Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 793
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
По време на ехографа, казва, че всичко е наред, че органите се развиват добре. А каква е процедурата за смяна на следящ гинеколог? Необходимо ли е да взема от следящия ме гинеколог картона с изследванията, тъй като предполагам може да ми откажат или да стане конфликт?

Защо не го смениш? Поне коментирате ли какво показва ехографа и дали всичко е наред?

Аз също се следя във Варна и засега оплаквания нямам, всеки месец ми следят килограмите, пускат ми се изследванията за всеки триместър, ако имам нужда звъня или пиша по месенджър и получавам отговор там, без да чакам. Пред кабинета също не чакам, максимум 15 минути.

# 331
Няма как да ти откаже, това са си твои изследвания! Даже би трябвало да са си у теб или поне да имаш копия.
Няма проблем със смяната, мисля че само трябва да вземеш направление от ЛЛ. Полага се веднъж смяна по време на бременността.
Но тук има мами, които са го правили вече, нека споделят как е било при тях.

# 332
Антигона , при кой се следиш ?
Защо не го смениш? Поне коментирате ли какво показва ехографа и дали всичко е наред?

Аз също се следя във Варна и засега оплаквания нямам, всеки месец ми следят килограмите, пускат ми се изследванията за всеки триместър, ако имам нужда звъня или пиша по месенджър и получавам отговор там, без да чакам. Пред кабинета също не чакам, максимум 15 минути.

# 333
Кузманова, в Аджибадем Варна.

# 334
И аз се чудя как става документално. Следя се при гинеколожка в близкото дкц. Тя не изражда и от самото начало идеята ми е, да раждам във Вита. Трябва да се обадя началото на декември и да питам как стоят нещата, какво и кога е необходимо, за да родя там, без да съм се следила при тях. Знам само, че до 32-33 седмица трябва да съм отишла при лекар там.

# 335
  • East Coast
nikidim, valen_tina_171 и аз съм ниска плацента. В сряда съм на преглед, за да видим дали се е вдигнала поне малко. Това, което прочетох е че до 30г.с. плацентата може да се вдигне, в повечето случаи бебето натежава и това е малко вероятно
Аз съм и с леки болезнени контракции Rolling Eyes
За болница не мога да бъда полезна

Днес влезнах в 29г.с. . Да са ми честити +15те килограма Sweat Smile

# 336
  • Велико Търново
Скарлет, вървим почти на еднакво в + килограмите Simple Smile аз съм качила 14, но се чувствам все едно са 54 отгоре.
Утре съм на преглед и като го знам какъв е педант лекаря, предчувствам че ще ме вкара да лежа в АГ. От седмица съм с осезаемо по-силни контракции, но уж търпими... Единствено се моля да родя 2021г!

# 337
Аз пък имам болки в ингвиналната област и срамната кост, много е неприятно. Днес имах преглед само при акушерката ми, т.к доктора ми е болен и ми отмениха часа. Акушерката само ми каза много е рано да те боли там. Сега започнах да се притеснявам да не би бебето да е прекалено ниско и да притиска... А мен доктор не ме видя ...чак евентуално на 30.11

# 338
И аз днес бях на преглед. 11 кг+. Имам твърда матка и ми увеличиха магнезия.

# 339
Аз пък имам болки в ингвиналната област и срамната кост, много е неприятно. Днес имах преглед само при акушерката ми, т.к доктора ми е болен и ми отмениха часа. Акушерката само ми каза много е рано да те боли там. Сега започнах да се притеснявам да не би бебето да е прекалено ниско и да притиска... А мен доктор не ме видя ...чак евентуално на 30.11
И мен ме боли тази кост, както и други части от таза. С първото дете от 4 месецме болеше, никой не е казал, че е твърде рано или че има проблем. Просто е неприятно, спокойно.

# 340
  • София
Момичета, всички ще родим 2021, надявам се февруари!
Почивайте и се пазете.

И на мен приложението онзи ден ми прати напомняне, че не съм си следила килограмите скоро, но и вчера и днес забравям да се премеря. Страх ме е утре да се кача на кантара...

# 341
Благодаря ти успокои ме малко. Иначе съм 26 г.с
И мен ме боли тази кост, както и други части от таза. С първото дете от 4 месецме болеше, никой не е казал, че е твърде рано или че има проблем. Просто е неприятно, спокойно.

# 342
И мен ме боли срамната кост, не го ли обсъждахме скоро, че и други сме така? Може и в друга тема да е било.

Мерите ли си обиколката на корема? Моята е един метър, последните седмици дръпнах рязко на корем.

# 343
Извинявам се, ако въпросът ми е малко тъп, но ми е трудно да го формулирам. На някоя случвало ли се е да усеща едно като тъпа болчица във вагиналната област. Напрежение ли да го нарека, как ли и аз не знам. Не е постоянно.

# 344
Еми не издържах ... станах да си премеря корема и аз, досега не го бях мерила - 80см е в най-широката част и съм +6кг, обаче и моя вече е доста изпъкнал.
Коментирахме за тазобедрените стави, но то се отнася за всички стави и кости, съвсем нормално е, мен също ме боли, особено като се събудя през нощта след дълго време в една и съща поза.

Общи условия

Активация на акаунт