Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 792
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Между другото, ако ще поръчвате от Съндей хебит ( където са повечето неща, свързани с влогъри), не чакайте последния момент, защото им е много дълъг периодът на доставка.

# 196
  • Разград
Между другото, ако ще поръчвате от Съндей хебит ( където са повечето неща, свързани с влогъри), не чакайте последния момент, защото им е много дълъг периодът на доставка.
Ние сме поръчали и чакаме пратката. Но, абсолютно подкрепям, защото преди година поръчвах друга книга и се наложи да изчакам.

# 197
Дъщеря ми е на 12 години и си поръча книга на Айде БГ и парфюм на Ариана Гранде. Засега това са заявените неща, които чакам. Явно 12-годишните си падат, вече, по парфюми, а аз се радвам, че книгите присъстват в подаръците всяка Коледа и на всеки друг повод.

Парфюм си беше поръчала за РД и вече го получи. Може да разпитам и майка й за някакви насоки.

# 198
  • Разград

Парфюм си беше поръчала за РД и вече го получи. Може да разпитам и майка й за някакви насоки.
[/quote]
Друго като идея, която мога да споделя е - мека гривничка на Пандора. Това ми е другият подарък, който ще отидем да вземем заедно + някакво талисманче. Щом харесва Тик Ток, то може и блуза - така наречените Худита  с надпис Тик Ток. Може да й вземете слушалки, ако няма.  А слушалки има много видове - безжични, малки, големи и скъпи, и достъпни.

# 199
Някоя купувал ли е бонбони от сайта на леонидас. Дали са хубави,че и цената им е хубава.

# 200
Търся да закупя хубава ученическа раница за второкласничка. Искам да е в една серия с чанта за през рамо, пълен несесер, чадър, шише за вода - разни такива неща.
Гледах предложения на Gabol в Emag.
Тази също ми допада: http://vive.bg/ranica-s-tri-razpredeleniq-gorjuss-fiesta-cobwebs
Някой, купувал такива неща около началото на уч. год. с препоръка и предложения?

# 201
Някоя купувал ли е бонбони от сайта на леонидас. Дали са хубави,че и цената им е хубава.
Не съм купувала, но няколко пъти са ми подарявали. Харесват ми. Не ми допадат само едни, които са като квадратни плочки, които са опаковани поединично, разноцветно,  според вида шоколад.

# 202
  • София

На мен лично не ми харесват. Предпочитам белгийския шоколад на Valentino

# 203
  • Sofia
Много ни харесват 😍
Тези наскоро ни подариха

# 204
Давам ви една идея за коледен подарък. Това е нещо, което мен много би ме зарадвало! Подходящ е за дами на всяка възраст стига да обичат да пишат, рисуват и чертаят ...
Bullet journal или planner.
Simple Smile

# 205
Вижте в книжарници Ориндж (имат и онлайн магазин).
Аз съм купувал на немската фирма Herliz,
Много добро качество

Търся да закупя хубава ученическа раница за второкласничка. Искам да е в една серия с чанта за през рамо, пълен несесер, чадър, шише за вода - разни такива неща.
Гледах предложения на Gabol в Emag.
Тази също ми допада: http://vive.bg/ranica-s-tri-razpredeleniq-gorjuss-fiesta-cobwebs
Някой, купувал такива неща около началото на уч. год. с препоръка и предложения?

# 206
Имам нужда от помощ за подарък на почти 9- годишно момиче. Тотално безидейна съм. Има си кажи-речи всичко. Измислила съм селфи стик, на стойка, споделяла е, че иска. Но имам желание да не е само това. Не играе с кукли, миналата година няколко Лего конструктори получи, машина за плитки има.. Енциклопедии има няколко... Комплекти за рисуване има...

# 207
Имам нужда от помощ за подарък на почти 9- годишно момиче. Тотално безидейна съм. Има си кажи-речи всичко. Измислила съм селфи стик, на стойка, споделяла е, че иска. Но имам желание да не е само това. Не играе с кукли, миналата година няколко Лего конструктори получи, машина за плитки има.. Енциклопедии има няколко... Комплекти за рисуване има...

3D пъзел?

# 208
Може и да не е вещ, щом детето е пренаситено. Селфи стикът и ѝ подарете хубаво преживяване на ново място, за да си го използва.

# 209
Totto, моите моми снощи заявиха, че искат и комплекти за красота, друг е въпросът,че няма да ги получат сега. Но се загледах, има много сладки комплектите от 6,7 граница за устни.Може детски лакове, хубаво  несесерче с огледалце вътре, портмоне... На девет си е малка госпожица. Но си е до дете,моите са суетни.
Сега се сещам, че и картина с цифри е много сполучлив подарък .

Общи условия

Активация на акаунт