Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 034
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Шушито, не съм сигурна дали правят намаления, миналата година ги взехме на редовна цена....

# 841
Чорапите на Пирин Хил са хубави, имаме бамбукови коледнк и са супер свежички и мекички.

Пирин хил правят чорапи и от качествена вълнена прежда, аз бих предпочела такива, да са топли за зимата.
До сега плетях за близките тънки вълнени чорапи за подаръци, но май ги позаредих и сега се чудя какво.

# 842
Търся идея за 4 годишно момче, засега съм се спряла на Лего и детски гараж, но бих се зарадвала на още предложения?

# 843
Търся идея за 4 годишно момче, засега съм се спряла на Лего и детски гараж, но бих се зарадвала на още предложения?
Всичко, което е Paw Patrol сигурно ще зарадва малчугана. Това е хита сега сред децата от тази възраст - и момичета, и момчета. Моята девойка е на същата възраст, и за нея Пепа Пиг и Пес  патрула са върха Laughing
Каката /11г/ си е поръчала апарат за моментни снимки, ще го дебна сега по черния петък, най-вероятно от Амазон ще го взема.
За чорапите - много са готини, ама 7лв за чифт чорапи ми е отвъд психологическата граница.

# 844
Всичко, което е Paw Patrol сигурно ще зарадва малчугана. Това е хита сега сред децата от тази възраст - и момичета, и момчета. Моята девойка е на същата възраст, и за нея Пепа Пиг и Пес  патрула са върха Laughing
Каката /11г/ си е поръчала апарат за моментни снимки, ще го дебна сега по черния петък, най-вероятно от Амазон ще го взема.
За чорапите - много са готини, ама 7лв за чифт чорапи ми е отвъд психологическата граница.
При нас хита е Колите, Маккуин, но има почти всичко от серията. Благодаря.

# 845
Пес патрулите имат нови неща след пускането на филма. Моето на 4 иска всичките кучета с колите им Wink в Лидл ще пускат дървени играчки, със сигурност нещо ще ви хареса. Вземала съм влак с релси , подарявали са му летище. Много хубави неща има, чак нямам търпение да ссидв тази година какво играчки ще има. И Трансформърс и Бакуган е хит сред тази възраст

# 846
Да Трансформърс е добра идея, и аз чакам с нетърпение играчките на Лидл, винаги има много хубави неща!

# 847
Моето иска Трансформърс , който става на самолет...

# 848
  • ...живея на последния етаж...
И аз  търся идеи за подаръци за две деца на по 32  /IT/ и едно на 29 / архитект/. Вашата е лесна, с малките, аз да му мисля...

# 849
Пирин хил правят чорапи и от качествена вълнена прежда, аз бих предпочела такива, да са топли за зимата.
До сега плетях за близките тънки вълнени чорапи за подаръци, но май ги позаредих и сега се чудя какво.

Като обичаш и можеш да плетеш - шапка или шал. Една позната такива хубави шапки плетеше и то много бързо, първия път като ми я показа с помпон пухкав, досущ като купената.
Аз съм зле откъм плетене и няма шанс да правя такива сложни неща.
Мама може да плете и прави терлици, ама такива шарени ги плете, супер свежи и весели са Simple Smile И тя ги подарява Simple Smile

Лелее, чета за Трансформърсите, Бакуганите и ме подсетихте за това време на Лего и Гормити и ми стана носталгично. Веднъж при -30 ходих да търся определени Гормити, ама не намерих, беше много мокро и ледено студено, прибрах се на висулка и така и не бях намерила тъпите гормити. Подари му Трансформърс Wink

# 850
Аз само да спомена, че може да направим нова тема с новите години Simple Smile Вече е време

# 851
Може ли отново линк за фосфорисциращите чаршафи?

# 852
  • София
Моля за идеи за 10г.момиче и 2г.й сестра.За малкото ще е играчка и книжка.Книжката съм я взела.Обичам тази тема!☺

# 853
  • Някъде там
Голямата ми дъщеря (13 г.) иска за Коледа - книга и гривна.Има гривна на пандора, но сега иска да носи такива гривни

Малката на (8 г.) иска кутия за бижута, розова гривна(каквато си е поръчала кака ѝ) и нови моливи за оцветяване.
На ММ ще взимам ел.четка за зъби и део спрей версаче ерос(все неща от които има нужда)

# 854
Някой спомена, че ще търси детски магазин. В момента в Билла на бул.Линкълн(София,  Овча купел) са извадили това
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт