Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 137
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 780
  • гр.София
Благодаря за червилото. Тези от Амазон.де повече ми харесват.
погледни коментарите, и аз се бях засилила и се отказах!

# 781
  • София
А тези пантофи, които препоръчвате, шумят ли много върху ламинат? Имам голям проблем с трополящи чехли и пантофи, побърква ме това. И понеже дъщеря ми стъпва тежко и без друго и набива крак, ако и подметката е груба, не бих го издържала Laughing А много искам да ѝ взема някакви топлещи и безшумни ако може.
Аз препоръчвам пантофите на Defonseca (дано го изписах правилно). На вид са съвсем обикновени, но на мен са ми много леки, удобни и безшумни! Преди ги имаше по моловете в свободните пространства на стелажи, но сега ги намерих в сайта на runners.

# 782
  • Пловдив
Купувала съм агнешки пантофи за мен от Троян. И аз набивам пета, не тракат.

# 783
  • София
Подметките ми се виждат не много изолиращи и май хлъзгави 🤔
Пързалят ли се?
Не, не се пързалят, специално попитах дъщеря ми. Отдолу не са гладки, а с нещо като леки грайферчета. Подметките са около 0.5 см, което според мен е изолиращо.
Тези топлят повече от на Defonseca, защото са естествена агнешка кожа и са за зиморничави хора или хора с вечно студени крака Stuck Out Tongue Winking Eye.
Или за хоум офис, че рядко ставаме от масата/бюрото. Grinning

# 784
Мъжките пантофи на Милвена лесно ли се обуват? Че имам един каприз, дето подобен модел все му пречи, трудно ги обувал и в крайна сметка ги захвърля. С цип да били.
За подметките и на сайта пише, че са с ходило от евапрен, което не пропуска вода и не се пързаля.

# 785
  • До сърцето...
Мъжките пантофи на Милвена лесно ли се обуват? Че имам един каприз, дето подобен модел все му пречи, трудно ги обувал и в крайна сметка ги захвърля.
Лесно се обуват, а пък като се поразносят и се отпуснат леко, стават направо отмА Grinning Но аз четири броя чехли поръчах, за пантофи нямам опит.

# 786
Благодаря, Радика! Освен и аз към чехлите да се насоча. Мислех си, че с пантофки ще е по-топло на краката.

# 787
Здравейте и от мен! Ще ви следя за идеи Blush че за момента хич нямам муза, уви. До момента съм поръчала единствено едни сапуни във формата на орхидеи за една приятелка, любителка на цветята. Ще трябва да измисля за двете щерки - на 5 и на 8, за половинката (много ми е труден той), за брат ми и семейството му... За колегите и приятелите ще взимам някакви дреболии и (евентуално) ще добавя домашни сладки.

# 788
  • под тепетата
За внука разбрах от него какво иска. Честно, не знаех , че има 3D химикал. Та той е готов - писалката , заедно с комплект резервни пълнители, музикалното камионче и метален конструктор.

# 789
  • София
Каката е на 5 г и никога досега не е искала толкова много неща. 🤣 Разбира се знае, че няма как да ги получи всичките, та ще видим в писмото кое ще бъде. 😀
Ако имате нужда от идеи, споделям нейните желания:
1) Рисуваща костенурка
2) Глава на кукла за прически
3) Пиано
4) Играчка/ инструмент, която прави плитки
5) От Дормео плюшките и одеалцата
6) Всичко, свързано с Пес Патрул.
7) Ходещо играчка, която се дърпа като домашен любимец
Sunglasses Неща за ядене от пластелин
Ох, за това се сещам, сигурно и още нещо е казала, но вече не помня.
Вероятно ще получи 4 от тези за Коледа- от нас, баба и и дядо и, другата баба и другият дядо.
Другият месец има имен ден, та и тогава ще намаже нещо. 😀

# 790
  • София
На колегите реших да купя кафе. Не знам точно насипно как ще бъде, но те са кафеджийки и се надявам да го харесат

# 791
Привет и от мен. Много хубава тема! Аз съм измислила почти на всички какво ще подарявам: на всички клиенти и колеги гравирани химикалки с картички, на някои по-специални съм харесала персонализирани подаръци - часовници или картини с астрологически или Аюрведа тематика. За майка ми съм измислила, на мене си сешоар и застраховка, на мъжо още не съм. Той е много труден, подаръците му са все специфични, от чужбина и така. За дома ни - нов телевизор и май е това.

# 792
Ще следя темата с интерес Simple Smile
Видях, че коментирате пантофите - и аз съм се насочила към такъв подарък за бабите и дядовците - вече не знам какво да им вземем!
За децата - чакам да си кажат последните желания Grinning Синът (5г.) май се е насочил към Hot Wheels, а сестра му (3г.) - към Пес Патрул и Пепа - ще ги видим.
За мъжът ми - поръчах семеен портрет, дано да го оцени! Но мисля децата да му го подарят на 26.12 - нали е ден  на бащата. А за под елхата ще му сложа едни чорапи, или, от мен да мине, цяла кутийка на Пирин Хил Simple Smile

# 793
  • София
Пирин Хил бяха много одобрени миналата Коледа. Едната дъщеря подари на всички близки по чифт чорапи от нейните спестявания, бяха най- харесаните подаръци.

# 794
Пирин Хил бяха много одобрени миналата Коледа. Едната дъщеря подари на всички близки по чифт чорапи от нейните спестявания, бяха най- харесаните подаръци.
Ами, поне със сигурност влизат в употреба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт