Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 849
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 335
....
Друго нещо, което ми хрумва и вероятно се предлага, е красиво аранжирана саксия или кутия със живи цветя и други растения - нещо като миниградинка. Обикновено хората, които продават цветя са естети и си разбират от работата. Но дайте конкретни препоръки, моля!

Аз поръчвам от IVA VARBA  https://www.facebook.com/wishing.willow.tree , чакам с нетърпение и тазгодишните коледни предложения.
Миналата година си поръчах саксия с жива елхичка и цяла година ми краси перваза.
Скрит текст:

# 1 336
А да имате идея за подарък за момче, почти 12 годишно, до 10лв.? Децата в училище ще си разменят подаръци и уточнената сума е 10лв. Може и да надвишава леко, но идеята е ясна.
Аз при такава сума купих метален термос и го занесох в рекламна къща, за да изпишат името на детето. Детето беше много доволно. (Беше преди 2 години). Не съм сигурна сега дали може да се намери метално шише за 8лв.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 14:40 от лорелай

# 1 337
Благодаря на всички за идеите!

# 1 338
  • Варна
Идеи за подарък на човек, който обича да плете?

# 1 339
Идеи за подарък на човек, който обича да плете?
Красиви кутии/купи/кошници/ контейнери за съхраняване на преждите и материалите за плетене.

# 1 340
Чета, чета и никаква идея не ми идва за 15г тинейджърки. Предишни години съм взимала маса за тенис, колела, огледало с крушки по поръчка, но тази за нищо не се сещам. Те самите също мислят, но си имали всичко. Гримове почти не ползват, някакви дрехи ми е вариант, но малко скучно. Батут прочетох назад по коментарите, но като се замислих, с тези големи.... май не е подходящо, колкото и налудничево да звучи. Книги четат много, но на четец. От електронни джаджи не се интетесуват. Така че давайте идеи! Ваучер за рафтинг и подобни мислех, но ще го използваме чак пролетта и няма да се вълнуват толкова. Скоро имаха РД и наред с боти, якета, монополи, получиха една игра на Friends. Ако има почитатели тук, много е яка. Поръчах я от Амазон, дойде за 7 дни с 600 въпроса от сериала.

# 1 341
  • под тепетата
Курс по нещо, фотосесия, билети за концерт...
Виж на какво попаднах
https://grabo.bg/sofia/urok-samogrimirane-07nru

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 21:41 от bilqna_69

# 1 342
  • Варна
Vesito 2, голямата ми е на 16. Също без гримове и ел.джаджи. Тъкмо ми спомена за тази игра на Приятели, може ли линк?  Иначе е поръчала бански, но то е защото тренира. Другите й желания са домашни пантофи и пижама. Като цяло от каквито дрехи има нужда, ги купуваме текущо. Миналата година получи слушалки. Много им е любима с приятелките й настолната игра Activity, както и Ticket  to ride. Обича други козметични неща - маски, лосиони. Също сребърни висулки, гривни, елементи на Nomination. Разни неща за коса - диадеми, ленти. Преди 2 години мисля че подаръка беше апарат за инстантни снимки, но като цяло не го ползват.

# 1 343
Vesito 2, голямата ми е на 16. Също без гримове и ел.джаджи. Тъкмо ми спомена за тази игра на Приятели, може ли линк?  Иначе е поръчала бански, но то е защото тренира. Другите й желания са домашни пантофи и пижама. Като цяло от каквито дрехи има нужда, ги купуваме текущо. Миналата година получи слушалки. Много им е любима с приятелките й настолната игра Activity, както и Ticket  to ride. Обича други козметични неща - маски, лосиони. Също сребърни висулки, гривни, елементи на Nomination. Разни неща за коса - диадеми, ленти. Преди 2 години мисля че подаръка беше апарат за инстантни снимки, но като цяло не го ползват.
Ето линк https://www.amazon.de/Trivial-Pursuit-Special-Games-English-Lang … 733650&sr=8-1
Ще ги разгледам тези вашите игри. Казаха ми тази година да не мисля нещо голямо, а по-малки подаръци, но да са повече, за да разопаковали  и да имало емоция Simple Smile

# 1 344
  • Пловдив
Имате ли мнение за пантофите от Dedoles? Мъжът ми каза, че приличат на тези от магазините за левче. Дали са с хубава подметка?

Аз също имах големи колебания за този сайт, но понеже ми трябваха сладки чехли за детето (4г.), много харесах едни от този сайт (пиратски дизайн) и ги поръчах плахо. За да им усетя по-добре продуктите, поръчах на себе си чорапогащи, а на мъжа ми - боксерки. От пантофите съм възхитена, много сладки, много добре изработени, не са китайски, според мен. Не са пухкави като на дефонсека, а са едни такива гладки отгоре, подметката е стандартна, тънка, но неплъзгаща.
Моите чорапогащи са доста приятни, в оригинална опаковка дедолес или както се произнася, а на мъжа ми боксерките са също добре. Не бих казала, че са нещо превъзходно като качество и даже мисля, че са на високи цени, но дизайните са определено интересни, а качеството - много задоволително.

# 1 345
  • Варна
Може би зависи от децата, възрастта, но една година така заложих на малки, но повече подаръци и резултатът беше далече от очаквания. Емоцията ги изтощи и като че ли не успяха да се израдват на всички подаръци. А така се бях постарала Grinning

# 1 346
  • Mediterraneo
16-годишната ми е много лесна тази година, избра си нови слушалки, защото си изгуби старите. Миналата година беше телефон. Отделно и електрическа тротинетка й взехме, но тя е по необходимост.
Малката е на 12 почти. Поръчала си е една поредица манга, ще взема половината сега и половината другия месец за РД. И нова клавиатура й взехме, защото отдавна иска да сменя наличната.

# 1 347
  • София
Моята 15г си поиска карти Таро и книги за Коледа. Обича също сама да си прави обеци и гривни, купува си от хоби магазини отделни елементи и сглобява за подаръци или за себе си. Утре е рожденичка и взехме нови слушалки.

# 1 348
  • София

Малката е на 12 почти. Поръчала си е една поредица манга, ще взема половината сега и половината другия месец за РД. И нова клавиатура й взехме, защото отдавна иска да сменя наличната.
Тарталета, от къде купувате манги?

# 1 349
  • София

Тарталета, от къде купувате манги?
Последният път купих от книжарница Сиела. Проверете и в Озон.

Общи условия

Активация на акаунт