Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 913
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Това е насочено към програмистите по-скоро. Че и аз си имам ИТ вкъщи, но от кодове нищо не разбира.

# 1 186
Аз да дам малко непопулярна идея за подарък на мъж - ако е в сферата на интереси, разбира се - акумулаторна лозарска / овощарска ножица Бош. Понеже ММ е агроном, а и му е хоби да се занимава с такива истории, много се беше зарадвал на подаръка. След това по повод подарихме такава и на баща му, сега и той си реже овошките с нея, голям кеф е.
Ето такава - https://www.amazon.de/Cordless-Secateurs-EasyPrune-integrated-pa … =pd_bap_m_rp_1_sc
Кати_м, аз от Амазон поръчвам до немски адрес - с превозвач пристигат насам.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 20:49 от Pали

# 1 187
  • София
Чашата за кафе от рециклирана утайка е в www.coffero.com

# 1 188
Аз пак да си кажа - трябват познания по кодене, не е просто сглобяваш и работи - без да му се напише код, все едно е просто една платка в кутия.
Той е програмист 😉

# 1 189
Тогава супер Simple Smile)

# 1 190
  • Варна
Имам нужда от коментар. Току-що (в последната седмица) племенниците на мм загубиха и двамата си родители Sad, а голямата е абитуриентка.
Дойде ми на ум за подарък за Коледа на голямата да подарим колие с възможност за снимки на двамата родители. Идеята ми е да го носи и на бала, само дето не знам дали е добра идея...
Малката е на 14 г. за нея си мисля за гривна или нещо подобно като на кака, но по-адекватно за възрастта.

# 1 191
  • Plovdiv, Bulgaria
Къде в момента има Арома дифузер? Но не от тези скъпите на Дотера. Миналата година си купих един от Лидл и е перфектен, почти всеки ден го ползвам, също така и от Али експрес взех един мини вариант, който се включва към компютъра в офиса. Сега искам да подаря дифузери, но май изпуснах ЧП? Искам да пробвам маслата от Златна рибка за вкъщи, добри ли са?

# 1 192
В Пепко видях днес.

# 1 193
  • София
В емаг гледам дифузерите.

# 1 194
В Лидл бяха пуснали в събота. В нашия филиал още има.

# 1 195
  • München, Deutschland
Хамстер, за твоя мъж (понеже имам същия джаджа-човек вкъщи 😃), ти препоръчвам нови филаменти за 3д принтера, както и ако е с пруса - двата нови ъпгрейда (единият вече не е толкова нов, де).

От филаментите има фосфоресциращи, "дървени", "метални"... Много ми хареса на мен еластичният - от него отпечатахме гола мацка с готин задник и ц*ци, която е готина/мекичка на пипане, голям майтап беше, понеже беше като тези стрес топките за стискане и после си връща формата. 😃😃

Също така задължително държим у нас PET, за да може при нужда да ми се отпечата нова формичка за сладки, сезонна. 😃

# 1 196
Аз много не съм го разучавала този принтер, но филаменти имаме безкрай - и дървени и  мраморни и метални и не знам какви още. Не е Пруса, на Креалити е. Ама този мекия филамент ако може линк да видя дали пасва за нашия принтер, че е вече по-старичък. Иначе сме с ПЛА при нас стандартно.

# 1 197
  • München, Deutschland
Съжалявам, нямам линк, че отдавна сме поръчвали последно. Търси с "TPE filament" или "3d flexible filament", понеже ако ти дам линк, така и така ще е от немски сайт и нз доставя ли...

Иначе освен распберито, съм подарявала сет да си направиш сам нещо като Philips Ambilight за телевизор - имаш лед лента, кабели, едно ардуино, двойнозалепвщаа лента, програмка има готова в интернет, друго не помня какво имаше, но е много приятна занимавка. В момента тв излъчва отзад амбиентна светлина с цвета на филма/клипчето, което тече и все едно екранът се удължава - точно като Амбилайта на Филипс. Може да се спре напълно или пък да излъчва случайни цветове, може само един цвят... Контролира се от телефона накрая. Скоро не сме го пипали и си седи на амбилайт функцията. Домашното се оказа издръжливо - станаха поне 3 години, откакто моят приятел си го направи...

Но няма готови сетове за това нещо, четох по руски и американски форуми, спрях се на някакво решение и накупих нещата...

# 1 198
Мира Иванова, аз бих купила еднакви колиета на двете сестри. На голямата за бала нещо друго според възможностите и нуждите - роклята, чантата към роклята да платиш, обеци - нещо такова. Но на двете сестри обезателно еднакви подаръци за Коледа. Синджирче със сърце и дори иди до фото студио и сложи ти двете снимки.

# 1 199
Криси, имаме такова, аз вече съм забравила половината неща, които имаме Grinning имаме и саундбар към телевизора. На масата има 30 дистанционни за 50 неща, вече ми е писнало Grinning но мерси за филамента, ще го потърся Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт