Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 883
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 275
Aadii , може и да станат шишенцата за връзване на късметче! С по-тънка панделка.
Високи са около 4см. - по спомени и на око. По-големи са от стандартен шоколадов бонбон.

# 1 276
Aadii , може и да станат шишенцата за връзване на късметче! С по-тънка панделка.
Високи са около 4см. - по спомени и на око. По-големи са от стандартен шоколадов бонбон.

Да,така си мисля.Благодаря

# 1 277
  • под тепетата
Червилата бяха голямо попадение, рожденичката си ги получи вече ( за Коледа ще има портокал черен щоколад) и много им се изкефи Laughing По-голямо удоволствие ми е да подарявам, отколкото да получавам.
С такива бутилчици черпих на един рожден ден и много добре се приеха. Аз съм почти готова, сега трябва да опаковам.

# 1 278
Споделям и тук, може да е от полза за някоя от вас .

Много съм щастлива и впечатлена от подаръкът за моята приятелка. Във фейсбук ми попадна страничка на една момиче, което пише.
Много ми допадна коледния настолен календар и го поръчах, а в бързината разбрах че той върви в комплект с книга, лично писмо послание, химикал и две играчки за елха. Красиво опаковано и поднесено:
Скрит текст:

А на всеки гръб от  страница на календара има стихотворение или цитат.

Ако някой се интересува, ще му изпратя линк за страницата, за да не се счете за реклама. Кутията излезе 30 лв с доствкат.

# 1 279
  • Враца
Тези дни синът ми беше поканен на РД на свой връстник на 12г.
Понеже знаех, че детето има ремонтирана/нова детска стая, реших да му взема някакви дреболии за стаята. Единият от подаръците беше табелка за вратата му, като фирмата ми изготви персонален проект.  Табелката е много красива и определено зарадва детето, за което беше поръчана.
Споделям идеята, защото ми се струва подходящ подарък и за Коледа за тийнейджър.
https://www.facebook.com/lazer2019/reviews/?ref=page_internal
Моята табелка беше по тяхна идея- с картинки на лаптоп и джойстик, защото споделих, че детето харесва компютърни игри. Надписът е "Стаята на .../име/".

# 1 280
  • Пловдив
Момичета,
Оглеждам се за детски творчески комплект за шиене и плетене. Загледах и детските шевни машини.
Питам се до каква степен са работещи и по-близки ли са до играчка отколкото до уред?

# 1 281
Аз като малка и ах шевна машина. Беше много хубава и стабилна, не афиф, която се чупи бързо

# 1 282
# 1 283
Забравих и да споделя идея за детски подарък.

Поръчах си на една дама, възглавничка и коледно чорапче за близко детенце.
Много ми харесаха на живо!! Ако някой се интересува ще дам контактите Ѝ.

Това е въЗглавничката ( аз поръчах със зайче), а на другата снимка показва, че отпред има джобче и може да се слага дистанционно,  таблет  или нещо друго, така че да не го губи из стаята.
Скрит текст:

По Коледа гледам да правя подаръци, които носят лично послание и са персонализирани.
Миналата година подарих комплект чаша, лъжичка и купичка с любими герои и пак името (буквичката), също кутия за бижута и нощна лампа сс Фея и надписана с името.
Скрит текст:
Общо взето ако искате такива идеи, мога да споделя откъде какво съм поръчвала Joy ]

# 1 284
  • София

Това е въЗглавничката ( аз поръчах със зайче), а на другата снимка показва, че отпред има джобче и може да се слага дистанционно,  таблет  или нещо друго, така че да не го губи из стаята.
Скрит текст:

По Коледа гледам да правя подаръци, които носят лично послание и са персонализирани.
Миналата година подарих комплект чаша, лъжичка и купичка с любими герои и пак името (буквичката), също кутия за бижута и нощна лампа сс Фея и надписана с името.
Скрит текст:
Общо взето ако искате такива идеи, мога да споделя откъде какво съм поръчвала Joy ]
Моля споделете 🤗

# 1 285
  • Враца

Скрит текст:

Скрит текст:
Нощната лампа е страхотна! И аз искам да знам от къде е!

# 1 286
  • София
Споделете, моля, също и за настолния календар с книгата.

# 1 287
Засега се на първо четене са тези, ако се сетя  ще добавя и други :

За календара и книгата Да се влюбиш преди Коледа

За чашката, лъжичка и купичка с герои, направени от полимерна глина - Chroma By Mell

За лампата с фея и име - Работилничка Арт тук също поръчах и великденски дървени зайчета и яйца пак с имена.

За възглавничката и Коледното чорапче с име Кристед Арт 

# 1 288
Търся коледни играчки с име нещо такова

# 1 289
  • София
Не мога да се наканя и аз да поръчам, но ето линк: https://www.instagram.com/alexas.by.l/

Общи условия

Активация на акаунт