Идеи за коледни подаръци 2020/2021

• 140 827
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 1 380

Смарт часовник има ли?
[/quote]

Да! Сега се сещам,че обича да кара велосипед също. Много ми се иска да е нещо,свързано с хобитата му. Иначе благодаря за идеята за часовник Simple Smile

# 1 381
  • София
Привет! Моля за идеи за подарък на мъж,интересуваш се от всякакви смарт джаджи (естествено вече има куп такива), акваристика (има аквариум), и харесва неща тип "направи си сам". Отчаяна съм! Тенкс Simple Smile

Аз на моя мъж за аквариума съм му подарявала електронна хранилка и "прахосмукачка" за почистване на дъното (тези, които вършат работа обаче са по скъпи), незнам какъв бюджет имате предвид.  Simple Smile

# 1 382
  • München, Deutschland
Да знае някой от къде мога да взема безконтактен термометър за месо / готварски/. По точно с блутут.  Ако някой има и даде отзиви ще е супер.

Имам такъв термометър, подарък ми е, от Амазон. Като човек, който готви много и термометърът се ползва, бих казала, че блутуут функцията е излишна или поне не ми хрумва случай, в който би била полезна... Вие какво ще правите с блутуута?

Не ви спирам да си купите каквото решите, просто го споменавам, ако бюджетът е ограничен или не ви се дават пари за екстри, които много вероятно не биха се ползвали.

# 1 383
  • Вече на светло в София
Да знае някой от къде мога да взема безконтактен термометър за месо / готварски/. По точно с блутут.  Ако някой има и даде отзиви ще е супер.

Имам такъв термометър, подарък ми е, от Амазон. Като човек, който готви много и термометърът се ползва, бих казала, че блутуут функцията е излишна или поне не ми хрумва случай, в който би била полезна... Вие какво ще правите с блутуута?

Не ви спирам да си купите каквото решите, просто го споменавам, ако бюджетът е ограничен или не ви се дават пари за екстри, които много вероятно не биха се ползвали.
chrissy, аз няма да го ползвам. Синът ми ме помоли да намеря такъв за подарък. Нямам идея защо му е с блутут. За мен също най добре е обикновен. Всъщност намерих онлайн с цени в диапазона от 100лв до... много.

Сега друго - рових назад някой беше пуснал линк с хубави шалове от кашмир. Не го намирам. Може ли помощ

# 1 384
  • München, Deutschland
Щом е така, предлагам ти първия в амазон: с блутуут е и е с добра оценка, 4,5/5. В амазон оценките са от реални хора и само след реално получаване на продукта. Ръководя се много от тях и досега не съм имала гаф.

https://www.amazon.de/Inkbird-Temperaturf%C3%BChler-Grillthermom … %2C123&sr=8-3

# 1 385
  • Някъде там
И аз имам нужда от съвет.
Какво ще подарявате на колегите си?
Имам две колежки и един колега.
На колежките мислех нещо подобно

На колегата
Мога и на колежките да подаря такива весели чорапки, заедно с мини нутели Simple Smile
За учителките на детето се чудя между бонбони линд или по добре нещо подобно
Само ,че 4 учителки по 23 лева, виждат ми се много.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 18:03 от Искрица

# 1 386
  • под тепетата
Вземи на учителките по една музикална кутия със сладки и детето да нарисува картичка.
https://www.lidl.bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/muzikalna-kutiya- … ovi-sladki/p63854

# 1 387
Оу, чух песните на тези кутии и ако някой ми подари, ще превъртя играта набързо, : Joy:

Изобщо не ми харесва тези музикални подаръци.

Аз, мисля  че точно някаква композиция с жива елхичка в саксия би се харесало повече!!!!

# 1 388
  • под тепетата
Не съм ги чувала, признавам си. Но, вероятността живата елхичка да не е дълго жива е голяма.
Купих камионче с меденики (не от Лидл), ми коледна музика беше.

# 1 389
  • София
Да помоля за помощ и аз. Закъсвам за подарък за мъжа ми.
Някой да е взел нещо интересно за РИБАР , за което не съм се сетила?
Другото за което си мисля е някаква спортна малка мъжка чантичка. Нищо не ми харесва.
Наскоро купувах подарък за рибар,вижте всички продукти на марката FOX,лично аз купих тениска,но има доста интересни неща,особено ако е шаранджия вашия мъж.

Може ли да помоля за линк!

# 1 390
Помощ!
Търся подаръци за свекъра,свекървата,за майка ми и баща ми. За около 55,60 год.възраст.Много ми е трудно....

# 1 391
  • София
Има подаръчни комплекти в ДМ с козметика. Пробвай с хубав шал, чорапи или парфюм.

# 1 392
  • München, Deutschland
Готова съм с подаръците тази година, искам само още едничък да добавя, който не е измислен.

За нашите  - нова печка, че имат нужда. Иначе разни дребни декорацийки, ръчно рисувана коледна топка и/или декоративно шише. Последните две предстоят да ги направя. Също ще получат и домашни сладки, които ще им пращам оттук. Не, че не могат да си купят сладки, но моите ги харесвали повече, така че последните години правех по 2000-3000 къса и пращам. Не е печатна грешка, за хиляди става дума... Над 1000 пращам към роднините, изчезват, другите отиват към приятели и за нас.

За сестра ми  - книга "Безполезни факти за Хари Потър" (фенка е), календар за откъсване всеки ден с по един въпрос с възможни отговори (обща култура или интересни факти), като от задната страна на страничката винаги е обяснение в няколко изречения за верния отговор. Една готина коледна тениска. Желирани червеи в кофа Grin, от дете много харесва именно червеите и сега видях, че има такива на Харибо. Исках да й купя ваучер за строителен хипермаркет, но няма в България такъв, който да поръчам по интернет и с кредитна карта и да се получи по мейла. Sad Всички изискват да идеш на място...

За моя приятел - тих компресор (живеем в голям блок и да не пречим на съседите като помпаме гуми или нещо такова), усилвател за китара, заедно с един foot switch,  Распбери (последното) с 8гб рам, едни професионални ръкавици за еднократна употреба за ремонти, понеже всички други се късат. Обърнах да ги търся, една полска марка, която е много кът...  Един суичер, който да не е метълски Grin, че се търсеше "цивилно" облекло. Поръчах една ленено-памучна риза, но не ми харесва, ще се радвам на предложения за марки. Wink Едни конвърски до кокалчето, черно-бели, класически. От Ориндж в България, дървен пъзел, най-високо ниво на трудност, да си разцъкваш по време на срещи Grin. Шлайфмашина ще има за имения ден, който е пак в този период. Студийно осветление (непрофесионално, с 4 прожектора, няколко чадърчета, няколко цвята бленди), добавих и един неутрален фон за студио, който ми хареса.

За баба - понеже бяха повече коледни украси, коледна покривка, лампички, салфетки, ги изпратих още в началото на месеца, да си ползва. Покривката вече си е отредила да си сложи на Коледа Simple Smile. Взех я от Бриколажа на Сливница, чудесни материи и разцветки! Големите покривки, за разпъната правоъгълна маса, са около 30 лв някъде. За самия празник ще има още домашни сладки от мен и една рисувана коледна топка.

За приятелка, нещо между подарък за рожден ден и коледен: тосканско вино на Villa Antinori (държах на точно тази изба и тя много се зарадва), една игра на карти, че се играят много board games у тях, както и един комплект с няколко почистващи/хидратиращи лосиона на Clinique. Последното ми беше най-трдуният за измисляне подарък. Изобщо не се интересувам от козметика и ползвам 5 неща, дори марки не знам, докато тя е точно обратното - знае серии, продукти, видове... Дано да си ги ползва нещата.

За вуйчо ми - взела съм му една коледна тоалетна хартия за майтапа, коледни салфетки, защото винаги по това време посреща гости, че е и именик и още мисля какво да му добавя.

Вече съм на вълна опаковане, уикенда минавам на сладкоправене... Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 15:34 от chrissy

# 1 393
  • Sofia
Интересни подаръци 👍

Може ли инфо за календара с въпроси,откъде е?...и за тениската Харибо,моля ?

# 1 394
И аз се интересувам от календара с въпросите?

И освен това продължавам да търся настолни игри за сина ми на 5+. Днес в Кауфланд видях тази Космическо пътуване. Някой случайно да я има и да може да ми снима някои от въпросите към нея? Чак вкъщи видях, че се води 10+ години, но той знае доста неща за Космоса и не знам да не се повтарят.
Ако се сещате и други игри с въпроси, както и със зарче и пионки.

Общи условия

Активация на акаунт