Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 893
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 230
Моят син на тази възраст получи малък дрон, който може да стреля. Харесва също и комикси от поредицата "Колекция графични романи" на MARVEL, от тях има и "Раждането на Венъм". Дъщеря ми - детски фотоапарат Niкon, който може да прави и подводни снимки (не е типично момичешки подарък, затова го споменавам като идея).

# 1 231
  • Sofia
Доволни ли сте с този от ЛИДЛ ароматизатор?
Имам го от 2год и съм доволна.

# 1 232
Та всъщност въпросът ми е какво би се харесало на 9-годишно дете. Изключвам книгите (тях съм се взела вече), настолните игри, пъзелите, Лего-то, таблетите, телефоните и конзолите за видео игри. Таблет има и все се разправяме заради него, последните две няма да ги получи по никакъв начин. Дрехи, раници и прочие също не са вариант - синът ми не ги възприема като подаръци.

Мерси предварително за помощта!

Nedinka, като чета вариантите се питам, това дете на вън не излиза ли, не спортува ли нещо? Тротинетка, скейтборд, ролери, федербал, лък със стрели, колело, ски, компас, челник, спален чувал и съответните спортни облекла и обувки, протектори, каски, маски, ръкавици и т.н. При нас спортовете са неизчерпаем източник на идеи за подаръци за децата, защото от една страна всичко им умалява, от друга - стават все по-добри и заслужават по-добро оборудване и съответно трябва да се подновява периодично.

Спортува - два пъти в седмицата на тренировка и през уикенда мачове. Хокей на трева тренира. Онзи ден пак купувах стикове и обувки за хокей, защото не може да тренира вътре с тези, с които тренира навън. Имаме си тротинетка, колело (през уикенда караме по 30-40 километра), федербал, компас, челник и всичко, което му е необходимо за това. Както казах, дрехи и обувки не се възприемат като подаръци. Ски вземаме под наем, когато ходим - веднъж в годината за една седмица. Спален чувал не му трябва.

Радва се на игри/играчки, вероятно защото получава точно три пъти в годината - за Коледа, за РД и за края на учебната година. И то в ограничени количества.

Светещ глобус, телескоп, разни игри с научни опити... Зависи какви интереси има.

# 1 233
Nedinka, ние взехме ето тази игра на детето. Той много обича да строи и да търкаля топчета. Купихме я намалена с 30% https://comsed.net/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0 … AYAiAAEgKus_D_BwE

# 1 234
Много мерси за идеите, момичета. Само играта Гравитакс я нямаме. В интерес на истината я заглеждам от известно време и ще взема да я проуча. Сърдечни благодарности още веднъж.

# 1 235
JenN_87, не мога да те цитирам. Препоръчвам много силно бижутата с перли на Yuno, имам комплект висулка с обеци и ги обожавам:
https://yunopearls.com/products/komplekti?portions=2

Аз искам да препоръчам едно момиче за ръъчна изработка на картички и една дама за дамски аксесоари за коса, скрънчита и подобни, дали може (да не се сметне като реклама?)

# 1 236
  • Ст.Загора
Ами и на мен ми е странно, но моето дете съвсем искрено вярва - и писмо пише, и отговор получава. С детето много отдавна сме се разбрали за принципите на тема 'подаръци' и въпреки че понякога се опитва да изклинчи или да поиска нещо, което знае, че няма да му се получи, в общи линии се придържа към тези принципи. Както обаче самият той казва: 'Знам, че няма да отстъпиш, но съм длъжен да опитам'.

Стана ми любопитно: каква е тази игра за 600 лева? На такава цена съм виждала само Лего и конзолите за видео игри.
Тази си пожела https://www.ozone.bg/product/game-of-thrones-seasons-1-8-4k-ultra-hd-blu-ray/ .

# 1 237
Здравейте, имам нужда от малко помощ. Синът ми си е поръчал от дядо Коледа едно лего 'главата на Венъм', но за съжаление то ще бъде налично от 7 януари нататък. И сега се чудя с какво да го заменя.

А и не съм мислила как да го питам, тъй като продължава да вярва, че дядо Коледа носи подаръците.

Не държа да е друго лего. Ако е друго, лесно е, но ние имаме ужасно много и на мен започват да ми омръзват въпреки че и аз обичам да се занимавам.

Та всъщност въпросът ми е какво би се харесало на 9-годишно дете. Изключвам книгите (тях съм се взела вече), настолните игри, пъзелите, Лего-то, таблетите, телефоните и конзолите за видео игри. Таблет има и все се разправяме заради него, последните две няма да ги получи по никакъв начин. Дрехи, раници и прочие също не са вариант - синът ми не ги възприема като подаръци.

Мерси предварително за помощта!

https://comsed.net/lego-marvel-super-heroes-76187-venom - пише, че е налично и го има? Може наистина да няма, но проверете щом това е мечтата на детето. Аз съм търсила преди години Гормити и Лего на -30 някакви специфични и никъде не намерих, прибрах се мокра и премръзнала и знам колко разочарована и безсилна бях... Тогава не беше чак толкова лесно както сега със сайтовете и си падаше яко обикаляне Unamused

Ето го и в Емаг, но по-скъп: https://www.emag.bg/lego-super-heroes-venom-76187-565-chasti-570 … 088/pd/DGXZPDMBM/

При тези също го има: https://shop.bohobby.com/product_info.php/products_id/67067, купували сме от там по-редки неща и бяха много любезни хората. Магазинчето обикновено е добре заредено и с по-редки неща.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 09:27 от blackcat6

# 1 238

Това е сериал от 8 сезона, който се казва Игра на тронове. Не е игра.

# 1 239
Предлагам една игра която е актуална за всякаква възраст от 6 години нагоре. Самата аз я играя когато съм на вън. Беше модерна преди години когато моите деца бяха малки, но все още я предлагат и може би ще ви допадне като идея. Има я вече в доста разновидности. казва се Скуап.

# 1 240
Като видях тази игра се сетих за Петанк, интересна е също.

# 1 241
  • София
Здравейте, моля за помощ. Виждали ли сте кутия шоколадови бонбони във формата на малки шишенца с алкохол в някой физически магазин, намирам ги само онлайн в шоколадов свят. И дали са вкусни, ако сте ги опитвали. Благодаря!

# 1 242
Аз съм купувала от летища такива с алкохол , с ликьор и с алк.коктейли на Antony Berg, шоколада е черен, на мен ми харесват, но чак вкусни не бих ги нарекла.

# 1 243
Във Варна в Пикадили парк има, но май сте от Сф....

# 1 244
Здравейте, моля за помощ. Виждали ли сте кутия шоколадови бонбони във формата на малки шишенца с алкохол в някой физически магазин, намирам ги само онлайн в шоколадов свят. И дали са вкусни, ако сте ги опитвали. Благодаря!

Миналата година изядохме два такива календара с шишенца от Шоколадов свят. Ако не ни беше срам и трети бихме.
Много ни харесаха. Вкусни са и освен това са много забавни. Цялото семейство им се наслаждавахме.

Сега видях, че тази година нямат календар с шишенца, а само така. Струват си определено!

Общи условия

Активация на акаунт