# 1 017
  • София
Обикновено, когато започнем да купуваме по-рано и накрая му изпускаме края.
И аз съм така Simple Smile

Дъщеря ми искаше лего цветя. От къде ще е по-изгодно да го купя, България или Англия? В Англия ще сме в средата на декември.
Моите деца не се/са интересували от Лего. Преди години бях купувала подарък на познато дете. Та съм много боса в темата.

# 1 018
Ще ги разгледам и аз тези настолни игри. Синът ми е на същата възраст и точно снощи, докато се чудеше на коя настолна да играем, стигна до извода, че иска още да купим.
Бях сложила в кошницата на Комсед и един комплект, като игра с букви, съставяне на думички, подходящо за учещо се да чете дете, но се оказа, че не е налично.

# 1 019
  • София
И аз пуснах поръчка от Хиполенд за играта "Детектор на лъжата" ,някой има ли я у дома,как е?Детето (7,6г.) гледало рекламата,беше във възторг,дано се хареса реално,че у дома мн обичаме настолни игри ....А тази ,която казвате ,да не будиш таткото за каква възраст е?

Дадена е за 5+, но мисля, че до към 8-9г ще е подходяща. На мен много ми е забавна Grinning
Моят син също искаше Детектор на лъжата, но видях, че е за 8+ и реших, че е малък още.

Общи условия

Активация на акаунт