Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 094
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград
Здравейте момичета търся помощ ако има такива тук и бъдат така добри да ми помогнат моето момиченце е на 4 годинки и съм в дилема коя кукла е с повече функций и по интересна Анабел или Аморе ако някой знае или е имал от тези кукли моля да ми сподели мнение или пък има и по добра от тях Благодаря предварително Simple Smile
Моята дъщеричка има Бейби Борн и една малка Анабел. Бейби Борн й е любима. Взели сме й аксесоари, които биха станали и на Анабел. Която и да вземете, все са хубави, но не знам точно коя какви функции има. Успех и дано дъщеричката Ви си играе с куклата, която ще получи. Това са едни от най-страхотните подаръци, според мен, за малки дами.

# 181
Аз нито имам момиче, нито като малка съм играла с момически играчки, но наскоро гледах за подарък на едно момиченце ръчно изработени кукли от една жена във фейсбук. Много са красиви. Нямат функции, но и като цяло не виждам особен смисъл от тях.

# 182
Много ми харесаха подаръчните кошници от Метро и ги споделям и с Вас https://catalogues.metro.bg/hampers-2023/page/1

# 183
  • под тепетата
Аз съм наваксала половината неща от списъка, да се похваля! Купих чайник и към него бутилка ром съм поръчала с форма на кон. Сега следваща задача - коледните календари.

# 184
Здравейте хора. Страшно се радвам, че открих тази тема и много бих се радвала ако успеете да ми съдействате. Искам да поръчам на мъжа ми гравирана плочка, но се чудя от къде. Гледах по сайтове, но не знам коя е качествена и по-плътна. Ще се радвам ако може да ми съдействате. Simple Smile

# 185
  • София
Аз съм на 90% от плана, но... остана само да накупя още малко неща за коледния календар на сестра ми. Купила съм й големият подарък и съм й го сложила на 24 декември. Но имам още 10 празни дни. Не мога да й сложа бонбони и сладки, защото тя не яде. Късметчета не искам да й слагам. Трябва да са някакви малки нещича, но да са забавни и полезни.

# 186
  • София
Колко годишна е?
Давам идеи на сляпо.
-гланц за устни
-хубав крем за ръце
-червило
-лак за нокти
-маска за лице
-маска за сън
-хубава свещ
-магнит с ваша обща снимка
-чорапки

# 187
  • София
Колко годишна е?
Давам идеи на сляпо.
-гланц за устни
-хубав крем за ръце
-червило
-лак за нокти
-маска за лице
-маска за сън
-хубава свещ
-чорапки
Благодаря много за идеите 😍На 33 е 😁 Вече имам гланц, кремче, две маски и чорапки. Мисля да взема една от тези джаджи кръглите, които се слагат отзад на телефона

# 188
  • София
Моята сестра е на същата възраст. Живее в чужбина и най-любимия подарък от миналогодишния И календар е магнит за хладилник с обща снимка с дъщеря ми от едно наше общо море!
Нахвърлям още малко неща.
-интересен калъф за телефон
-малък тефтер/органайзер
-бомбичка за вана (в ДМ продават едни ароматни соли за вана, като топче)
-хубава шнола за коса
-гривна с полускъпоценни камъни спрямо зодията
-несесер за гримове
-закачливо бельо/ луксозно спално бельо(секси дантелена нощничка)
-дебел вълнен шал/ изискано  фишу

# 189
Колко годишна е?
Давам идеи на сляпо.
-гланц за устни
-хубав крем за ръце
-червило
-лак за нокти
-маска за лице
-маска за сън
-хубава свещ
-чорапки
Благодаря много за идеите 😍На 33 е 😁 Вече имам гланц, кремче, две маски и чорапки. Мисля да взема една от тези джаджи кръглите, които се слагат отзад на телефона
Мога да добавя като идеи:
- малко тефтерче
- химикал с интересена форма
- гривна
- шнола или друг аксесоар за коса
- и защо не маска за предпазване от ковид с интересен десен.

# 190
  • София
Моята сестра е на същата възраст. Живее в чужбина и най-любимия подарък от миналогодишния И календар е магнит за хладилник с обща снимка с дъщеря ми от едно наше общо море!
Нахвърлям още малко неща.
-интересен калъф за телефон
-малък тефтер/органайзер
-бомбичка за вана (в ДМ продават едни ароматни соли за вана, като топче)
-хубава шнола за коса
-гривна с полускъпоценни камъни спрямо зодията
-несесер за гримове
-закачливо бельо/ луксозно спално бельо(секси дантелена нощничка)
-дебел вълнен шал/ изискано  фишу

Ще си открадна няколко идеи 😍😍 Мерси много

# 191
  • София
Дано съм била полезна!
С jey сме писали едновременно и сме предложили почти еднакви неща!
Аз също съм отворена към предложения и много обмислям, а тъй като пращам в чужбина, трябва и нещата да отговарят на изискванията на пощите, а също така и да не са твърде тежки, че понякога цената на транспорта на колета ми надвишава стойността на нещата вътре....

# 192
Чудя се на племенницата на 12г какво да купим. Гледам я, че като повечето на нейната възраст се е захласнала по Тик ток и си мисля дали подаръкът й да не е свързан с нещо такова. Обаче освен чаша и някоя тениска да направим, друго не ми идва наум. Ще съм благодарна да споделите идеи.

# 193
  • Sofia
Чудя се на племенницата на 12г какво да купим. Гледам я, че като повечето на нейната възраст се е захласнала по Тик ток и си мисля дали подаръкът й да не е свързан с нещо такова. Обаче освен чаша и някоя тениска да направим, друго не ми идва наум. Ще съм благодарна да споделите идеи.
Моят син е на 12 и вече се радва на маркови дрехи, парфюм, раница..слушалки, нов калъф за телефон..

# 194
  • Разград
Дъщеря ми е на 12 години и си поръча книга на Айде БГ и парфюм на Ариана Гранде. Засега това са заявените неща, които чакам. Явно 12-годишните си падат, вече, по парфюми, а аз се радвам, че книгите присъстват в подаръците всяка Коледа и на всеки друг повод.

Общи условия

Активация на акаунт