Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 153
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ех, събота бях в Пепко, ама набързо взех само малко дрешки и хич не се разгледах за други неща. 😀

# 736
  • София
ММ е фен на Ливърпул (отбора). Поръчвала съм му разни неща от магазина на отбора. Правила съм му чаши, календари, ... И в Ливърпул го водих, но му казах да си купи сам билет за мача. Не възможно. И гледа мача (някакво голямо дерби) в английски пъб със запалянковци. Забавлява се.

# 737
Аз понеже съм изключителен фен на футбола мислила ли сте за тениска на любим отбор, къси гащи, спортен екип, чорапи, или пък нещо още по-добре билети за предстоящ мач Heart Eyes
Екипировка си имат и двамата 😊,тениска на любим отбор също,това с билетите звучи добре,но ми се вижда голяма хамалогия-тр да се организира пътуване,престой,времето се разваля,Ковид мерки,става една...Малкия има книжките за Роналдо,Меси и Неймар и мн им се радва...Та затова викам да се допитам до тук,бях сиг,че 100 на 100 има футболни фенове или дами с такива партньори в живота. Simple Smile
An Mary страхотен е бил твоят подарък,но на тоя етап ще ми добра финансова подготовка да го заведа в Италия да гледа любимия отбор Simple Smile

# 738
  • София
An Mary страхотен е бил твоят подарък,но на тоя етап ще ми добра финансова подготовка да го заведа в Италия да гледа любимия отбор Simple Smile
Престоят и пътуването бяха в пъти по-малко от един билет за мача Simple Smile
Оставих го да се разходи до стадиона Simple Smile Дербито май беше Ливърпул - Манчестър, билети само на черно - по 400 лири.
Бях му купила международна мембършип карта. Като цяло само за украса. Но в магазина (на клуба) в Ливърпул казаха, че важи и му направиха отстъпка (купихме тениска на сина ни).

# 739
Момичета, дайте идея за нещо пред Коледно, моля.
Търся адвент календар за почти единадесет годишна девойка. Някой взимал ли е нещо подобно?

# 740
  • München, Deutschland
Жоржи, може да попиташ и в коледната тема з адекорации - тъй като за много хора адвентскалендарите са и декорация, се коментираха и там и се даваха идеи кой какво слага вътре. На тази възраст ми се върти, че говориха момичетата за полускъпоценни камъни и козметика.

# 741
  • София
Имаме си и тема за коледните календари, но в момента не мога да дам линк.

# 742
Търся адвент календар за почти единадесет годишна девойка. Някой взимал ли е нещо подобно?
https://www.ebay.co.uk/itm/352845595788
Има няколко календара на Сваровски.

# 743
https://www.ebay.co.uk/itm/352845595788
Има няколко календара на Сваровски.

Това не е календар на Сваровски, пише made with Swarovski, което е друго нещо.

# 744
Mama66, огромноо благодаряяя! ❤️
Ейй, така се зарадвах, че ще мога да измисля готин подарък, благодаря пак!

# 745
  • София
Жоржи, в ДМ през уикенда имаше козметични адвент календари, също и един с Био храни...не видях да са пуснали чайовете, но бързах и може да съм ги пропуснала....

# 746
В Германия съм, но в ДМ, Дъглас и подобни магазини има страшно много адвент календари с козметика, гримове и подобни, предполагам в Бг също, моято племенница, на 11, е много щастлива Simple Smile

# 747
Много ви благодаря за съветите, ще потърся в ДМ какво има. На мен не ми трябва за декорация, аз си имам самия календар. Повече ме и тересуват идеите за подаръчета.
Glowflow тук не съм забелязала да има ужасно много избор за съжаление…

# 748
Аз много харесвам на вид календарите, но не ми се вписва в концепцията за коледен подарък. За да си изпълни предназначението трябва да го подаря на 1-ви декември най-късно...
За детето сигурно ще взема Лего дупло, за майка ми и брат ми (едната къща) и свекърите (другата) сигурно ще правя отново кошници с лакомства. Този път ще добавя и някаква козметика, сапунчета и пр.
Кучето е лесно - цирикаща играчка и нещо за ядене.
Мъжът ми е труден, ама това с бирите не е лошо. Все пак ако някой има идея за нещо часовникарско, ама различно от часовник, да каже. Също може да му взема и ръчна преса за кафе, зарибен е и по това.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 22:17 от Enter Sandman

# 749
Моят мъж е кафеджия Simple Smile Какво мога да го изненадам , дайте някаква идея ? Някакво специално кафе или какво друго .. вече се поизчерпах с подаръци за него

Общи условия

Активация на акаунт