Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 923
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 170
  • там където има винаги вятър
Здравейте, от къде е персонализираната дъска за мезета? Благодаря!

Скрит текст:
От Разцвет Маркет, има за рибари, за ловджии, за мезета. Аз комбинирах от няколко текста. Както и каквато като вид искаш, такава ще ти направят.

Нервен_Хамстер, аз сама съм си род - нямам братя, сестри, родителите ми/и на ММ/ отдавна са починали. Остават ми децата и техните деца.

# 1 171
  • София
Pали, твоят е много красив, от къде си го взела?
Благодаря! Ето този е, от немския амазон:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08G89VWVR/ref=ppx_yo_mob_b_inacti … ie=UTF8&psc=1

А ти по доста капки ли слагаш, понеже казваш, че ароматът е интензивен? На колко вода горе-долу? Аз на око действам, може би това е проблемът, или пък са с различни мощности, кой знае....

Мерси за линика, ще го разгледам подробно сега, жалко,ч е доставката е толкова скъпа до БГ.

Моят сегашният е на Дотера, малък, може би до към 100 мл. вода събира. Слагам около 5-6-7 капки масла (обичайно слагам поне 2 вида, понякога и повече).

За пъзелите - има едни много интересни, като животни, и самите парченца са във формата на животни.

И при нас списъка с подаръци е дълъг, защото мисля освен от нас, но и от името на едните баба и дядо, и от и за приятелско семейство. Тази година правя списък, отбелязвам което е купено и кое не, колкос трува. Вчера калкулирах вече похарчените пари и ме заболя главата, а има още за купуване. И после ММ се чуди защо още от края на октомври почвам да мисля подаръците.

# 1 172
  • София
Я да питам и тук. Синковеца си е избрал едно Лего техник един жълт булдозер. За 3 цифрена сума. Няма как да стане,може ли някой да ме посъветва по-евтин вариант на същия принцип/управлява се с приложение на телефона/? Благодаря!
Мисля, че в Джъмбо има китайско "Лего", разгледайте ако имате път. Моят син е луд фен на Лего, но не признава "фалшиво" Лего, а и той все такива скъпи Легота техник си избира. Та и сега и миналата година използвахе намалението от 30% в Комсед и подаръкът му е общ - от нас и от двете двойки баби и дядовци, та се ядва. Но той е вече и по-голям и сам се съгласи на този вариант. Като беше по-малък си търсеше подаръци под техните елхи. Simple Smile

# 1 173
Аз съм отново с моята редовна дилема за ММ - някаква технологична джунджурия. Проблемът е, че вече не знам какво остана не купено вкъщи, освен плейстейшън и дрон, за които нямам пари в момента. (Имаме фръц-пръц нови маркови: слушалки,мишка,клавиатура,пречиствател на въздух, фитнес гривна, гугъл хоум, умни крушки, распбери, външни дискове, външни батерии, хромкаст, 3Д принтер, джойстици за игри, домашен сървър, преносими колонки, го-про, фотоапарат+обективи+стативи,прахосмукачка робот)

Трябва ми нещо от този сорт, но не изброено в списъка, което е доста сложно вече Grinning Ако някой има някаква представа... Прегледах техномаркет категориите, нищо не намерих. Оставих си като може би една електрическа стъргалка на лед за колата (100 лв - дали си заслужава?) и един автомат за наливна бира (ама 300 лева не ми се дават за него, честно казано)

Евентуално нещо друго интересно за колата (там абсолютно нищо  не разбирам, затова нямам представа какво може да се вземе)

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 14:32 от Нервен_Хамстер

# 1 174
  • София
Аз съм отново с моята редовна дилема за ММ - някаква технологична джунджурия. Проблемът е, че вече не знам какво остана не купено вкъщи, освен плейстейшън и дрон, за които нямам пари в момента. (Имаме фръц-пръц нови маркови: слушалки,мишка,клавиатура,пречиствател на въздух, фитнес гривна, гугъл хоум, умни крушки, распбери, външни дискове, външни батерии, хромкаст, 3Д принтер, джойстици за игри, домашен сървър, преносими колонки, дрон, го-про, фотоапарат+обективи+стативи,прахосмукачка робот)

Трябва ми нещо от този сорт, но не изброено в списъка, което е доста сложно вече Grinning Ако някой има някаква представа... Прегледах техномаркет категориите, нищо не намерих. Оставих си като може би една електрическа стъргалка на лед за колата (100 лв - дали си заслужава?) и един автомат за наливна бира (ама 300 лева не ми се дават за него, честно казано)

Евентуално нещо друго интересно за колата (там абсолютно нищо  не разбирам, затова нямам представа какво може да се вземе)

какво е това?

Моят мъж намекна за Hauwei GT 2 Pro. Вече му взех 15-годишен ром, та ще се оглежда за намаление на този ми смарт часовник и ще решавам.

# 1 175
  • София
Сега като казахте за колата и ми дойде идея - навигация за ММ. Иначе за 13 годишна тинейджърка съм решила комплект първи стъпки в маникюра. Гривна Пандора (от бабата), епилатор (от лелята). За племенника ще са безжични слушалки. Трябва да измисля аз какво да купя на бабата и лелята от нас 🤪. Приемам идея. Подарявали сме им: пижами, халати за баня, пантофи, смарт гривни, олекотени завивки, конвекторна печка, фритюрник...  🤗

# 1 176

Мини програмируем компютър. Написва му се код, и той го изпълнява - примерно всеки ден в толкова да се включва еди си какво, свързано с него. Или в 5 часа да мигат лампите и да се включва парното, а колонката да свири. Има сайтове с готови кодове и така. Изглежда ето така - около 15 см е дълго  -
Скрит текст:
MM го е свързал с камера, за да гледа как работи 3д принтера в другата стая.

# 1 177
  • София
Брей, това распбери ме впечатли. Ще го проуча.

# 1 178
  • софия
...Оставих си като може би една електрическа стъргалка на лед за колата (100 лв - дали си заслужава?) ...

Евентуално нещо друго интересно за колата (там абсолютно нищо  не разбирам, затова нямам представа какво може да се вземе)
Пак ми даваш идея за подарък. Разгледах и изглежда яко, но ще питам половинът дали ще го ползва (нищо, че ще се развали изненадата), че миналата година в творческа немощ поръчвах електрически метър и не го е ползвал нито веднъж.

доп. Гледам, че има и летен комплект за същата машинка.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 16:00 от zvаnchе

# 1 179
Да предупредя, че си трябва все пак познания по кодене, не е копи-пейст от някой сайт и айде тръгва. ММ е айти, за него е заигравка да си пише там някакви неща - ако го взимате за човек, който съвсем не разбира - не знам дали ще се оправи.

че миналата година в творческа немощ поръчвах електрически метър и не го е ползвал нито веднъж.

Аз този номер го минах за рд-то преди няколко месеца, ахахха. Ходи една седмица пиука по стените и по котките и се успокои. За работа не го е ползвал още Grinning

# 1 180
Момичета, мисля че тук бях видяла чаша за кафе, която е направена от утайка, но не съм си запазила линка. Дали е удобно някой да го пусне отново?
Иначе аз съм почти готова - племенничките получават колиета с букви, сестрата на мъжа ми - шал. Племенниците ще имат светещо одеало и персонализирана чаша. Сестра ми ще получи чаша за кафе на Албена Джокова и още нещо дребно. За сина ни има Stem игра и орангутан от ИКЕА, за щерката - пениборд и още нещо, за двамата по една свирка с компас. За ММ ваучер да си купи игра за PS, ръкавица за транжиране и филетиране и Монополи (децата му го избраха). Родителите ни също са с избрани подаръци, ще им направим по една хубава кошница, плюс нещо дребно взе всеки - за майка билет за Поетите live,  за баща ми термобельо, че работата му изисква да.прекарва много време навън в студа.

# 1 181
Ние ще си правим коледна фотосесия и мисля да подаря на всички роднини по един календар. А на мъжа ми ще взема някаква кутия с всичко необходимо за ловене на пъстърви. Рибар е,както се досещате. А на детето, което е на 2 съм му поръчала някакви неща,свързани с направи си сам.

# 1 182
  • София/Севлиево
За бебето и баткото общ подарък-батут за двора.Сигурна съм,че лятото и двамата ще му се радват.За баткото също пижама и ми се иска някаква игра за финансово ограмотяване ,но да не е Монополи или от този род.Приемам предложения.
За мен топли ботуши и нова елха от черния петък ММ ми ги взе.За него пък три нови блузи и обувки (той си ги избра).За свекърите мислим кана на Шаоми за чай (някаква смарт джаджа се води,аз не им разбирам,но у нас има такава и свекървата много я хареса).И май това ще е тази година.А,на племенничките сестра ми ще каже какво искат и Амазон ще им го доставят директно у тях на Коледа.На баба ще направя календар с децата и още няколко снимки в рамка.

# 1 183
Ау това Разбери заминавам да го пазарувам за сина! Уникално... И толкова джаджи има...

# 1 184
Аз пак да си кажа - трябват познания по кодене, не е просто сглобяваш и работи - без да му се напише код, все едно е просто една платка в кутия.

Общи условия

Активация на акаунт