Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 735
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Севлиево
В единия ДМ до вкъщи (Изток, София) имаше няколко вида коледни календари.Имаше даже и такъв с чай, подобен на един от тези, които харесах в Амазон.

# 76
  • София
Любимата ми тема Simple Smile
Ние май всички ще минем с един общ подарък, но за сметка на това голям. Много ми се иска да вземем плейстейшън 5 като излезе. Свиркайте моля, ако видите интересна промоция.

# 77
Това с бирата и на мен много ми хареса, ще взема за баща ми, може и за ММ към основния подарък! Татко ми много ще го хареса, той обича биричка. 😀
За ММ се чудя, освен бирите, какво да е. Мислех за някой спортен екип, все казва, че иска да си вземе и все не си взима.
За майка ми си мисля да взема някаква хубава козметика на the body shop и нещо за кухнята. Хобито й е да готви и знам, че ще се зарадва.
За свекървата мисля да е нещо за домашен маникюр или за грижа за ръцете, на нея много и допадат такива неща.
Освен това ще добавя и за двете календар от коледната фотосесия на детето.
Малкият ми брат искал пари.
За кандидат-снахата и брата на ММ не мога да измисля нищо.
А към подаръка на детето не спирам да добавям нови и нови неща.. как да спра 😀

# 78
Наистина голямо попадение е това с бирата. На мен ми го каза позната, която го е подарявала. Всеки мъж ще се зарадва, а и е оригинално.

# 79
Току що четейки коментарите се сетих за подарък, който може да хареса на някоя от вас за свекървите, мамите или приятелки, които обичат да готвят. Преди време бях поръчала от една страница във ФБ за моя приятелка, която много се занимава с готвене и сладкарство. Та избрах дъска за рязане, която се гравира, можеше различни неща да се напишат (аз вече не помня какво беше, може би нещо от сорта на "№1 в Кухнята Шеф..." Гравираха ми и двете бъркалки, едната беше с датата, а другата отново Шеф и двете имена. Много се хареса.

# 80
  • München, Deutschland
Точно онзи ден минах през Икеа, взех 2 дъски и една дървена лъжица и идните дни ще гравирам за подарък - коледен и нова къща. 😃

# 81

За Коледа съм намислила да му взема козметика, колан за едни кецове и още нещо, но не знам какво.

Извинявай,ама 3 пъти четох и нещо не стоплям - какво е това колан за кецове? За пръв път чувам...

Днес взех за майката на моя приятел, за моята майка и за баба по един голям пухен шал, с % вълна май, някаква хубава изработка на сигурно известни марки. Използвах понеже бяха намалени наполовина и изглеждаха доста качествени. Марки не знам, но поне за материи имам усет и си мисля, че ще се одобрят. Взех и 2 чифта пухкави чорапи за майката на приятеля ми.

Купих маркери за текстил от Икеа, за да ги тествам, защото се чудя дали за нашите и сестра ми да не направя някакви семейни тениски, с картинки, които да ги обединява някаква тематика. Все още ми е много бегла идеята, но и тя ще се хареса, си мисля.

Дотук толкова, мисля и адвент календар за двама ни, който тази година искам да оформя по-различно. 😃
Шаловете от къде са? И аз търся големи и меки шалове(почти като одеяло 🤣)

# 82
  • München, Deutschland
Hope17, в Германия живея, магазин в околностите на Мюнхен. Ще ти пратя адреса, ако те касае.

# 83
Hope17, в Германия живея, магазин в околностите на Мюнхен. Ще ти пратя адреса, ако те касае.
Ясно, жалко. Ще търся тук.

# 84
  • София
Гледам, че доста хора са се спряли на кашончето с бири! Давам идея за допълнение към този подарък!
https://shantavo.bg/skrech-karti-i-posteri/skrech-poster-89-evropeiski-biri
Скреч постер с 89 бири!
Миналата година по препоръка в темата го подарих на ММ.
Снимал си го е в телефона и винаги като ходим някъде, преглежда дали не се предлага някоя бира от постера!

# 85
  • München, Deutschland
Гледам, че доста хора са се спряли на кашончето с бири! Давам идея за допълнение към този подарък!
https://shantavo.bg/skrech-karti-i-posteri/skrech-poster-89-evropeiski-biri
Скреч постер с 89 бири!
Миналата година по препоръка в темата го подарих на ММ.
Снимал си го е в телефона и винаги като ходим някъде, преглежда дали не се предлага някоя бира от постера!

Ооо, жестоко е това! Веднага се сетих за двама, души, на които да го подаря. Страхотна идея! Благодаря!

# 86
Ние ще подарим на бабите и дядовците календар с нас тримата-всеки месец с различна снимка от нас тримата,плюс новогодишна картичка с нас тримата .

# 87
  • под тепетата
От горепосочения сайт съм купувала за подарък ( пък и на себе си) химикалка с нивелир, стилус, сантиметър, отвертки -2. За сръчковци е хубава изненада. Ама аз съм от жените, дето имат винаги в себе си и макетно ножче Flushed

# 88
Записвам се и аз да ви следя. Никога не съм била креативна и миналата година всички минаха с подарък-дрехи. Тази година съм решила да съм по-креативна и да ги изненадам, така че, ще се радвам на всякакви идеи. Трябват ми подаръци на ММ /3 бр., че има и рожден ден на 30 декември, а и всяка година на Нова година си подаряваме по нещичко/, за моите родители, за неговите родители.
Това с бирите определено ми хареса като идея, че моя без бира не може Grinning
А за адвент календарите, как ги праввите сами, също много ми допадна като идея, благодаря.

# 89
  • София
ММ каза "искам чорапи" Joy Избрала съм няколко модела весели чорапи, ще му взема.
И за бирата се навивам.

А пък щерката отсече, че иска коте.
Вчера даже ми прати по вайбър обява за котенца, в Благоевград Joy
Агитира ме.

Общи условия

Активация на акаунт