Паническо разстройство - 47

• 35 515
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • Перник
Ние вкъщи и тримата сме болни, гърлобол, хрема и кихане. Детето го водих на лекар вчера, така че без мен. Весело на вас Simple Smile Пък на всичко отгоре си сецнах и кръста и едвам се придвижвам.

# 151
Аз съм от Пловдив
Няма да мога с туй бебе
Е как на една маса с маски 🙄🙄🙄
Ще е много забавно. От тея маски ще се задъхате всички от бърборене

# 152
Аз не мога-далеко ми е, работя 2/2, а и тия проблеми покрай майка напоследък не ми е до път... Ама ще е интересно иначе. Дано дойдат по добри времена

# 153
Решавайте за датата!
Е предполагам ще е вечер! На мен ми е все едно! Но към обед ще съм там. По- рано, ако трябва, ще преспя две-три нощи в някое гадже.
Е, сега ксанакс! Кръвно!
Мааме водка, вино, джин! Аз бира!

# 154
  • София
Хора, записвайте се смело.
Аз реших, че заради Ковид контакта няма да дойда, нищо, че е бил отдавна, все пак още кашлям.
Пак нещо ме стегнаха гърдите днес, чак на болка избива.

# 155
Аз съм хипохондричка и събиранията не ми понасят добре. Работим от вкъщи от март...

# 156
Милички, и аз няма да мога. Мъжа ми са го метнали с едни втори смени и съм сама с децата. Иначе идеята е страхотна, може би по-нататък пак ще има събиране и ще мога да се включа.

# 157
Ами добре. Народе отменя се. За 2, 3 човека няма сми. Аз също се отказвам за сега

# 158
Ами мен лично не ме е страх. Ще седим на разстояние с маски. Хайде, активните, кажете, че ще ни затворят скоро.
Неджи, Сара, Елица, Елдорадо, Лили, Елинор, Муун, Лия, Скорпи, Джейн, Демон, Сиана, Луна, Розичка, Емма, Ловми, казвайте. Извинявам се, ако съм пропуснала някой, това не значи, че не сте добре дошли. Събота, 31.10 или вторник - 2.11 Зала Фестивална, за да можем да паркираме, които сме с коли. Ако има предложения за други дати и места, казвайте.
Аз съм с две малки деца и далеч от София!!! Иначе с удоволствие!!!

# 159
Ами добре. Народе отменя се. За 2, 3 човека няма сми. Аз също се отказвам за сега
Предлагам да отложим срещата за догодина, през лятото, да може да е на открито и да не се притесняват хората от короната.

# 160
Предлагам да си направим вайбър чат и да дрънкаме там
Не става ли групов чат

# 161
Става , не е лоша идеята.

# 162
Иее, ми да бе, как не сме се сетили, браво Саричка. Или пък по месинджър. Кога?

# 163
Идеята е добра за група, да. Иначе къде Бургас, къде София, едва ли. Че и с тия епидемии, мани... Усещам тревожност два дни, нещо ме разбута. Днес на танците ще ми светне, петък съм на театър.

# 164
Някой да прави вайбер групата - 0878487372 съм аз.

Общи условия

Активация на акаунт