Е клъцнахте ме лекинко, г-жо. Благодаря, няма нужда ми се извинявате лично на мен, не ме карате да ви чета, нали?
Въпросът е, че вие сте една от хилядите в обществото, които мислят по този начин. И ние си вървим и си носим вашите ехидни полу-реплики и полу-изказвания, и на никого не му дреме. Не би трябвало и на нас да ни.
Хубава есен г-жо, бъдете щастлива.
Охооооо, честитооооо! Да сте живи и здрави с дъщеричката и много да тв радва! Пожелавам ви само щастие и хубави емоции заедно. 💐💐💐
Отдавна не си писала, но помня красавицата в Норвегия,ли беше?
Розмариня, нищо обидно към никого не виждам в поста на Натака. Описва какво би направила, като ясно и точно изразява предположение. Натака не може да знае дали би успяла да обича конкретно осиновено дете както би обичала свое. Такава и е настройката, възпитанието, характера и е похвално,че се е замислила за тези неща преди да се хвърли да осиновява.
Много осиновители мислят,че ще могат да си паснат с детето и обичат осиновеното дете, но за съжаление не си пасват и го разсиновяват или шитват в дом. Тук по домовете има повече изоставени от осиновители деца, отколкото от биологични майки. Родените под Х и/или оставени за осиновяване още в родилното отиват за кратко в приемно семейство или кърмаческо отделение и са обикновено веднага осиновени от здрави, женени родители с минимум 200 000€ капитал (толкова изискват за да впишат в регистър).
В някои райони процентът разсиновени достига 25. Обикновено са осиновени по-големи и са проблемни,но колко от нас си натирваме собствените деца понеже били проблемни?
Всеки понякога се припознава в нечие мнение, и аз и ти. Не можем всички да мислим еднакво.
Поздрави
се хванах на пързалката на анонимник.