Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 988
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 990
Мира Х дай препоръки моля, и аз съм се чудела за хубав, но не разбирам. А да дам 100-200лв. на вятъра не ми се рискува…

# 991
Тази година искам да зарадвам мъжа ми с хубава раница. Той е програмист и често разнася лаптоп, а пък и често пътуваме и мисля, че ще се зарадва.
Дайте препоръки от къде да разгледам, може физически и онлайн магазин.

# 992
  • софия
Офлайн - sportdepot или sls.
Като марка препоръчвам Osprey. Напр. https://www.sportdepot.bg/product/osprey_ranica_transporter_flap … arch.html?i=18466 Имаме няколко техни неща и качеството и функционалността са забележителни. Направо съм влюбена в марката.
HELLY HANSEN и Mizuno са качествени, функционални и хубави. Dakine също. За тях по-добра цена може да се провери в Амазон.

# 993
Всяка от марките компютри има своя линия раници. Плюс че раниците за компютри са по-различен тип и купуването от спортдепо не е най-удачното.

# 994
  • софия
Нищо подобно. Изобщо не е задължително раницата да е марката на лаптопа. Много отдавна добрите марки са разработили модели с отделение за разнасяне в градски условия на устройства. Не е като половинът да не работи в тази сфера и да не разнася.
Детето ходи на училище, когато са присъствено, с раница Dakine с отделение за лаптоп и всеки ден носи Хромбук.
Дадената за пример Osprey има отделение за лаптоп. Единственото, което трябва да се съобрази, е големината на разнасяното устройство.

# 995
  • Русе
Всички в къщи сме с по два и повече лаптопа. Само аз съм с раница, другите са с чанти, но тази година съм намислила да им подаря по една раница, понеже напоследък ММ ползва моята при командировки, защото му е по-удобно. Няма никакво значение марката на раницата, стига да отговаря на големината на лаптопа. Поръчах тази, ако ми хареса, ще поръчам още една ,но и аз ще гледам за още предложения

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08JC5WJGZ/ref=ppx_yo_dt_b … ie=UTF8&psc=1

# 996
Нищо подобно. Изобщо не е задължително раницата да е марката на лаптопа. Много отдавна добрите марки са разработили модели с отделение за разнасяне в градски условия на устройства. Не е като половинът да не работи в тази сфера и да не разнася.
последните 10 години от живота ми съм с такава раница. И след като всеки ден разнасяме по 3 раници, мога да направя разлика между различните видове  раниците ( всички с отделение, като не само отделението е важно), чанти и чанти на колелца.

# 997
  • софия
Не съм тук да си меря със случайни непознати нещо, което нямам. Споделям личен опит и отговарям според него.
Бъди здрава и още 100 години разнасяй, каквото разнасяш.
Чантите на колелца са най-голямото недоразумение, но това пак е лично мнение.

# 998
  • Русе
Зависи от интензитета на ползване, смяна, характера на пътувания. Основния си лаптоп го сменям на 3 години средно, ползвам винаго още поне 1-2. Пътяванията ми са с характер на командировка, но и на почивка, където предпочитаме диви дистанции и ми се е налагало да търся обхват по чукари и плажове. Така че зависи и как се ползва. напоследък гледам да нитакм и багаж в раницата с лаптопа и наблягам на удобство и вместимост

# 999
Аз съм със Samsonite Guardit 2.0 за 17 инча, събира и още един 15 и голям таблет с всичките кабели, слушалки, батерии и т.н., че и багаж не малко. Препоръчвам, а и не беше кой знае колко скъпа.

# 1 000
И аз препоръчвам Самсонайт.

# 1 001
Зависи от серия на Самсонайт. Имат серия(5-6 части, вкл и раница), ами хич не са добри. Цената им беше под $100. Отчитам го като доста неуспешна покупка.

# 1 002
Аз съм подарявала раници на съпруга ми, който също в програмист Simple Smile Ежедневната му раница е Дойтер, а тази за преходи - Оспрей. И двете са с различна функционалност.

# 1 003
Скрит текст:
Зависи от серия на Самсонайт. Имат серия(5-6 части, вкл и раница), ами хич не са добри. Цената им беше под $100. Отчитам го като доста неуспешна покупка.

За около 100 евро комплект съм купувала само комплект samsonite раница за първокласник с разни моливници и несесери. Гледам, че е сте в US, не знам какви са цените там. Тази преди няколко години беше около 70 евро, лека и здрава е. Голям дъжд ме е прал с нея, лаптопа не се удави Simple Smile

# 1 004

Някой поръчвал ли е телескоп до 100 лв? Или не стават за нищо 🙃

Преди няколко години купихме за малко над 100лв. - нищо не става от него!

Общи условия

Активация на акаунт