Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 917
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 215
Доволни ли сте с този от ЛИДЛ ароматизатор?

# 1 216
Какво бихте препоръчали за дама, почитателка на кафето (харесва "Старбъкс", но търся нещо по-луксозно) и "Зара" (не знам какъв размер дрехи носи, фен е и на тяхните парфюми, но не знам, кои точно)?

Ваучер за подарък.

# 1 217
  • София
Какво бихте препоръчали за дама, почитателка на кафето (харесва "Старбъкс", но търся нещо по-луксозно) и "Зара" (не знам какъв размер дрехи носи, фен е и на тяхните парфюми, но не знам, кои точно)?

Честно казано харесването на Старбъкс не знам какъв точно почитател на кафето я прави Simple Smile Но все пак - идеята за чаша за кафе от утайка или друга хубава чаша за кафе, хубави кафета от Дъбов или пък самият му коледен календар.

# 1 218
  • София
Понеже назад в темата се обсъждаха раници за лаптоп, днес ми излезе тази реклама, може да е полезно за някого:
https://smartbag.bg/black-friday?fbclid=IwAR2xqpVc54aA8Dk7m5wDEI … -H_yiqZn1VYyqkIkM

# 1 219
  • София
От Зара Home може да й харесаш нещо, щом е почитателка. Има и приятни неща, свързани с кафето, така се получава 2 в 1 от любими предмети Grinning

# 1 220
  • там където има винаги вятър
Да се включа и аз в тази полезна тема Hug Донякъде съм готова с идеите, остана само да пазарувам. За свекърва ми измислих прахосмукачка робот, защото има проблеми с гърба и ще ѝ бъде от полза. Някой пробвал ли е на Виледа робота или този, който пускат в Лидл? .........

Дъщеря ми има от Лидл, харесва си го, вършел ѝ работа.

Аз миналата Коледа си купих от Технополис. Не ми хареса. В спалнята имам цветарник/проверявам го, че качи ли се на него, няма слизане/ а на всяка стая - праг. Трябва да го пренасям от стая в стая.
Ако свекърва ти няма такива препятствия - ще ѝ върши работа.

# 1 221
Здравейте, имам нужда от малко помощ. Синът ми си е поръчал от дядо Коледа едно лего 'главата на Венъм', но за съжаление то ще бъде налично от 7 януари нататък. И сега се чудя с какво да го заменя.

А и не съм мислила как да го питам, тъй като продължава да вярва, че дядо Коледа носи подаръците.

Не държа да е друго лего. Ако е друго, лесно е, но ние имаме ужасно много и на мен започват да ми омръзват въпреки че и аз обичам да се занимавам.

Та всъщност въпросът ми е какво би се харесало на 9-годишно дете. Изключвам книгите (тях съм се взела вече), настолните игри, пъзелите, Лего-то, таблетите, телефоните и конзолите за видео игри. Таблет има и все се разправяме заради него, последните две няма да ги получи по никакъв начин. Дрехи, раници и прочие също не са вариант - синът ми не ги възприема като подаръци.

Мерси предварително за помощта!

# 1 222
Можете ли да ми препоръчате от къде онлайн да купя нежен сребърен комплект обеци, колие, гривна? Силвър пинк ме грабнаха на пръв поглед. Но сякаш нещо рехави ми се струват.

# 1 223
В https://www.birse.bg/ има хубави неща, сега имат и намаление на сребро. Аз харесах едно колие, но като звъннах се оказа, че го нямат налично.

Можете ли да ми препоръчате от къде онлайн да купя нежен сребърен комплект обеци, колие, гривна? Силвър пинк ме грабнаха на пръв поглед. Но сякаш нещо рехави ми се струват.

# 1 224
  • София

https://www.sxyjewellery.com/

# 1 225
  • Ст.Загора
Скрит текст:
Здравейте, имам нужда от малко помощ. Синът ми си е поръчал от дядо Коледа едно лего 'главата на Венъм', но за съжаление то ще бъде налично от 7 януари нататък. И сега се чудя с какво да го заменя.

А и не съм мислила как да го питам, тъй като продължава да вярва, че дядо Коледа носи подаръците.

Не държа да е друго лего. Ако е друго, лесно е, но ние имаме ужасно много и на мен започват да ми омръзват въпреки че и аз обичам да се занимавам.

Та всъщност въпросът ми е какво би се харесало на 9-годишно дете. Изключвам книгите (тях съм се взела вече), настолните игри, пъзелите, Лего-то, таблетите, телефоните и конзолите за видео игри. Таблет има и все се разправяме заради него, последните две няма да ги получи по никакъв начин. Дрехи, раници и прочие също не са вариант - синът ми не ги възприема като подаръци.

Почти съм сигурна , че девет годишните знаят че няма дядо Коледа . Просто се правят че вярват и така получават поръчания подарък . Моето внуче е тези деца , преди няколко дни си поръча някаква игра за 600лв и аз направо Rolling Eyes , разбира се че няма да я получи . В процес на търсене съм и аз .

# 1 226
Ами и на мен ми е странно, но моето дете съвсем искрено вярва - и писмо пише, и отговор получава. С детето много отдавна сме се разбрали за принципите на тема 'подаръци' и въпреки че понякога се опитва да изклинчи или да поиска нещо, което знае, че няма да му се получи, в общи линии се придържа към тези принципи. Както обаче самият той казва: 'Знам, че няма да отстъпиш, но съм длъжен да опитам'.

Стана ми любопитно: каква е тази игра за 600 лева? На такава цена съм виждала само Лего и конзолите за видео игри.

# 1 227
  • София
То и по-големите деца знаят, но въпреки това не пречи да се изживее празника.

# 1 228

Nedinka, като чета вариантите се питам, това дете на вън не излиза ли, не спортува ли нещо? Тротинетка, скейтборд, ролери, федербал, лък със стрели, колело, ски, компас, челник, спален чувал и съответните спортни облекла и обувки, протектори, каски, маски, ръкавици и т.н. При нас спортовете са неизчерпаем източник на идеи за подаръци за децата, защото от една страна всичко им умалява, от друга - стават все по-добри и заслужават по-добро оборудване и съответно трябва да се подновява периодично.

# 1 229

Nedinka, като чета вариантите се питам, това дете на вън не излиза ли, не спортува ли нещо? Тротинетка, скейтборд, ролери, федербал, лък със стрели, колело, ски, компас, челник, спален чувал и съответните спортни облекла и обувки, протектори, каски, маски, ръкавици и т.н. При нас спортовете са неизчерпаем източник на идеи за подаръци за децата, защото от една страна всичко им умалява, от друга - стават все по-добри и заслужават по-добро оборудване и съответно трябва да се подновява периодично.

Спортува - два пъти в седмицата на тренировка и през уикенда мачове. Хокей на трева тренира. Онзи ден пак купувах стикове и обувки за хокей, защото не може да тренира вътре с тези, с които тренира навън. Имаме си тротинетка, колело (през уикенда караме по 30-40 километра), федербал, компас, челник и всичко, което му е необходимо за това. Както казах, дрехи и обувки не се възприемат като подаръци. Ски вземаме под наем, когато ходим - веднъж в годината за една седмица. Спален чувал не му трябва.

Радва се на игри/играчки, вероятно защото получава точно три пъти в годината - за Коледа, за РД и за края на учебната година. И то в ограничени количества.

Общи условия

Активация на акаунт