Паническо разстройство - 47

• 35 424
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Много замря темата, никой не пише.. Сигурно чакат само в групата... Моят се разболях, от какво не е ясно.. Не иска да дава 100 лв за тест, а и личната му каза, че нейният мъж е болен с положителен PCR и в болница, а нейният тест е отрицателен, но цяла седмица била ту с температура, ту без и че теста явно не хваща всичко... Изписа му цинк, суроп за кашлица, Аспирин.. Иначе той почна със суха кашлица в неделя, в понеделник вече температура от 37,5 до 38. След това вече няма температура и кашля само сутрин като стане - нещо като да се прочисти. На третия ден ходи на преглед, мислеха да му правят рентген, но дробовете му били чисти. Мерили му сатурация-98%,с моя honor показва пак така 97-98. Изписал му антибиотик за всеки случай, но да го почва ако пак вдигне темп.
Аз се ослушвам като пръднал заек-нямам нищо още.. Постоянно се самонаблюдавам и хипохондрията ме тресе. Че съм и с автоимунно и само се филмиран.. Ама, квото такова.. Да минава по бързо, че...
Някой взимал ли си е от тези тестове дето ги продават в аптеките и дали са верни?
На 90% са верни, не са лоши.

# 331
Георги, можеш ли да ми пуснеш линк как изглеждат тези тестове. Били за секрет от гърло/нос, доколкото разбрах

# 332
Георги, можеш ли да ми пуснеш линк как изглеждат тези тестове. Били за секрет от гърло/нос, доколкото разбрах
Е да. Но нямам линк.

# 333
Мен ме пере депреса яко. Абсолютна апатия, лежане и нищо не ме интересува. Вдигнах АД с половинка, да видим.

# 334
Дори и положителен тест тук, в България, се оказва отрицателен, от препатил да го знаете!
Не се филмирайте толкова!
Вирусче си е, като всички останали, които преживяваме!

И да, пишем във Вайбър чата, но и там позамряхме!

# 335
И мен нещо пак ме хванаха лудите.Днеска къде попаднах пак на тази множествена склероза и пак се филмирах.Не спирам да си следя зрението каквото и да значи това.Малко да ми се поизморят очите или да ми се разфокусира нещо и веднага откачам.А и това мравучкане си стои от вече година и не се маха.Чудя се дали пък не е нещо на гръбначния стълб,боли ме врата много,особено сутрин като се събудя.Отделно не спирам да се проверявам през нощта за изпотявания.Бяха поотминали,но предната сутрин и тази пак леко се бях изпотила на гърдите към 8-9 сутринта.Чудя се дали да не започна да пия пак Прегабалин вечер.Иначе за ковида не се притеснявам,на фона на болестите,които постоянно си внушавам,ковид ми се струва играчка.Ама да чукам на дърво да не го хвана,че със сигурност друга песен ще запея.Пазете се и си ограничавайте контактите,че в момента всичко живо е болно и се спасява както може.

# 336
Аз пък от тук разбирам, че има тестове в аптеката, колко струват?
Аз не се чувствам по-добре, колкото и да искам да намаля лекарствата, не мога сега. Ще си ги пия.
Много болни и много карантинирани
също. Демон ти ходиш ли на работа сега като си контактна?

# 337
Как няма да замре темата тук? От група ПР стана ковид...има си група за ковид!

# 338
Оооо, те са поне десетина на такава тематика!
Има си темата заглавие - Паническо разтройство!
Свъраността на проблемите да обсъждаме, не що е ковид и колко почва намери!
Мда, Танчето пак яхна метлата!
Добро утро, момичета и момчета!

# 339
Да, ходя на работа..Моят не си е правил тест и не е ясно какво е

# 340
  • софия
Не се сърдете, че се допитваме за вируса,тука сме по чувствителни и емоционални.Искам да питам,понеже вече и баща ми е с вируса,на какво може да се дължи ниска температура 35 градуса?На мен също ми се случва сега да имам около 36 градуса.

# 341
Не се сърдете, че се допитваме за вируса,тука сме по чувствителни и емоционални.Искам да питам,понеже вече и баща ми е с вируса,на какво може да се дължи ниска температура 35 градуса?На мен също ми се случва сега да имам около 36 градуса.
Много причини може да са. Най - сериозни са сепсис и възпаления, употреба на много антипиретици, поражения върху нервите в основата на гръбнака и Паркинсон. Но може и нищо да не е.

# 342
И аз бях миналата седмица с 36 и болки в кръста. Ама от всичко изчетено никъде не видях за проблем с гръбнака.

# 343
  • софия
Аз четох в една от групите за ковид,че жена е имала 34-35 градуса,какъв е тоя вирус,какво е това чудо незнам.

# 344
Аз четох в една от групите за ковид,че жена е имала 34-35 градуса,какъв е тоя вирус,какво е това чудо незнам.
Е удря различно, и доста удря ЦНС много народ с мощни ПА след вируса

Общи условия

Активация на акаунт