Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 153
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 750
  • München, Deutschland
Baby0801, има коледни календари с кафета, като предколеден подарък. Иначе аксесоари за кафе - кафемелачка, машина с ръчка, подбор от различни особени кафета (онова слонското примерно, слонско ли беше, котешко ли....)

# 751
  • София
И ММ е кафеджия, но трудно мога да го изненадам, защото не разбирам колкото него, а и някак бюджета ми е по-скромен.
Миналата зима за общ подарък взех адвента на Дъбов, много му хареса да попълва книжката с видовете кафета, отделяхме и по 1-2 дози за майка му и на нея носихме да опитва, хареса се.....
Като джаджа мога да предложа кутия за кафе Airscape, запазва кафето по-добре, може някой готин тампер, термочаша за кафе, а сега случайно видях, че има и чаша за кафе от рециклирано смляно кафе.

# 752
  • София
И ММ е кафеджия, но трудно мога да го изненадам, защото не разбирам колкото него, а и някак бюджета ми е по-скромен.
Миналата зима за общ подарък взех адвента на Дъбов, много му хареса да попълва книжката с видовете кафета, отделяхме и по 1-2 дози за майка му и на нея носихме да опитва, хареса се.....
Като джаджа мога да предложа кутия за кафе Airscape, запазва кафето по-добре, може някой готин тампер, термочаша за кафе, а сега случайно видях, че има и чаша за кафе от рециклирано смляно кафе.

Може ли линк към тези чашки? Звучи идеално за моя като добавка към основния подарък, който ще е кафемелачка.

# 753
  • Бургас
Миналата година взех различни кафета за колегите от https://store.chuckys.bg/ . Получателите бяха много доволни.

# 754
  • София
Spacemeout, тук ги има:
https://coffero.com/product/espreso-chasha-60-ml-kaffeeform
Цените са грозни, но ще се оцени от феновете...

# 755
  • под тепетата
А чаят от този сайт на пакетчета ли е или насипен в кутията?

# 756
Включвам се и аз, почти съм измислила тазгодишните подаръци. За моите родители и родителите на ММ мисля да взема по чифт топли кожени пантофи, съчетано с някоя книжка. За майката на ММ поръчах комплект исторически романи, за книжките на останалите ще издебна намаленията на Сиела около 1 ноември. Още не съм измислила от къде да поръчам пантофите, тези дни ще проверя в АRT. Ако някой има идея, ще съм благодарна.

# 757
  • София
Още не съм измислила от къде да поръчам пантофите, тези дни ще проверя в АRT. Ако някой има идея, ще съм благодарна.
Миналата година оттук научих и после поръчах от тези:

https://milvena.com/product-category/damsko/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D … 0%BE%D1%84%D0%B8/

Супер много топлят, а дъщеря ми ги носеше и почти цяло лято, толкова й харесаха! Stuck Out Tongue Winking Eye
Тя има от пухкавите сини, най-отдолу на страницата. Като разцъкате из сайта, има още доста модели.

# 758
  • Пловдив
За на бротевчедката на мъжа детето се спрях та това флоуресцентно одеало, дали ще му хареса /януари става на 6 или 7 години/

# 759
За на бротевчедката на мъжа детето се спрях та това флоуресцентно одеало, дали ще му хареса /януари става на 6 или 7 години/

Прекрасно е! Би ли казала от къде го поръча?

# 760
# 761
Моят мъж е кафеджия Simple Smile Какво мога да го изненадам , дайте някаква идея ? Някакво специално кафе или какво друго .. вече се поизчерпах с подаръци за него
Аз съм поръчвала от Дъбов. Имат много интересни варианти.

# 762
BFF, благодаря. Изглеждат прекрасно пантофките, определено ще ги имам предвид. Simple Smile

# 763
  • München, Deutschland
BFF, и от мен благодаря, защото миналата година точно тези търсих и попаднах на сайта, но не бях сигурна хубави ли са и читав ли е сайтът, защото все пак не бяха евтини. Бях видяла видях един чифт в някакъв магазин съвсем случайно, оказа се тази фирма и по името открих сайта. Тези в магазина бяха изработени страхотно и много качествено, но беше само един чифт и номерът не ми вършеше работа, а от сайта беше късно за поръчка...

Помниш ли за колко време г.д. доставят? Понеже не съм в България и трябва много точно да си премеря времето кога да поръчам и кога ще съм пак там да мога да ги взема, затова питам...

# 764
  • софия
...Още не съм измислила от къде да поръчам пантофите, тези дни ще проверя в АRT. Ако някой има идея, ще съм благодарна.
Препоръчвам www.veskbulgaria.com. Миналата година купувах на детето такива. Единствените, които не се разжлямбиха, разкривиха и т.н. Като нови са. Тази година мисля да подаря на мене си едни от големите пухкави.

Общи условия

Активация на акаунт