Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 953
  • 1 579
  •   2
Отговори
# 1 065
Търся сайт,в който продават малки бутилчици  със дамски алкохол и вино. Имате ли идеи за такъв.

# 1 066
В Мейк 98 съм намирала малки бутилчици, зависи от алкохола де, разгледайте там Simple Smile

Ето и тук има сладурски шишенца https://nokovandson.com/miniaturi?page=40

# 1 067
  • Пловдив
Относно ключодържателите и аз да се включа. Има една фб група където майки на дечица с увреждания изработват разни неща. Та там съм виждала интересни ключодържатели. От типа молекулата на бирата на кислорода и др. Същото се отнася и за бутилчиците имат и куп интересни други предложения.

# 1 068
  • Countryside
Търся сайт,в който продават малки бутилчици  със дамски алкохол и вино. Имате ли идеи за такъв.
Колко малки? В Аванти има по 50мл, примерно Бейлис и разни ликьорчета. Бейлис има и 200мл. За вино има малки бутилчици 250мл(нещо не намирам на сайта, може и да няма) и 375мл.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 09:48 от Г-жа Букет

# 1 069
Търся сайт,в който продават малки бутилчици  със дамски алкохол и вино. Имате ли идеи за такъв.
На мен са ми подарявали и много ми хареса комплект TATRATEA. Алкохолна напитка на базата на натурален екстракт от чай, съдържаща планински билки и чиста изворна вода от Татрите - https://drinklink.bg/tatratea-gift-pack-6h0-05-ml/

# 1 070
Тия миниатюри алкохолни дали са със стъклени ботилчета или е пластмаса?

# 1 071
  • Пловдив
Миниатюри има и стъкло, но някои модели са пластмаса /събирам вкъщи и затова споделям/.

# 1 072
Може ли препоръки за книга за момиче на 10г? Ще ми трябват повече варианти, тъй като има и рд, а и за Коледа/ Нова Година....

# 1 073
Може ли препоръки за книга за момиче на 10г? Ще ми трябват повече варианти, тъй като има и рд, а и за Коледа/ Нова Година....
Моята девойка много хареса тази поредица - "Пекарна "Захар и Канела" - 4 книжки са:
А сега чете тази поредица:
Зная, че на Роалд Дал са много харесвани книгите от деца в тази възраст, взех "Матилда", но не беше харесана и така си стои...
А при всички случаи, препоръчвам тази, ако я няма вече, разбира се, защото аз поне я бях взела около 8-9 год. като беше:

АнМари, благодаря за мнението за китарата! По-скоро съм се ориентирала към тези, които имат и струни, и бутончета с мелодии, но още се чудя...

За момче/момиче в тийн възраст да препоръчам нещо, което взех за племенника - книга на рекордите на Гинес, на английски е, но няма Бг издание. Цената е чудесна в момента:

# 1 074

А обича ли да чете? Че днешните подрастващи не четат много-много.
"Хрониките на Нарния"  е хубава поредица за тази възраст. "Хрониките на Спайдъруик" също.
Някое специално издание с твърди корици и красиви илюстрации на класически приказки.
Книга за рисуване.

# 1 075
Моля за идеи за хубав smartwatch, който да следя на черен петък. Не съм ползвала никога и не знам какво да гледам. Ще се ползва с galaxy s21+, ако това има значение. Предпочитам да и водоустойчив, поне при миене на ръце🙃
Благодаря предварително!🌷🌷🌷

# 1 076
Аз имам самсунг актив 2, доволна съм, всичко измерва и плувам с него, върви без проблем на s20 и s21. предполагам active 3 е по-добър, но не съм изследвала разликите, като го купувах, нямаше още 3.

# 1 077
  • София
Моля за идеи за хубав smartwatch, който да следя на черен петък. Не съм ползвала никога и не знам какво да гледам. Ще се ползва с galaxy s21+, ако това има значение. Предпочитам да и водоустойчив, поне при миене на ръце🙃
Благодаря предварително!🌷🌷🌷
Аз минах през Фронтиер (Самсунг), сега съм с Актив 1 (Самсунг).
Доволна съм. И с iOS е работил, но малко по-трудно.

# 1 078
# 1 079

А обича ли да чете? Че днешните подрастващи не четат много-много.
"Хрониките на Нарния"  е хубава поредица за тази възраст. "Хрониките на Спайдъруик" също.
Някое специално издание с твърди корици и красиви илюстрации на класически приказки.
Книга за рисуване.

Добавям книжките на Майкъл Морпурго, особено ако обича истории с участие на животни.

Общи условия

Активация на акаунт