Паническо разстройство - 47

• 35 527
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък днес отидох на контролни при ендо и се оказа че от хипер съм отишла в хипо с тсх 10
Ебаси играта
За един месец

Искам да ми дадете акъл
Лекаря каза да почвам да спирам пропранолол че хормоните са ми ниски
Пия 3 половинки пропранолол
Вика 10 дена намаляваш едната, 10 дена така и после намаляш пак
Шубе ме е да не направя адското сърцетуп
Дайте акъл как да се пробвам да намаля бета блокера
Сали каза че пие ксанакс при нужда
Поблазни ме таз идея

А пиеш ли нещо за щитовидната?

# 136
Да
Корегира ми метизола
Аз лекувах хипер и за 2м станах другата крайност

Джери не се карай пак че тука не е темата 👀👀👀

# 137
Давайте инфо за срещата. Аз утре или вдругиден трябва да отида до нас. Че къщата може да е опожарена,баща ми припаднал.
Не, че в апартамента на Наско не искам да стоя десетилетие Heart
30 години съм живяла, знам на всякъде да дойда в София!
Казах за Студентски град, че там бих могла да резервирам в едно тихо заведение.
Ако не ви водя в чалгарниците Simple Smile

Джери, за сега сме трима с теб. Георги каза, че по-скоро няма да дойде. Нали целта е да се съберем повече. Поне 5-6 да сме. Тъй че не знам остава или не

# 138
Давайте инфо за срещата. Аз утре или вдругиден трябва да отида до нас. Че къщата може да е опожарена,баща ми припаднал.
Не, че в апартамента на Наско не искам да стоя десетилетие Heart
30 години съм живяла, знам на всякъде да дойда в София!
Казах за Студентски град, че там бих могла да резервирам в едно тихо заведение.
Ако не ви водя в чалгарниците Simple Smile

Джери, за сега сме трима с теб. Георги каза, че по-скоро няма да дойде. Нали целта е да се съберем повече. Поне 5-6 да сме. Тъй че не знам остава или не
Бе моята е най лесна, паля служебната кола и ида. Но и аз се пазя от вируса, поне малко.

# 139
Момичета, възможна ли е поява на пъпки и акне от Неуротоп ретард? Някой сблъсквал ли се е с този неприятен проблем?

# 140

Бих казал не. На 95% не минава, просто се адаптира организма към това. Мисля, че и да има физическа причина, медицината все още не е открила какво е.
Значи цял живот ще сме така, ще пием хапчета и ще ни е страх! Благодаря Георги!
[/quote]
Както казах се адаптира. Т.е. след някакво време спираш да усещаш проблема. И се разреждат епизодите.. Ако това е успокоение, 86% от българите пият успокоителни под някаква форма - билкови, бяла рецепта и тежка артилерия. Останалите 14% са все още в ранна възраст да ги смачка стреса. Аз не вярвам, че това състояние минава, самия аз също имам кофти периоди. И днес е един такъв, но щото вчера пих повече. Но не отразявам състоянието.
[/quote] Георги , напълно прав си. Адаптираме се, намаляват тежките състояния. Но не може без лекарства. Някои се мъчат да се правят на герои, ама само се мъчат. И аз се мъчих...години.

Има една фрупа в фб, където са категорични, че има физическа причина и с изследвания ще се открие. Как искам Георги да им обясни, че още не е открита причината.

# 141

Бих казал не. На 95% не минава, просто се адаптира организма към това. Мисля, че и да има физическа причина, медицината все още не е открила какво е.
Значи цял живот ще сме така, ще пием хапчета и ще ни е страх! Благодаря Георги!
Както казах се адаптира. Т.е. след някакво време спираш да усещаш проблема. И се разреждат епизодите.. Ако това е успокоение, 86% от българите пият успокоителни под някаква форма - билкови, бяла рецепта и тежка артилерия. Останалите 14% са все още в ранна възраст да ги смачка стреса. Аз не вярвам, че това състояние минава, самия аз също имам кофти периоди. И днес е един такъв, но щото вчера пих повече. Но не отразявам състоянието.
[/quote] Георги , напълно прав си. Адаптираме се, намаляват тежките състояния. Но не може без лекарства. Някои се мъчат да се правят на герои, ама само се мъчат. И аз се мъчих...години.

Има една фрупа в фб, където са категорични, че има физическа причина и с изследвания ще се открие. Как искам Георги да им обясни, че още не е открита причината.
[/quote]
Хич няма да обяснявам на никой нищо, безкрайни спорове не ми се водят. Подкрепям, че има причина физическа, но медицината все още не знае каква е. Лечение на тия неща няма като причина или болест, а само на симптомите. За мен е безмислено да споря с хора, които имат 8 ЯМР, 10 вида кръвни изследвания и т.н. и пак са убедени, че има нещо. Отделно, че това отива към много дълбока фобия и хипохондрия.

# 142
Дани, идвам!
Кажете предния ден. Че аз нямам удобни автобуси за града, такси ще взимам. После лесно, автобус до Благоевград до ЦА. И после до заведението.
Пусни едно лично с телефонния ти номер. Че може да ми се наложи. Все пак всички кръчми в София не съм ги посетила за 30 години!
Борих се но не успях!

# 143
  • София
Ако срещата е от петък до неделя, и ако не ви е страх от контактни с Ковид (минаха 17 дни) ще дойда и аз. А ако е в студентски град - супер.

# 144
Завиждам ви. Ако живеех в София нямаше да се колебая за срещата,но сега наистина не е време за пътуване. Ако ще се срещате гледайте тези дни да е, че ще ни затворят скоро май, или поне заведенията. Хайде, после ще разказвате.

# 145
Ако срещата е от петък до неделя, и ако не ви е страх от контактни с Ковид (минаха 17 дни) ще дойда и аз. А ако е в студентски град - супер.
Ама ти изкара короната ли бре? Пак не съм разбрала

# 146
  • София
Не съм сигурна, имах хрема, кашлица, това от 8 октомври. Прибрах се хоум офис, звънях на личната - каза да не правя тест, защото не било корона с тази хрема. След 10 дни разбрах, че съседът ми по бюро е бил с корона от 3 октомври. Ма то стана късно за тест и не съм правила. После цъфнаха още хора с положителни тестове, а аз ще чакам да мине месец, за да пусна антитела, че за ПСР е много късно. Та не знам дали съм изкарала, но съм контактна. И още кашлям, а минаха 20 дни. При което сърцебиенето и стягането в гърдите се завърна, започнах да вдигам кръвно и от страх пак започнах хапчетата Grinning + аспирин протект.

# 147
Ами мен лично не ме е страх. Ще седим на разстояние с маски. Хайде, активните, кажете, че ще ни затворят скоро.
Неджи, Сара, Елица, Елдорадо, Лили, Елинор, Муун, Лия, Скорпи, Джейн, Демон, Сиана, Луна, Розичка, Емма, Ловми, казвайте. Извинявам се, ако съм пропуснала някой, това не значи, че не сте добре дошли. Събота, 31.10 или вторник - 2.11 Зала Фестивална, за да можем да паркираме, които сме с коли. Ако има предложения за други дати и места, казвайте.

# 148
Много ви се радвам за срещата, която организирате. За съжаление аз няма да се включа, не съм от София и ми е трудно придвижването. Отделно пък утре трябва да ходя за 4 дни на екскурзия до Истанбул, но след последната заповед на министъра незнам дали ще се състои.
Желая ви весело изкарване!

# 149
  • София
То можело по 6 човека на маса, на разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт