Паническо разстройство - 47

• 35 444
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
Те само ковид си знаят.
Спокойно и ковидът си е вирус, като вирус!

# 286
  • Цюрих
Искам мнение от вас,макар да знам,че без тест за ковид няма как да разбера,но от три дни съм отпаднала,главоболие,без апетитие,леко подкашляне,боли ме тялото,но температура само 37,получих няколко ПА за екстра.
Има вируси.Ние изкарахме тези дни с повръщане и разстройство,при малкото ми дете.При мен освен,че имах ПА и повръщане,липса на апетит,Т37-37.1 и много ме болеше стомаха.Езикът ми е обложен в бели точки.Днес видях,че и на детето е бял.
Също без апетит и двете.
Има и сезонни вируси.Лекарката каза,че много деца се оплаквали от стомашно-чревни.
Правихме тест за Ковид на детето,отрицателен е.
Аз трябва да пусна за антитела,за справка,но кога ще е...

# 287
Колко време след боледуването от Ковид се пуска за антитела?

# 288
Колко време след боледуването от Ковид се пуска за антитела?
От ден 8 нататък до 135 дена макс би трябвало да позитивирал антитела.

# 289
  • софия
Днес ми е 6 ден от вируса и ми изчезна обонянието,вече е ясно какво е.Покрай безсилието и дискомфорта който изпитвам,психически се чувствам много зле.Много ПА и избива не на рев.

# 290
Днес ми е 6 ден от вируса и ми изчезна обонянието,вече е ясно какво е.Покрай безсилието и дискомфорта който изпитвам,психически се чувствам много зле.Много ПА и избива не на рев.
Стягай се, и се следи , сатурация има ли с какво да следиш?

# 291
  • софия
Нямам

# 292
На мен ми е 10, аз съм добре, но моят приятел е зле. Днес отново ще ходи на снимка, в понеделник казаха микро пневмония. Дано не се е развила, но почна да кашля много от вчера.. Ще се побъркам от притеснение и страх хора.. Донесаха ни апаратче за сатурацията от аптеката и мерим всеки ден, но и това ми действа побъркващо.. Искам да свършва този ужас вече. Извинявайте, че така си излизам душата тук, но по цял ден се опитвам да бъда силна, заради него и детето, но не издържам

# 293
На мен ми е 10, аз съм добре, но моят приятел е зле. Днес отново ще ходи на снимка, в понеделник казаха микро пневмония. Дано не се е развила, но почна да кашля много от вчера.. Ще се побъркам от притеснение и страх хора.. Донесаха ни апаратче за сатурацията от аптеката и мерим всеки ден, но и това ми действа побъркващо.. Искам да свършва този ужас вече. Извинявайте, че така си излизам душата тук, но по цял ден се опитвам да бъда силна, заради него и детето, но не издържам
Колко е неговата сатурация, температурата и кашлицата с каква честота е?

# 294
Поддържаше температура 37.3-4 като вчер я качваше до 38.5,така няколко дни. От вчера спадна като имаше доста време без, вечерта я вдигна до 37.5 и спадна без лекарства. Днес или няма или е към 37.2. Сатурацията е 96, кашлицата е от вчера заилена  - честа ту суха, ту с храчки. Най лошото е, че баща му почина преди няколко дни, беше на кислород, но сърцето му не издържа и сега паниката ни е още по голяма. Моля се лекаря днвс да каже, че всичко е наред или поне че не се развива пневмонията

# 295
Поддържаше температура 37.3-4 като вчер я качваше до 38.5,така няколко дни. От вчера спадна като имаше доста време без, вечерта я вдигна до 37.5 и спадна без лекарства. Днес или няма или е към 37.2. Сатурацията е 96, кашлицата е от вчера заилена  - честа ту суха, ту с храчки. Най лошото е, че баща му почина преди няколко дни, беше на кислород, но сърцето му не издържа и сега паниката ни е още по голяма. Моля се лекаря днвс да каже, че всичко е наред или поне че не се развива пневмонията
Все пак са добри новините с температурата и храчките. Само скенер би потвърдил какво е състоянието на дробовете. Дано всичко е наред.

# 296
Благодаря, Георги! Дано! Доколкото знам са го снимали на ренген и днес май ще правят контролна снимка, но да видим какво ще каже лекаря. Сега температурата е 37.2, моля се да не я вдига, но с това чудо не се знае!

# 297
Благодаря, Георги! Дано! Доколкото знам са го снимали на ренген и днес май ще правят контролна снимка, но да видим какво ще каже лекаря. Сега температурата е 37.2, моля се да не я вдига, но с това чудо не се знае!
При тоя вирус рентгена не е най доброто, но е евтина опция и я ползват. Ако може да се докопате до скенер е най добре.

# 298
  • софия
Вие с какви симптоми бяхте?

# 299
Аз с дразнещо гърло и болка в слънчевият сплит - после запушен нос и отпадналост. При моят приятел първите дни бяха ок после се появи лека температура постоянно, като 2-3 дена се вдогаше вечер. Вчера кашлица с храчки и суха, днес по скоро суха. При него има отпадналост.

Общи условия

Активация на акаунт