Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 027
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 855
Искам да благодаря още веднъж за идеите Heart Спрях се на прахосмукачко-духачка за листа Simple Smile След кратко обсъждане, брат ми предложи и цепачка за дърва. Дори не знаех, че съществува такова нещо, те имат ел. трион, ама това било по-такова, та и това ще вземем Sweat Smile
хареса ми и идеята за халатите, другите неща вероятно по-рано ще им ги занесем, та ще видим.

# 856
  • София
Ние с ММ седнахме да обсъдим днес подаръците до края на годината, че освен Коледа предстоят още доста имени и рождени дни. 😀
Решихме тази година да наблегнем на ваучерите.
Искам да попитам знаете ли сайт/ магазин за обувки и чанти, които да предлагат ваучери, но да не са тип Паоло Ботичели и Тенденз, търсим по-високо качество.
Също така дали има фермерски магазини, които да предлагат ваучери за пазаруване?

# 857
  • София
В Пунто има ваучер. Минимумът е 100 лева, но там обувките вървят в този и по-високия ценови клас

# 858
  • София
Мерси!

# 859
  • Пловдив
За фосфорния текстил
https://www.facebook.com/Feyspace/

За плетачките препоръчвам ръкавици без пръсти, супер удобни са ми поне на мен /и за шофиране, и за боравене с телефон, та дори и на работа, ако ти е хладно може да си ги ползваш/.

# 860
Някакви специални ръкавици ли са или обикновени без пръсти?

# 861
  • София
Онзи шоколадовият сайт знаете ли за колко време доставя г.д? Искам да поръчам нещо за подарък, но до петък трябва да е при мен. 🤔

# 862
  • Русе

Пишете им във фейсбук, отговарят бързо и изпращат бързо. Ако сега им пишете утре ще го изпратят, ако е налично.

# 863
  • София
Супер, благодаря!

# 864
  • под тепетата
Много бързо ми дойде поръчката, коректни са.
Аз да до пълня, ама все нещо интересно ми изскача. В един сайт излезе малък трион с разни джиджафки към него, пък внукът човърка все нещо покрай дядо си и баща си. Надявам се да му хареса.

# 865
Сега го видях в Билла

# 866
  • София
А цените какви са? 😃

# 867
  • София
PeacockLove, каква е цената на календара с чорапите в Била?

# 868
# 869
  • Пловдив
Някакви специални ръкавици ли са или обикновени без пръсти?
Обикновени, без пръсти. Но човек, занимаващ се с плетка чудеса може да сътвори.

Общи условия

Активация на акаунт