Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 135
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 165
  • Германия
Геймърска мишка / клавиатура. Ваучер за Steam, ако играе игри от там (пак са си пари, но в по-различна форма), някоя игра, която знаеш, че той иска.
Bluetooth тонколонка.
Ако има шанс да я прочете, (авто)биографията на някой известен футболист или пък историята на любимия му футболен клуб.

# 166
Предлагам и микрофон хубав, ако играе онлайн игри.

# 167
  • под тепетата
Аз пак с шантава идея за мъжа ми. Понеже малкото дете е в чужбина и предложих да купя от нейно име чайник ( скоро сложи камина на вилата и сам ми спомена), но ретро. И да не е само това, изрових ром в много готина бутилка, който да сложа вътре. Внукът рече , че искал Лего от Дядо Коледа, така че ще се разходя до Комсед.

# 168
  • Варна
Скрит текст:
Включвам се с няколко идеи, всички са според интересите на моите семейство и приятели.
На съпруга си ще купя полу-професионален телескоп, гледали сме заендо и знам какъв точно е харесал.
На майка ми - книги(тя само това иска всеки път), имам списък от предния повод Simple Smile
На приятелката на брата на мъжа ми ще взема фотопринтер. Тя е любител фотограф и прави интересни обработки на снимки, които все ходи някъде да разпечатва.
На брата на мъжа ми ще поръчаме макет точно копие до най-малкия детайл на неговия автомобил, тъй като много си го харесва.
На братовчед съм поръчала сет люти сосове в различна степен люто, понеже не може да се храни без нещо мноог люто.
На една приятелка съм поръчала персонален рецептурник, в който ще сложа по една моя рецепта във всяка категория. Тя обожава да се храни с всичко, което съм приготвила аз и има любими мои рецепти, също така е в съжителство с любимия си отскоро и много иска да се изявява като добър кулинар Simple Smile
А на жената на братовчеда, която обожава да се гримира, но все не успява да си избере марката, ще взема или ваучер за M.A.C или адвент календара на Douglas Make Up.
За свекърва ми ще бъде нов смарт часовник, тъй като нейния вече е стар модел, а си смени и телефона.
Това са ми идеите засега.
Остават ми баща ми, свекъра ми и трите ми сестри. Не сме решили още дали за други познати/приятели ще купуваме, но така или иначе всяка година раздавам домашни коледни сладки и кутии с коледни френски макарони Simple Smile
Идеите наистина са много интересни и различни. Моля и аз за инфо за макета на автомобила, че приятелят ми е автомобилен фен и би се зарадвал страшно много на нещо подобно.
Има разни обяви в олх и фейсбук, досега сме поръчвали все от един и същ човек, но съпругът ми го познава и не знам точно от коя обява е, но са сходни като цени и качество, поне по снимките.
Ние имаме ретро мерцедес от 1984, вече имаме и мини макет. Но ако не е запален фен и манияк по детайлите, много не си струва да се дават толкова много пари за това(мисля около 100-150лв).

Събирам идеи за тинейджър на 14г . От нищо не се интересува особено. През деня рита топка, вечер играе компютърни игри. Подарявала съм му топка, хавлия с щампа на компютърна игра, чаршафи на футболен отбор. След нова година има РД и тогава давам пари, но за Коледа искам да купя подарък.
Предложете нещо до 50 лв. Освен слушалки, друго не ми хрумва.
Фитнес гривна, която да го накара да се раздвижи, за да не стои постоянно седнал на компютъра?
Има евтини варианти, с които може да следи крачките си и дори да я свърже със смартфона си.
Може да го привлече да си следи пулса например докато рита топка.
Продават се отделно пулсомери, които пак се свързват с телефона.
Запалените геймъри си имат предпочитания за слушалки, тонколони, клавиатури, мишки, та дори и подложки.
Слабо вероятно е да нацелите точно каквото ще му хареса, така че може да се допитате до близките му или до самия него, по какво точно си пада, дали има марка която харесва или има аксесоари за компютъра си от дадена серия, за да я допълните Вие.
Друго, за което се сещам е начало на ново хоби. Все има нещо, от което се интересува, може да го подтикнете да го прави чрез подходящ подарък.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 10:19 от chochie

# 169
Скрит текст:
Включвам се с няколко идеи, всички са според интересите на моите семейство и приятели.
На съпруга си ще купя полу-професионален телескоп, гледали сме заендо и знам какъв точно е харесал.
На майка ми - книги(тя само това иска всеки път), имам списък от предния повод Simple Smile
На приятелката на брата на мъжа ми ще взема фотопринтер. Тя е любител фотограф и прави интересни обработки на снимки, които все ходи някъде да разпечатва.
На брата на мъжа ми ще поръчаме макет точно копие до най-малкия детайл на неговия автомобил, тъй като много си го харесва.
На братовчед съм поръчала сет люти сосове в различна степен люто, понеже не може да се храни без нещо мноог люто.
На една приятелка съм поръчала персонален рецептурник, в който ще сложа по една моя рецепта във всяка категория. Тя обожава да се храни с всичко, което съм приготвила аз и има любими мои рецепти, също така е в съжителство с любимия си отскоро и много иска да се изявява като добър кулинар Simple Smile
А на жената на братовчеда, която обожава да се гримира, но все не успява да си избере марката, ще взема или ваучер за M.A.C или адвент календара на Douglas Make Up.
За свекърва ми ще бъде нов смарт часовник, тъй като нейния вече е стар модел, а си смени и телефона.
Това са ми идеите засега.
Остават ми баща ми, свекъра ми и трите ми сестри. Не сме решили още дали за други познати/приятели ще купуваме, но така или иначе всяка година раздавам домашни коледни сладки и кутии с коледни френски макарони Simple Smile
Идеите наистина са много интересни и различни. Моля и аз за инфо за макета на автомобила, че приятелят ми е автомобилен фен и би се зарадвал страшно много на нещо подобно.
Има разни обяви в олх и фейсбук, досега сме поръчвали все от един и същ човек, но съпругът ми го познава и не знам точно от коя обява е, но са сходни като цени и качество, поне по снимките.
Ние имаме ретро мерцедес от 1984, вече имаме и мини макет. Но ако не е запален фен и манияк по детайлите, много не си струва да се дават толкова много пари за това(мисля около 100-150лв).
Такъв е Simple Smile Със сигурност това е нещо, което би го зарадвало изключително много. Благодаря за отговора! Ще потърся из фейсбук и олх.

# 170
  • София/Севлиево
И мойто чаве държи на легото.Ще поизчакам черния петък да видя(в темата за него ме посъветваха да проверя в немския Амазон,че там май имало най-големи намаления на Лего)...

# 171
  • Някъде по Дунава
Тинейджърът е абсолютно апатичен и наистина от нищо не се интересува. Аз клоня към слушалки предвид онлайн обучението, което мисля ще продължи дълго или някакъв ваучер.

# 172
  • София
За майка ми реших да взема часовник, за по-малкия ми брат -микроскоп ( няма да е много професионален и скъп, защото въобще не знам колко време ще му трае интересът в областта) живот и здраве на Коледа ще е на 13 г вече.
 Общо взето само за другия ми брат не мога да реша. На 23 г и е много труден, интроверт, игри не играе особено, пъзели обича, обаче сега за имения ден му подарих пъзел и тениска с надпис. Та за Коледа голямо чудене, просто няма за какво да се хвана, книги съм подарявала много. Освен ваучер за нещо, ама не знам за какво. 😀

# 173
  • München, Deutschland
Тинейджърът е абсолютно апатичен и наистина от нищо не се интересува. Аз клоня към слушалки предвид онлайн обучението, което мисля ще продължи дълго или някакъв ваучер.

Предлагам ти курсове към Софт Уни, с уговорката, че не им знам цените, но хем ще е нещо полезно, хем свързано с комп. 😃

# 174
  • Германия
Guinness, в такъв случай вземи слушалки с микрофон. Това ще е полезно и за обучението, и за игрите.

# 175
Здравейте! До тук съм измислила за свеки- тефтер, персонализиран. За приятеля и- макет на колата/ гаража с инструменти. За приятелка поръчах комплект от The body shop, пуснали са много хубави, имаше и промоции.

# 176
Здравейте, Включвам се да питам за един 5 годишен юнак, че нещо зациклих, да ми подскажете малко какво бихте взели
Благодаря

# 177
  • София
Миналата година, от Юск взех на моята девойка чаршафи с "Пес патрула". И плажна кърпа и взех!
Като сменям чаршафите, ако си е вкъщи и я питам кой комплект предпочита- винаги избира точно този (той изглежда момчешки повече)
Понякога подаръците могат да бъдат и прагматични, но децата все пак да им се радват!

# 178
  • под тепетата
Ако обича да се занимава с болтчета, гайки, мозайки - това
https://www.get.bg/artistichna-mozajka-180-chasti

# 179
Здравейте момичета търся помощ ако има такива тук и бъдат така добри да ми помогнат моето момиченце е на 4 годинки и съм в дилема коя кукла е с повече функций и по интересна Анабел или Аморе ако някой знае или е имал от тези кукли моля да ми сподели мнение или пък има и по добра от тях Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт