Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 883
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Не са ли с един и същи алкохол всички, защото аз имам такъв спомен. Различни шишенца и опаковки, но все един и същи алкохол

# 1 246
Не са ли с един и същи алкохол всички, защото аз имам такъв спомен. Различни шишенца и опаковки, но все един и същи алкохол

Не, различни са вкусовете.

# 1 247
  • Ст.Загора

Това е сериал от 8 сезона, който се казва Игра на тронове. Не е игра.
  Ами бабешка работа Grinning , помислих че е игра .

# 1 248
  • Тополовград
Какво бихте подарили на приятелката на сина си  която виждате за първи път.

# 1 249
Какво бихте подарили на приятелката на сина си  която виждате за първи път.
Кошница? С шоколад, ядки и вино Simple Smile

# 1 250
Момичета, да ви кажа, че намерих главата на Венъм в кварталния хипермаркет, докато пазарувах мляко и риба 🤣

Така че детето е готово: легото, пет манги Покемон и едни слушалки с Покемон. Последните не си ги е поръчал, ама днес бях в добро настроение.

Бабата ще получи нощна лампа, аз мисля да се зарадвам с нов ръчен часовник. Моят сдаде багажа след 25 години вярна служба.

За най-близките ми приятелки (3-4-5 на брой) може би ще взема по един чифт весели чорапки. За другите баба и дядо кутия с бонбони и хубаво вино.

Племенниците и останалите близки са далеч, така че за тях по една картичка по пощата.

Между другото, Комсед имат склонност да прекаляват с цените на легото. Главата струва 45 евро (в Амазон май също е нещо подобно), в Комсед е 136 лева. Та ако ще купувате Лего и имате вариант за поръчка от чужбина, поне проверете цената. 46 лева разлика на 90 лева са си 50 процента.

# 1 251
Здравейте, моля за помощ. Виждали ли сте кутия шоколадови бонбони във формата на малки шишенца с алкохол в някой физически магазин, намирам ги само онлайн в шоколадов свят. И дали са вкусни, ако сте ги опитвали. Благодаря!
Аз си поръчах опаковката от 250 г на Антон Берг, с различни шишенца, но не съм впечатлена. Интересни са, но шоколадът не е кой знае колко добър, общото ми усещане е като за пияна вошна Laughing Определено няма да повторя покупката. Няколко вече пробвах, като че ли един и същ пълнеж имат вътре като алкохол.
Някъде тези дни да има намаления в детски сайтове? Без Комсед?

# 1 252
Снощи поръчах от намалението на Комсед легото, което синът ми иска.
Имаме традиция с ММ и също си пишем писма, за да си улесним избора, но още чакам неговото и не знам какво е написал тази година. Обикновено гледам и изненада да има. Тази година много се забавих с подаръците и още нищо за никой не съм купувала освен за сина ни.

# 1 253
Pали, вкус другар няма!
Както писах - на нас много ни харесаха шишенцата. Може би, защото бяха и под формата на адвент календар и имаше и елемент на изненада. Сигурно и това е оказало влияние върху впечатлението ни.

Това е сериал от 8 сезона, който се казва Игра на тронове. Не е игра.
 Ами бабешка работа Grinning , помислих че е игра .

mimeto_555 Има няколко варианта на настолна игра Game of Trones в ozone.bg.
Има на български и на английски. Интересно, че изглеждат различно.
Аз лично много харесах сериала и такава игра би ме зарадвала.
https://www.ozone.bg/product/a-game-of-thrones-the-card-game-2nd-edition/

https://www.ozone.bg/product/igra-na-tronove/

Мисля, че имаше и още. Потърси в сайта.

# 1 254
Със сигурност над 100% бих казала, че тази игра няма да ви зарадва. Игрите са много сложни и стратегически, едно разиграване се играе с дни, ако не и седмици, правилата са дебели почти колкото книгите, и отнема над ден само да се запознаеш с тях. Насочени са към хора, които са много задълбочени в играенето на настолни игри и имат голяма база от познания как работят такива игри. А дете въобще няма да разбере за какво става въпрос.  (4 възрастни човека, играещи редовно стратегически игри не успяхме да се справим с нея на два пъти)

За дете ще са подходящи неща като exploading kittens, катан, диксит.

# 1 255
Нервен_Хамстер, аз помислих, че е за тийнейджър.
Така е, някои настолни игри се играят с дни и са по-сложни.

# 1 256
  • Sofia
Свещите с надписи са на промоция днес и утре - 2на цената на 1

# 1 257
  • софия
Свещите с надписи са на промоция днес и утре - 2на цената на 1
Ако са тези,

Simple Smile

# 1 258
  • Sofia
Лелеее,много се извинявам 😳
Не прочетох правилно 🤣
Съжалявам,ако съм подвела някой 🥺

# 1 259
  • София
Аахаха, предполагам, че е някакъв бъзик, като с надписите на свещите.

Общи условия

Активация на акаунт