Паническо разстройство - 47

• 35 509
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Който иска да се включи във вайбър групата да ми напише тел си на лично, за да го добавя. Вече сме 11 човека и в момента се пишат романи.

# 181
И аз се включвам към Вайбър, писах номера си на лични.
Вчера и днес малко ми просветна, но вече се чудя дали изобщо ще ми подейства този път АД, сякаш е различно от предните пъти... Вече минаха 10 дни, от които шест бях на половинка... Кога изобщо ще усетя радикално подобрение?

# 182
  • густо майна Филибето
Побързах да се похваля, че съм пропуснала месец, днес ме трясна два пъти. Веднъж на събуждане, и веднъж на подремване Grinning Мен пък от нищо не ме е страх, нито ме е било, нито съм била в депресии някакви, ей така изневиделица ми дойде, затова съм от тези, които са склонни да мислят за физическа причина. А може би има различни случаи?

# 183
Побързах да се похваля, че съм пропуснала месец, днес ме трясна два пъти. Веднъж на събуждане, и веднъж на подремване Grinning Мен пък от нищо не ме е страх, нито ме е било, нито съм била в депресии някакви, ей така изневиделица ми дойде, затова съм от тези, които са склонни да мислят за физическа причина. А може би има различни случаи?
Ами има няколко физически опции - Щитовидна жлеза, надбъбречни жлези, сърдечно-съдова проява и женските хормонални бури. Ако всичко това е ОК, значи е психически проблема.

# 184
Идете с Вайбъра беше по-добра!
Много идиоти, като им дадеш месинджъра веднага напъват и приятели да стават.
Бе, хора! Аз имам само 27, много близки приятели там
Лично се  познавам с тях. Сериозни отношения имаме. По същество!
Не да ми враскат ку**ве там.
Въпреки, че прекрасно се знае кой е и съм го давала,а и от вайъра е ясен

# 185
Мойта идея за вайбъра беше да си правим срещи примерно веднъж седмично или когато решим но видео срещи и да се чуваме, че там стана едно лудо писане, но може да улегнат нещата. Сега сме в началото и всеки пише като луд.

# 186
  • Цюрих
Като цяло е забавно.
Но в един момент стана много хаотично и даже да имаш проблем,наред с всички изговорени глупости,може да останеш незабелязан и без съвет.И някой по-чувствителни може да се оскърби.Пък е по-важно да си оказваме психо-подкрепа.
Иначе е прекрасно да има общуване!
На мен лично ми е трудно да следя кой какво казва и загубих нишката кой кой е.Тук някак си вървят по-плавно нещата  и знаеш за какво иде реч.
Освен това ако тук темата замре,кой ще съветва новодошлите?

# 187
  • София
Според мен ще се успокоят нещата. Превъзбудихме се Grinning

# 188
Отговаряме на всички, доста по добре е от тук като скорост за реакция.

# 189
Като цяло е забавно.
Но в един момент стана много хаотично и даже да имаш проблем,наред с всички изговорени глупости,може да останеш незабелязан и без съвет.И някой по-чувствителни може да се оскърби.Пък е по-важно да си оказваме психо-подкрепа.
Иначе е прекрасно да има общуване!
На мен лично ми е трудно да следя кой какво казва и загубих нишката кой кой е.Тук някак си вървят по-плавно нещата  и знаеш за какво иде реч.
Освен това ако тук темата замре,кой ще съветва новодошлите?
Подкрепям те, Шоколад.  Извинете ме, но аз не обичам вайбър групи, стига ми тая на класа на детето. Постоянно пиу-пиу, мен ме напряга. Предпочитам си тук, когато съм в настроение си чета и пиша. Че с мойта депресия понякога хич ме няма. Иначе сте ми любимата група, на моя вълнА, обичам ви.

# 190
  • Цюрих
Да и аз усетих напрягане малко.Някак си се понатоварих емоционално.
От утре започвам ксанакса.Но мисля да го подкарам с по 1/4.Че нещо ми се яви друг проблем.От диазепама,като изпия наведнъж 1/2 (2.5мг) започва сърбеж по главата и ми избиха едни такива ситни червени пъпчици по ръцете.Не много,една-две.Не съм яла нищо алергично и ми се случва само при такава доза.И сега?Ако е алергия към бензо как ще пия Ксанакс?

# 191
В групата е доста хаотично!
Ако не влезеш за 2 часа, айде 100 поста!
Как да се четат!
Не всеки има толкова време!
Особено, Вие, работещите! Семейните!
Али се отказа от нас, там!
Айде, лека на всички!
Тази нощ ще си превеждам само... 100 страници.

На 29, 30 и 31 съм в София за едни концерти!
През деня, ако някой ме иска, може да пием бира!

# 192
И аз напуснах групата. То там е невъзможно...

# 193
  • Цюрих
Защо зарязахте тука сайта,бе,хора!?
Все още имаме въпроси.

# 194
  • София
Аз и тука си гледам.
Ако са ми се събрали много постове във вайбъра и не мога да ги прочета, подминавам. Ако имам време - чета. Но все пак ми харесва и там. Кой когато има време пише, пита, отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт