Февруарски Мами 2021 Тема III

• 36 679
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Дами , искам да ви споделя по този повод.
Моята госпожица от 6 месец е главично разположена , толкова заклещена ...
Вчера се срещнах за първи пър с доктора , при който смятам да раждам .
Каза нямало вече да се върти .
Готова била всеки момент да излиза , така че много да се пазя до средата на февруари живот и здраве .терминът ми е края , но ще съм секцио юо медицински причини .

# 586
И моя разбойник е седалищно. В понеделник ще ходим на последна морфология и имам надежда да се е обърнал. Бях се настроила за нормално раждане, но каквото дойде. Ох, ако ще е секцио по ме е страх... Четох, че все още има време да се обърне и при някои било в последния момент.

Антигона, по какво усещаш, че иска да се завърти? При мен са си все същите усещания.

# 587
В момента главата му се пада някъде под десния ми лакът, а краката му ме натискат отдолу вляво, малко встрани от пъпа и посока левия яйчник, все едно. Няколко дни краката му бяха горе, към ребрата, тоест опитваше се там да ги качи, а главата леко слизаше надолу. Застояваше се така, риташе се, обаче по някое време пак заставаше в първоначална позиция. Може и просто да си се върти и пъне, не да иска точно да се обърне. Различавам крак от ръка, защото кожата ми е много тънка и като се разтегне се вижда почти ясно стъпало или длан.

# 588
Ясно. Аз съм с предна плацента и нищо не личи. Даже ритничетата са приглушени и идват от вътре дълбоко. Само от време на време усещам да рита към гърба или дупето ми, друг път по отпред и така.

# 589
И при мен е седалищно бебето. Но то не е ли нормално да е така... В 29та седмица съм. Но расте малко над нормалното, явно много витамини му давам Simple Smile)) та като нищо и аз да отида секцио, въпреки че много ми се иска да съм нормално. АГ нищо не каза като й го споделих, само добави, Ами сега бебето е седалищно, ако е така, не може естествено. Но пък в 27ма седмица като бях при Сигридов, беше написал, че е главично... Явно се въртят. Не е ли нормално да се обърнат в последния месец чак даже две седмици преди да се родят...

# 590
Аз също съм седалищно. Така си стои последните месеци. С предишната бременност от началото си беше главично.

# 591
И при мен така си стои все седалищно.

# 592
Аз една вечер преди 2 3 седмици си хапнах доста шоколад и през нощта усетих едното бебе как се завъртя, направо подскочих в леглото. Сега и двете са главично, но нямало значение, искат да съм със секцио.

# 593
Заклещена и е главичката и като медуза мърда само крачета и ръце нагоре . Горкото ми детенце ... колко ли му е неудобно;(

# 594
И ние сме седалищно в 29 г.с. Преди на втората морфология бяхме главично. Но аз така или иначе ще съм секцио поради здравословни причини. Simple Smile Да сме живи и здрави

# 595
Аз си мисля, че се въртят и е рано да им е тясно. Те ще порастнат още толкова и отгоре на сегашното тегло.
Аз ходя през 2 седм. на преглед и дори ми се  е случвало два пъти в седмицата през ден-два и позите се променят. И по време на фетална, звънна тел. на докторка, тя спря да преглежда и като се върна бебчо беше в др.поза.
Сложно е,
а ти движиш ли се през деня ? Какво казват докторите - движението или плуване не биха ли помогнали за промяна на позата на бебчо.

# 596
Аз по цял ден не се спирам . Ставам , измислям си задачи и сядам за първи път чак към 4-5 ч. Аз не знам защо трябва да я променям позата на детето , защото не му е удобно ли или зА да не излезе преждевременно ?
Лекаря нищо не каза , да се пазя и увеличи магнерода . Аз ще съм секцио .
Аз си мисля, че се въртят и е рано да им е тясно. Те ще порастнат още толкова и отгоре на сегашното тегло.
Аз ходя през 2 седм. на преглед и дори ми се  е случвало два пъти в седмицата през ден-два и позите се променят. И по време на фетална, звънна тел. на докторка, тя спря да преглежда и като се върна бебчо беше в др.поза.
Сложно е,
а ти движиш ли се през деня ? Какво казват докторите - движението или плуване не биха ли помогнали за промяна на позата на бебчо.

# 597
Здравейте, момичета. Ще ви задам един по-странен въпрос, но какво ще правите с маникюра си? От няколко страни ми казват, че съм била голяма оптимистка да си мисля, че ще ми позволят да вляза да раждам с маникюр, защото се следял цвета на нокътната плочка. На някоя от вас казвали ли са и нещо такова? Grinning

# 598
Аз ще си сваля гела другата седмица и няма да си слагам повече
Здравейте, момичета. Ще ви задам един по-странен въпрос, но какво ще правите с маникюра си? От няколко страни ми казват, че съм била голяма оптимистка да си мисля, че ще ми позволят да вляза да раждам с маникюр, защото се следял цвета на нокътната плочка. На някоя от вас казвали ли са и нещо такова? Grinning

# 599
Аз не си слагам от много време вече, но по други съображения.
Като цяло май зависи от болницата, където ще раждаш.
Въпреки, че медицината вече е достатъчно напреднала да не разчитат на подобни методи на диагностика. Все пак се консултирай с лекаря си.

Общи условия

Активация на акаунт