Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 141 013
  • 1 579
  •   2
Отговори
# 915
Поръчах тениска и суетшърт по интереси за младеж от тук:
https://tshirtbg.eu/index.php?route=product/category&path=367
Изглеждат ОК. Simple Smile

# 916
# 917
Искам линк за кучетооооо ❤️❤️❤️

# 918
Някой да е виждал коледни календари , ако може и с намаление Blush.
Търся нещо за 13 г девойка. Миналата година и взех по нейно желание на Белеа, не не е много качествена козментиката. Препоръчайте ми нещо!
преди малко видях в Лили календар на Нивеа. Доста добре изглеждаше и ми допаднаха нещата отзад на описанието. Аз търся декоративна козметика, иначе сериозно бих се замислила за Нивеата.

# 919
  • София
Искам линк за кучетооооо ❤️❤️❤️
При поръчка от zooplus.bg днес има подарък адвент календар. Кодът е KUCHE или KOTE.

# 920
  • под тепетата
Ау, тичам да видя! Благодаря!

# 921
iveto_11, благодаря за линка за котешкия/кучешкия календар. Не взехме календара, но пък взехме котешка храна на много добра цена.

# 922
Здравейте! Чета ви и черпя идеи от вас. Попадна ми един сайт с доста интересни нещица от шоколад, споделям го, може да е полезен и за вас ☺

https://kakao.bg/bg
Не съм поръчвала до сега, но смятам да го направя.

Други идеи за подаръци тази година са:
За деца - книги, кинетичен пясък, персонализирани играчки за елха, уанси (или както там се нарича тази цяла пижама), пантофи животни , монополи, лаборатория за червила/ комплект за работа с глина, светещите одеала, спално бельо. Една много интересна книжка харесах (инфлуенснах се) - https://www.ozone.bg/product/veseliyat-vlak/?gclid=Cj0KCQjw8p2MB … iWMsaAgVVEALw_wcB

За възрастните по-символични неща може би ще са тази година - чорапи, чаши, шоколад , крем за ръце , ролер за лице,  снимки. Други неща като идеи листосъбирача от тук харесах, друго може обезвлажнител / овлажнител / пречиствател за въздух, прахосмукачка робот , друг уред.
За първи път смятам и да направя адвент календари на децата - на 2 и половина и 7 и половина са.

Ами това е. Дано съм била (мъничко) полезна и аз 🙃🤗

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 11:23 от Ducet0

# 923
Някой ползва ли листосъбирач и какъв? Гледам в Бриколаж доста бюджетни, но дали ще вършат работа?

# 924
Чудя се са тези светещи одеала, дали много светят?
Притеснявам се,  дете на 10г, може и да се събужда от светлината, която излъчва……

# 925
Притеснявам се,  дете на 10г, може и да се събужда от светлината, която излъчва……
Е, не Simple Smile Моята има светещи тапети... светещи - много силно казано. И бързо им изчезва ефекта.
Не са лампи, все пак само фосфоресцират Simple Smile

# 926
  • София
Моите имат одеяла на светещи звезди. Светят силно в началото, а след това леко гаснат. Но не мога да кажа точно за колко време.
Не вярвам да се буди детето от светлината.

Дъщеря ми в старият апартамент имаше светещи звезди на тавана и планети на стените. Светят до време.

# 927
  • Стара Загора
Някой ползва ли листосъбирач и какъв? Гледам в Бриколаж доста бюджетни, но дали ще вършат работа?
Ние сме доволни от този https://kosachki.com/%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD+ … rowse-2316-77.htm

# 928
Днес взех първия подарък на голямото дете( 4 г)

25 лв от Кауфланд

# 929
  • Варна
Оглеждам се за домашни халати за тийнейджърките /16 и 14г/ , и ми се иска домашни пантофи със животни пак за тях, но намирам само с детска номерация. За мъжа ми избрах спонтанно една книга Фитнес за ума, и мисля да допълня с джобно ножче и пури. За майка ми тук видях идея за дифузер за аромати. Върти ми се и домашен принтер за снимки като общ подарък, но се чудя доколко си струва. Така подарих преди няколко години и фотоапарат за инстантни снимки, но рядко се ползва. Нямам малки деца наоколо вече Simple Smile)) За племенниците момчета сигурно ще се включа към подаръка на баща им, някакви аксесоари към плейстейшън - педали, волани и не знам си какво още Simple Smile))
Миналата година подарих на голямата палитра и куп други неща за гримиране от всички роднини, но много рядко ги използва и няма нужда от обновяване. Малката получи различни неща за скрапбукинг, много й допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт