Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 970
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 050
Има поръчка за скромен коледен подарък- ключодържател за мъж и жена. Аз обаче не искам да са чак толкова скромни,а искам да е нещо ефектно, примерно нещо коеро би могло дс те усмихне, да те умили, или защо не пък да е реплика на някаква марка... Идеи?
Може ключодържател с послание.Подарявала съм такъв при покупка на кола. В началото е емблемата на автомобила, а отзад има свободно поле, в което помолих да графират текста: "Вярвай в своята идентичност" + инициалите на притежателя.

# 1 051
Видях, че в Лидл другата седмица ще пускат писалката 3D, за която бях писала преди.
На колежки приготвих скромни подаръчета - купих от КИК печати за сладки, от ДМ елхичка с мънички опаковки душ-гел и лосион, и се чудя за третото - да разпечатам рецепта за сладките за печат или да им сложа по една маска със снежинки ( купих ги от сайта за хората с увреждания)  . Или и двете май най-добре Smiley На мен си подарих тетстилни подложки за прибори и тишлайфер и споменатите маски.
Това от дм изглежда мн сладко,дали ще може снимка

# 1 052
  • под тепетата
Ето я елхичката, а другата къщичка  е с три крема, ако не се лъжа.

# 1 053
Каква е цената на елхичката?

# 1 054
  • под тепетата
Към 4 лв беше, без малко.

# 1 055
Аз планувам също няколко дребни неща за коледа да взема на няколко човека от работа. Едната идея беше малки бурканчета на Нутела. Има ги на касите на ЛИДЛ, но и това е добра идея. Благодаря, че сподели.

# 1 056
Да супер са даже и къщичката

# 1 057
Бурканчета Нутела смятам да ги украся с коледна хартия и да вържа едно късметче на всяко. Лично.

# 1 058
  • Някъде по Дунава
Аз поръчах от този вид два - за майка ми и дъщеря ми. Пробвахме единия. Доволни сме.

# 1 059
Има поръчка за скромен коледен подарък- ключодържател за мъж и жена. Аз обаче не искам да са чак толкова скромни,а искам да е нещо ефектно, примерно нещо коеро би могло дс те усмихне, да те умили, или защо не пък да е реплика на някаква марка... Идеи?

Ако са с телефони на Apple ето това е вариант. Аз тази джаджа съм решила да е единия подарък за сина ми, че ми се струва функционална - https://istyle.bg/airtag.html#q=&idx=istylebg_m_2bg_bg_produ … 5B%3D%5D%5B0%5D=1

# 1 060
  • София
Имам тази джаджа точно под формата на ключодържател, подарък ми е. До сега не ми се е налагало да я ползвам, но много й се радвам Simple Smile
Обмислям да взема и за детето такова, за да не ми се губи от погледа, мисля че така ще ми е по-спокойно като е навън.
Ако не е с Айфон, други марки също предлагат тракери на този принцип.

# 1 061
  • София
Имам тази джаджа точно под формата на ключодържател, подарък ми е. До сега не ми се е налагало да я ползвам, но много й се радвам Simple Smile
Обмислям да взема и за детето такова, за да не ми се губи от погледа, мисля че така ще ми е по-спокойно като е навън.
Ако не е с Айфон, други марки също предлагат тракери на този принцип.

Какво всъщност представлява? За какво служи?

# 1 062
  • София
Това е тракер, с който можеш да проследяваш местонахождението на различни вещи - ключове, сак с багаж, куче, дете Simple Smile

# 1 063
Ооо това е страхотно, направо ми измислихте подаръка за ММ.Дали обаче ще е съвместим с 13, не е даден като съвместим модел?

# 1 064
  • София
Би трябвало да е съвместим, аз съм с 12, не виждам никаква пречка да работи със следващата версия 13 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт