Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 780
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм така и ще ходя на обременяване.
На някоя да са й казвали, че водите са й (почти) на горната граница? Заради това и защото споделих, че имам нестихващ апетит, ме накараха да си направя ОГТТ. Резултатите са добри от изследването, но сега се чудя за водите. Ще звъня утре на АГ.

# 286
Благодаря Ви.Явно дискомфортът в тазобедрените стави има своето съвсем логично обяснение.
Да Ви попитам,смятате ли да ходите на късната фитална морфология 28-32 г.с.?

# 287
Аз ще ходя. Даже вече записах час.

# 288
Момичета в коя болница се следите? Аз се следя в Щерев, но нещо напоследък размислям дали да продължавам там или да се ориентирам другаде. Някак не ми харесва задължително да ме разкарат през всеки кабинет наличен в болницата "за консултация". Чудя се за Надежда и Токуда...но не знам на такъв етап от бременността добре ли е да се прехвърлям тепърва да опознавам друг лекар, болница и т.н.Thinking

Принципно можеш да се прехвърлиш по всяко време на бременността, друг е въпроса дали ще можеш да си запазиш час за лекаря, който си избрала. В Надежда доста се чака.. иначе болницата и неонатологоята са добри

# 289
Момичета, кога мислите да започнете да пазарувате? Предстоят доста промоции тези дни в големите вериги, започвам да се изкушавам. Въпреки, че по Коледа и НГ пак ще има намаления 💯

# 290
Аз мисля края на месеца покрай черен петък да видя намаленията как ще са. И после пак по Коледа.

# 291
Ние ще ходим да разгледаме малко на живо до края на месеца и после може да следим за промоции.

# 292
Аз съм си избрала някои неща от комсет и хиполенд за петък, да поръчам онлайн .
Момичета, кога мислите да започнете да пазарувате? Предстоят доста промоции тези дни в големите вериги, започвам да се изкушавам. Въпреки, че по Коледа и НГ пак ще има намаления 💯

# 293
Аз почти нищо няма да пазарувам, защото имам от баткото (тогава какво пазаруване падна... Чак имаше неща, които така и не влязоха в употреба) Grinning

# 294
Ние сме готови с пазаруването. Козметиката остана.

# 295
От баткото имам всички големи покупки, единствено камера, която ще ползваме за  бебефон, ще купим. Тогава нямахме детска стая и не се налагаше. Но от дрешките, до 68 р-р много малко неща стават за ползване. А след това чак към годинка ще могат да се ползват, защото сезоните се разминават. От Хиполенд и Комсед ще купя подаръците му за коледа и именния ден (декември е).

# 296
Аз съм си взела почти всичко. Сега от Хиполенд този уикенд ще си взема кошара и разни други неща ☺️
В бебешките магазини Черния петък преди официалния ✌️

# 297
Именно. Въпреки, че съм малко суеверна ще се впусна и аз да взема някои неща.

# 298
Здравейте, днес бях на преглед и когато ми измериха кръвното беше 130/90, но според мен беше нещо моментно, тъй като попринцип ми е 110/70. Доктора ми написа рецепта за Натаспин Х- 1 опаковка, но като чета това е лекарство за тромбофилия? Някоя от вас приема ли това лекарство?

# 299
Здравейте, днес бях на преглед и когато ми измериха кръвното беше 130/90, но според мен беше нещо моментно, тъй като попринцип ми е 110/70. Доктора ми написа рецепта за Натаспин Х- 1 опаковка, но като чета това е лекарство за тромбофилия? Някоя от вас приема ли това лекарство?
Аз бих се консултирала с кардиолог. И на мен ми измериха 130/80 на един преглед. Пия Допегит. Вкъщи кръвно 110/70, на преглед всеки път 120,130/80🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт