Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 126
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 810
Не е важно безжичните слушалки да са еднаква марка с телефона, но е важно да се обслужват от една и съща версия на Bluetooth, като това важи особено за компютрите. Казвам го, за да няма други  като мен дето се чудят защо слушалки работещи на Bluetooth 5.00 не искат да се свързват с лаптоп с Bluetooth 4.00. Също така, каквото и да изберете, винаги ще има леко разминаване между звук и картина. Недостатък на технологията. Имайте го предвид.

# 811
  • София
Моята 10г госпожица много се вълнува от всякакви арт материали. Филц, глина, цветни картони, всякакви неща за творене и харесват. Ако е по- суетна пък, красива кутия за малки предмети с декупаж или пък четка за коса с огледалце.
Покрай декупажа се сетих за приятелка, която прави мн идейни кутии, има и такива за ключове...това пък е идея за някоя възрастна двойка...

# 812
  • София
Да и аз загледах настолните игри, знам че много харесва и често играе Монополи с измами и Забавна игра за надарени деца, та искам нещо подобно. Имате ли конкретно предложение?

Покрай пандемията събрахме доста игри, като най-предпочитаните са Диксит и Катан. На SMART GAMES имаме също много видове, те стават и за самостоятелно занимаване.

# 813
Момичета, какво се харесва сега на момиче на 3г.? Тя е затрупана от играчки, не зная какво би и допаднало. Търся масово харесвани хитове сред дечурлигата на 3г. Същото важи и за дечурлига на 1.5-2г. има ли някакъв хит сега?

Тази година при мен е абсолютна скука с подаръците, но пък миналата изненадах приятно близки с комплект луксозно спално бельо, един любител рибар с маркова макара и един класически кожен колан за господина. По думите на надарените съм им направила услуга, че това са все необходими неща, за които обаче все или време или пари не достигат Simple Smile

Моята дъщеря е на 3.5 и иска всичко каквото се сетите на Елза и Ана от Замръзналото кралство , също и всякакви принцеси де Simple Smile Днес ми каза че иска от Дядо Коледа и машина за захарен памук

# 814
Да и аз загледах настолните игри, знам че много харесва и често играе Монополи с измами и Забавна игра за надарени деца, та искам нещо подобно. Имате ли конкретно предложение?

Покрай пандемията събрахме доста игри, като най-предпочитаните са Диксит и Катан. На SMART GAMES имаме също много видове, те стават и за самостоятелно занимаване.
Има вече монополи и на България в Озон

# 815
  • София
Преди години бях купила една книжка-игра на сина ми и преди време получих мейл за настолни игри от същият автор.
Купих Таласъмски истории и Сказание.
Историите я играхме, бързо я изиграхме, на сина ми му беше интересно. Втората е по-интересна, но все още не сме я играли.

За слушалките... не е задължително да са като марката на телефона.
ММ и дъщеря ми са с iPhone, а безжичните им слушалки са Самсунг (GALAXY BUDS).

# 816

Има вече монополи и на България в Озон

Аз загледах именно това Монополи България, мисля да поръчам него или тази Диксит.
Дано не се дублира подаръкът.

# 817
В Лидл следващата седмица ще има уред за сушене на плодове и зеленчуци, понеже някой спомена, че ще търси за подарък.

# 818
  • София
Моята 10г госпожица много се вълнува от всякакви арт материали. Филц, глина, цветни картони, всякакви неща за творене и харесват. Ако е по- суетна пък, красива кутия за малки предмети с декупаж или пък четка за коса с огледалце.
Покрай декупажа се сетих за приятелка, която прави мн идейни кутии, има и такива за ключове...това пък е идея за някоя възрастна двойка...
И моята госпожица, която януари ще стане на 10г. я вълнуват такива неща. За Коледа си е поръчала платна за рисуване и бои. Simple Smile

# 819
  • София
Момичета, какво се харесва сега на момиче на 3г.? Тя е затрупана от играчки, не зная какво би и допаднало. Търся масово харесвани хитове сред дечурлигата на 3г. Същото важи и за дечурлига на 1.5-2г. има ли някакъв хит сега?

Тази година при мен е абсолютна скука с подаръците, но пък миналата изненадах приятно близки с комплект луксозно спално бельо, един любител рибар с маркова макара и един класически кожен колан за господина. По думите на надарените съм им направила услуга, че това са все необходими неща, за които обаче все или време или пари не достигат Simple Smile

Хита е различен според мен за всяко дете. При нас са пъзелите. С космонавти, принцеси, пепа прасето, мики маус и много други.
Също така и книжки на всякаква тематика. Тази година мисля да и взема такава понеже иска да и чете някой постоянно: https://www.ozone.bg/product/spyashtata-krasavitsa-edna-valshebn … orkestar-i-balet/

# 820
  • под тепетата
Чудесен избор!
За тези от моето поколение, вярвам, че ще донесат много хубави спомени. Пускам ги, ако на някой му харесат за подарък.
https://miranda.bg/products/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%ba%d0%b8/

# 821
  • München, Deutschland
chrissy, извинявай, но не виждам линк. Може ли да го пуснеш или изпратиш.

Йелоу, ми как да го видиш като съм забравила да го копирам? Rolling Eyes

Извинявай, ето го линка към магазина за кафе, така става между срещите:

https://goo.gl/maps/ccVdiRJCFbajZ7Mq7

# 822
Моето дете е на 2г и 4 м, в последните 6 месеца, хит е лего дупло. Това съм взела и за Коледа. В емаг имаше 30 % отстъпка и не чаках черен петък. За Коледа си мисля щанд, че много иска някакви неща да ми продава, подава, тегли.

# 823
  • Пловдив
Тази година ще ми е изключително трудно с подаръците. Само за дребната имам някакви идеи. Каката ми каза, че не знае какво иска, защото всичко си  имала! Ще ви чета да събирам идеи.

Иначе давам малко идеи и аз. За настолна игра Dixit ми е фаворит. Става и за деца 8+.
Свещите на 160candels са много идейни. https://www.facebook.com/160candles
И ръчно рисувани коледни играчки.https://www.facebook.com/OkeanMoreArt

# 824
  • София
Ахахаха свещите са мега яки. Аз се бях навила в един момент да си взема ама така и още не съм поръчала.

Общи условия

Активация на акаунт