Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 941
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
И аз съм почти готова.Ето ги моите идеи: половинката- кол.календар с чайове; дъщеря- пижама и пари, сестра ми- арома дифузер с 3 масла- от Емаг, вече дойде, и малиново вино с 2 чаши.Други подаръци за близки: картина по номера от мен; тефтер за рецепти персонализиран; муз.кутийка с меденки.За деца: гримове, детска кухня в куфарче, сапуна за тийнеджъри.Плюшена интерактивна маймунка.Чудя се и за тези къщички с бонбони, които препоръчвате.

Може ли да споделиш кой арома дифузер взе? И аз обмислям подобен подарък.

При мен подаръците са наполовина готиви. За малкото дете стол за бюрото, дрешки и други дреболии (подаръците са от някоко семейства). За големия е голямото чудене, все едни такива скъпи джаджи за игрите иска, а пък не е чак толквоа заслужил, та ще видим. За моите родители ще взема чехли от агнешка кожа. Взех и пижама за сестрата на ММ, коледни чорапи за всички. За ММ съм взела един 15 годишен ром с 2 чаши, може и нещо друго, ако изобщо измисля какво. Плоча за едно приятелско дете. Това е за сега, но имам да купувам още.

# 1 156
Аз да попитам арома дифузера може ли да се ползва като овлажнител или не е достатъчно мощен. Извинявам се за нелепи въпрос но не съм запозната

# 1 157
  • София
Аз да попитам арома дифузера може ли да се ползва като овлажнител или не е достатъчно мощен. Извинявам се за нелепи въпрос но не съм запозната

Честно казано не съм сигурна. Според мен не е достатъчно, но дано някой по-компетентен да каже. Аз имам малък дифузер.

# 1 158
И аз съм почти готова.Ето ги моите идеи: половинката- кол.календар с чайове; дъщеря- пижама и пари, сестра ми- арома дифузер с 3 масла- от Емаг, вече дойде, и малиново вино с 2 чаши.Други подаръци за близки: картина по номера от мен; тефтер за рецепти персонализиран; муз.кутийка с меденки.За деца: гримове, детска кухня в куфарче, сапуна за тийнеджъри.Плюшена интерактивна маймунка.Чудя се и за тези къщички с бонбони, които препоръчвате.
Откъде взехте коледния календар с чайове?

# 1 159
  • София
Кол.календар с чайове е от смесен магазин Зоя.Товаса английски био чайове, има няколко вида.Избира се и един допълнителен подарък.Арома дифузера утре ще го снимам.Никога не съм ползвала, но сестра ми харесва подобни неща.

# 1 160
Аз имам дифузер, много го исках, но истината е, че очаквах повече. Или не съм попаднала на качествени и концентрирани ароматни масла а пробвах доста видове/, или просто съм имала прекалени очаквания... Да, усеща се аромат, но не с интензитет, който обичам аз.
Сега към поръчката от The Body Shop добавих и едно тяхно масло с аромат на солен карамел и вани, дано то е по- силно.
Ето го моят:

Докато работи си сменя цветовете много приятно.

# 1 161
  • София
Ето дифузера:

# 1 162
  • София
Аз имам на Дотера малък, масла позлвам всякакви - имам на Дотера, от Зоя, от ДМ. Винаги миризмата е много интензивна, зависи от броя капки, които слагам. Искам обаче сега по-голям. Харесала съм този, но не намирма някакви мнения: https://www.emag.bg/aroma-difuzer-mohana-dija-svetlo-dyrvo-i-sve … -06/pd/DQH8YDMBM/

Pали, твоят е много красив, от къде си го взела?

# 1 163
  • Някъде по Дунава
С част от подаръците съм готова: за голямото дете арома дифузер, пижама на Афект, пъзел от 500 части с Хари Потър и козметика; за малкото дете Скрабъл, топла пижама, детска енциклопедия за футбол, пъзел с кола от 260 части; за майка ми арома дифузер и масла; за единия племенник компютърна мишка, за ММ топли чехли (мислех кашон с бири, но до колко ще хареса конкретните марки не знам, пък и решихме да не се харчим много за нас).

# 1 164
Pали, твоят е много красив, от къде си го взела?
Благодаря! Ето този е, от немския амазон:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08G89VWVR/ref=ppx_yo_mob_b_inacti … ie=UTF8&psc=1

А ти по доста капки ли слагаш, понеже казваш, че ароматът е интензивен? На колко вода горе-долу? Аз на око действам, може би това е проблемът, или пък са с различни мощности, кой знае....

# 1 165
Я да питам и тук. Синковеца си е избрал едно Лего техник един жълт булдозер. За 3 цифрена сума. Няма как да стане,може ли някой да ме посъветва по-евтин вариант на същия принцип/управлява се с приложение на телефона/? Благодаря!

# 1 166
  • там където има винаги вятър
Готова съм с подаръците.
За ММ - персонализирана дъска за мезета/мислех нищо да не му подарявам, но от мен да мине Satisfied/ - скрита е и ще бъде голяма изненада, че все парфюми, шапки...ей такива неща съм вземала.

За дъщеря №1 - календара на Дъглас, /който ще изпратя преди 1 декември/
 - на Коледа - пари
за внучката - календар/елха от Лидл, с джобчетата + детския комплект престилка с ръкавички и шапка/също ще ги изпратя, че след това вече няма смисъл календара/
- на  Коледа - книгата/карти "Аз готвя здравословно с мама" + пари
на зетя - пари

За дъщеря №2 -  календара на Дъглас/ще ѝ го дам тая седмица/
- на Коледа - пари
за внучката - същия детски комплект с престилка... + кутия шоколад за пиене на Делукс/ще ги получи също тая седмица/
- на Коледа - книгата/карти "Училище за детективи" + пари
на приятеля на майка ѝ - пари

За сина - пари.
И тази година ще направя мънички фигурки от филц, с джобче отзад и парите ще бъдат сложени там и закачени на елхата.

За приятелско семейство, на което какво ли не сме подарявали, тая година реших - персонализирана дъска за мезета + битово каре.

Остава семейството на сестрата на ММ, с големи над 20 годишни деца да измисля нещо - ще е нещо за в къщи, а не персонално Thinking
Няма смисъл да питам ММ, той е толкова далеч от тия работи и въобще не знае какво съм взела до сега.

От 5-6 години си записвам какво подарявам, че да не се повторя.

# 1 167
  • София
Здравейте, от къде е персонализираната дъсща за мезета? Благодаря!

# 1 168
Като чета такива романи и така се радвам, че съм в лоши отношения с половината си рода и цялата рода на ММ и подарявам подаръци само на него и на майка ми Grinning Че ако трябва да мисля за още 10 човека и ще се гръмна.

# 1 169
Благодаря за идеята за арома дифузер! Ще вземем такова на родителите ми и на свекървата.
Не сме измислили малко подаръци и то все на мъже - дядо, брат ми.

Давам и от мен една идея - пъзел. Не знам дали обичате, но аз обожавам. Може някой покрай вас също да обича. В ozone.bg до днес има големи намаления на пъзели. 😊

Общи условия

Активация на акаунт