Паническо разстройство - 47

• 35 454
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Ами явно съм лек случай и не ме пращат, а аз се притеснявам от Това, че не винаги резултата е верен и пак няма да зная с точност какво става
Кой да те прати? То си го плащаш!

# 271
Георги пулмолозите дават направление за PCR. Минаваш с 5лв,другото е по ЗК. Тук болниците са на 91% пълни с Ковид.

# 272
хора ще се побъркам.вече случвало ли ви се е да се събудите трвсейки се с ужасно сърцебиене и пресъхнала уста?Направо ще се побъркам.Не знам паник атака ли е или е от гадния ковид,но кръвното ми беше 160/90/130..мислех ,че умирам..на всичкотонотгоре температурата ми беше 36.1..което много ме изплаши

# 273
И аз съм с Ковид.. Симптоми дразнене в гърлото и една отвратителна болка в слънчевия сплит и отзад в гърба.. Сега изперкам, че е пневмония, а съм само в началото... Има чувството, че не мога да дишам от време на време, но може би е паника.. На мен личната ми даде само цинк, а педиатърката ни препоръча авирон рапид, че всички сме болни.. За аспирин-само проект или може и нормален с витамин ц?

# 274
  • София
Аспирин протект или ацетизал кардио, така каза Георги. Този разтворимия с витамин ц не върши работа.
Аз съм се събуждала със сърцебиене и високо кръвно, вътрешно треперене и всякакви гадости, от ПР е

# 275
Аспирин протект или ацетизал кардио, така каза Георги. Този разтворимия с витамин ц не върши работа.
Аз съм се събуждала със сърцебиене и високо кръвно, вътрешно треперене и всякакви гадости, от ПР е
Аз го казах, но само в началото за протекция. Иначе ако вируса започне да се влошава, аспирина остава част от лечението. В болнична среда се добавя фраксипарин, дексметазон и венозно антибиотик. Както и напоследък Антистенокардин давали. Консултирайте се с личния лекар или пулмолог какво лечение да се прави. Само един гол аспирин протект ще свърши работа за много малко неща. В домашни условия пак е с Азитромицин, и се добавя натаспин. Но дексметазон няма как, почти няма възможност да си го набавиш. Затова се следете, консултирайте се с лекаря си, и при ескалация на вируса вече мислете за болнично лечение. Сега гледах, наистина има възможност за безплатен тест след доказана на снимка ковид пневмония. Личен лекар или пулмолог могат да дадат направлението. Пазете се и се следете. Паниката е нещо нормално, опитайте се да я овладеете. И задължително като говорите с лекари им казвайте какви медикаменти приемате!

# 276
Благодаря, Георги! На мен личен лекар не ми изписа антибиотик, което ми е странно, но може би е защото нямам температура. Единствено тази болка под слънчевият сплит ме притеснява да не слиза надолу. За сега са ми дали авирон рапид и цинк, ще ми донесат аспирин проект.

# 277
Благодаря, Георги! На мен личен лекар не ми изписа антибиотик, което ми е странно, но може би е защото нямам температура. Единствено тази болка под слънчевият сплит ме притеснява да не слиза надолу. За сега са ми дали авирон рапид и цинк, ще ми донесат аспирин проект.
Аспирина се пие вечер преди лягане. Ако има нужда от по голяма доза, пак консултация с лекар.

# 278
  • София
А в случай на нужда, може ли Клексан, а не Фраксипарин?

# 279
А в случай на нужда, може ли Клексан, а не Фраксипарин?
Дефинирай нужда? Защото това са протоколи за лечение, не свободно съчинение!

# 280
Минавам да си покажа новия профил само!
Ей, мъглата не се вдигна, депресивно!

# 281
Ей, къде изчезнахте всички? В групата пишите май, тц, тц.
Джери много добре, честито!
Аз с тия алергичните около мен още не мога да се успокоя съвсем, нервно ми е..

# 282
  • софия
Искам мнение от вас,макар да знам,че без тест за ковид няма как да разбера,но от три дни съм отпаднала,главоболие,без апетитие,леко подкашляне,боли ме тялото,но температура само 37,получих няколко ПА за екстра.

# 283
Клиничната картина е много специфична за всеки.
Но сега върлуват и няколко други вируса!

# 284
  • софия
Зная,но според лекарите 90% от болните са от ковид,сега не върлувал грип.Но и вируса да е,знам че не трябва да се панираме,но аз съм си такава.

Общи условия

Активация на акаунт