Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 162
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 720
  • под тепетата
Благодаря, Реа! То и аз плагиатствам оттук! От бобчита -идеята за чорапите Wink.
 Тирантите ги видях на улицата на един майстор и много ми харесаха. Има ги в Баухаус и един друг сайт, но по-скъпи.
https://bauhaus.bg/tiranti-darvodelski-metar/p/26206
 В ДМ имаше много сладка картонена къщичка , като от меденки с три крема вътре. Забърсах и нея.

Скрит текст:
Халата и аз много си го обичам!

# 721
  • софия
Преди 2 години с детето за Коледа си подарих комплекти - пижами с халат. Едни от най-ползваните подаръци. Особено тя много го носи. Наистина халатът е супер практично нещо.
Onesie също е силно уважавано, особено във времената на ДО.
Хубави пантофи също винаги е нещо, което винаги ще се ползва. Сега има страхотни големи, пухкави, от естествени материали.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 21:04 от zvаnchе

# 722
  • Пловдив
Халатите са много тачено облекло вкъщи. Момчетата ми подносиха мои халати, купих и на тях и се ги носят. Аз обичам халати, пеньоари -дори и през лятото.
Следя темата с интерес, защото всяка година се чувствам все по-изчерпана. Тази година ще трябва да намаля сумата за подаръци, ще търся нещо по - докосващо, а не скъпо.
За сега съм измислила само идея за подарък на приятелката на големия син - личен печат. Ще видя дали ще се справя с реализацията.

# 723
  • София
Може ли да дадете линк към халатите?

# 724
  • София
Bilqna, а срокът какъв е на шоколадите горе-долу?

# 725

Във Варна знам магазинчета за крафт и наливни бири
Отделно като го направиш сама, ще си е личен подарък и много по-цЕнен. Simple Smile
Къдееее? Satisfied

Хрис, едното е Averi Beers: ул. „Архимандрит Филарет“ 9, 9001 Варна Център, Варна - това е точно където главната улица прави една чупка и има фонтан там.

Второто, пак в района и на има-няма 100-150м от първото, е място за наливна бира. Тя, разбира се, не издържа толкова дълго, защото не е бутилирана: Щайгата се казва, то си е заведение, но сипват и бира за вкъщи в големи шишета. Намира се точно до На тъмно, съседната сграда, по някаква причина са се махнали от Гугъл, затова ето адреса на На Тъмно: ул. „Стефан Стамболов“ 2, 9000 Варна Център, Варна

Третото пак е там някъде, не мога да си спомня обаче къде, досега рових. То е едно малко, отпред има една голяма дървена като бъчва за бира... Може би някой друг ще се сети, а пък може и вече да го няма...

Виждам и един такъв магазин, Beer point,  ul. "Bregalnitsa" №6, 9002 Varna Center, Varna, Bulgaria, но този не съм го пробвала и не съм влизала лично.

За 2 х 1 седмица в прекрасния ви град, толкова от мен. Simple Smile
Аз бих проверила и в бирен бар Ключето. Имат много добра селекция от бири и няма да е проблем да ви направят една серия. Намира се до Синия пазар

# 726
  • под тепетата
sea, на червилата - май 2022г, на шок. бутилки - юли 2022г, на ретро колата с меденки - май2022, другите шоколадови бутилки с ликьор - юли 2022г, на черния портокал - 28.03.2022г.

# 727
  • София
Благодаря ти, моите и до януари няма да стигнат. 🤣🤣🤣
Момичета, винаги едно от нещата, които искам за Коледа е планер. Реклами и сайтове много, обаче навсякъде са недатирани, виждали ли сте датирани за 2022 г или е рано още?

# 728
  • München, Deutschland
Sea, такива големи планери за стена съм виждала преди в Orange.

# 729
  • София
Мерси, не искам да е за стена. Искам да си пиша в него и да си го разнасям с мен. 😀

# 730
Мерси, не искам да е за стена. Искам да си пиша в него и да си го разнасям с мен. 😀
Аз си взех днес от Пепко. Не е нещо уау картинката. Но тази година бях с такъв, хареса ми.

# 731
  • München, Deutschland
Извинявай за объркването в такъв случай, sea, не бях сигурна дали тип като тефтер или стенен търсиш. 😃

# 732
Ах ах, който спомена този сайт за шоколада. Ах! Joy не стига, че харесах за подаръци 100 неща, ами и за себе си харесах... Пак ще се оливам с пазаруванее Grinning
Благодаря ви за идеите с бирата.. Тук (в Пловдив) физически май няма от къде така да взема, нооо споделените сайтове ще са ми от помощ много, благодаря пак! ❤️

# 733
А,да споделите някой сайт или идея на спортна тематика,по-конкретно футбол...Не е само фен,а бивш спортист и в момента играещ само за удовоствие,благодаря! Simple Smile Ако пък е нещо за баща и син,равни няма имате ☺

# 734
Аз понеже съм изключителен фен на футбола мислила ли сте за тениска на любим отбор, къси гащи, спортен екип, чорапи, или пък нещо още по-добре билети за предстоящ мач Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт