Паническо разстройство - 47

• 35 335
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте. Не съм писала отдавна, ама бях в шок и ужас и само ви четях. С мъжа ми минахме през Ковида, но да не създавам дразги, няма да ви занимавам с това.
Исках да питам Георги относно една добавка - дали е добра и дали би ми свършила работа?
https://fitnessdobavki.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BE%D … jKLRoCSgMQAvD_BwE

# 496
Здравейте. Не съм писала отдавна, ама бях в шок и ужас и само ви четях. С мъжа ми минахме през Ковида, но да не създавам дразги, няма да ви занимавам с това.
Исках да питам Георги относно една добавка - дали е добра и дали би ми свършила работа?
https://fitnessdobavki.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BE%D … jKLRoCSgMQAvD_BwE
На теория Глицина действа супер, на практика обаче не е така. При определен тип хора работи отлично, но при повечето не. Не е ясно защо, но се свързва с КМБ преминаването и то селективно. Не е дефинирано как работи бариерата. Иначе може да пробваш.

# 497
Здравейте, и честит празник!
Аз си лежа болна вкъщи. Нямам идея какво ми е, детето пет дни имаше разстройство. Мен вчера за секунди буквално докато ме засмъдя, ме удари някаква ужасна уроинфекция. Тъй като никога не съм имала нещо подобно, нито цистит нито бъбречни кризи не схванах какво ми е. На ЛЛ й е изключен телефона, а нямаше как да отида до неотложен кабинет, защото два часа пишках почти без прекъсване. После вече нямах и сили а всички близки освен децата не бяха в града. Опитах да се кисна със смрадлика - в общи линии без голяма полза и пия цистирен, накарах детето да отиде до аптеката. До вечерта малко се успокои ситуацията, спах тежко над 12 часа, имаха и лека темп вечерта. Сега лежа започвам и да кашлям - много странно, но аз имам една такава нервна кашлица когато се притесня. Та още не мога да кажа от какво е. Имах някакви леки болки през нощта, но нищо категорично от симптоми за Ковид, така че смятам че съм лепнала някой вирус от детето но при Мен протича различно.
Даже се шегувам че докато изкарам Ковид ще преболедувам 100 неща. Окт карах със сина ми някакъв бърз вирус за ден два и сега това.
Та по мои наблюдения като нямам ПА и проблемите от ПР започвам да боледувам много, когато ме удари ПР може цяла година нищо да не изкарам. Не знам кое е по-добре от двете.
Тази есен вървя доста по-спокойно със симптомште от ПР, не пия АД и се започнаха другите болести. Две година бях на АД и нищо не изкарах нито грипче нито хрема нищо.
Някой друг да е така?

# 498
  • Лондон
Моля , за таблетки за добър сън . Да не съдържат мента. От ментата ме боли колита. Кълбо от нерви съм. Да имаш здрав сън , си е направо щастие.
Благодаря !

# 499
Моля , за таблетки за добър сън . Да не съдържат мента. От ментата ме боли колита. Кълбо от нерви съм. Да имаш здрав сън , си е направо щастие.
Благодаря !
Билкови - Седорелакс
Истински медикамент - Атаракс 1/2 30 минути преди лягане.

# 500
Чувствате ли една непрекъсната умора още от събуждането сутрин? Така съм от доста време. Цял ден съм като премазана от валяк, искам само да лежа и спя. Нямам проблем с щитовидната жлеза, само витамин Д-то ми е много под нормата. Възможно ли е от тревожността и депресията организма да е като изцеден? Не пия антидепресанти!

# 501
Чувствате ли една непрекъсната умора още от събуждането сутрин? Така съм от доста време. Цял ден съм като премазана от валяк, искам само да лежа и спя. Нямам проблем с щитовидната жлеза, само витамин Д-то ми е много под нормата. Възможно ли е от тревожността и депресията организма да е като изцеден? Не пия антидепресанти!
Възможно е,но изследвай B12 и ако е ниско, започни да си взимаш, най-добре е хематолог да каже, може и инжекции, аз съм го взимала течно на капки. При ниско желязо също може да има умора, и това е хубаво да се види.

# 502
Лили, да, възможно е от тревожност и депресия да нямаш сили. При мен е точно така. Ставам на обяд, а все едно не съм спала два дни. Много е гадно.

# 503
  • Лондон
Аз си мисля , че съм уморена , защото  не мога да спя . А ето , че и след спане, пак така се чувствате. Сигурно има причина. Но , най важното е ЕМОЦИЯТА. Имам една близка , (всички имаме такива познати ) която е невероятно устойчива. Не , че няма поводи за тревога. Обаче , след няколко часа на безпокойство по някаква житейска ситуация - край. Отказва да се ядосва. Е , как не се научих и аз ?

# 504
Имала съм много сериозни проблеми със съня, то реално пак е проблем с тревожността.Адски силна тревожност и неспане в продължение на месеци,вдигане на кръвно, човек се изтощава наистина. Един от добрите начини да спите - колкото и да ви е странно - е да не спите. Лишавате организма си от спане, просто приемате, че няма да спите. Гледате и физически да сте изморени, след работа не си лягайте в 10, легнете си в 2 колкото и да ви се спи, станете в 6 примерно. И така, лишавайки организма си от сън, вие ще го накарате да спи от умора. Така, лека-полека ще се регулира сънят и ще си лягате все по-рано, докато не сработи този метод. А какво да правите докато не спите ? Четете книги, занимавайте мозъка си с други неща, много по-добре от това да се въртите в леглото и да си казвате "Трябва да заспя, защото утре ще ставам рано." Не става веднага, иска време, но когато друго не работи, при мен това е сработвало, а не толкова хапчетата.

# 505
Аз съм от няколко дни така.
Вчера за едни 90 лева така се сдухах че 2 часа ми бяха "подкосени" краката. Тъкмо си легнах и почнаха да ми "пукат" зъбите и пак се вкарах в някаква паника.

# 506
  • Лондон
Аз съм от няколко дни така.
Вчера за едни 90 лева така се сдухах че 2 часа ми бяха "подкосени" краката. Тъкмо си легнах и почнаха да ми "пукат" зъбите и пак се вкарах в някаква паника.
Ццц, какви хора сме . Осъзнаваш , че повода е несъстоятелен и неоснователен , ноооо ... Ако някой ти разкаже тези преживявания , ще му се чудиш на акъла, ама  на. Дано се успокоиш и погледнеш весело на ситуацията .

# 507
Здравейте,
Имам пак ПА и ми е тревожно,
Обаче сега и някъв плексит ме удари силни болки в гърба чак подмишницата и ръката ме болят,обаче от 2 дни имам мравучкуне под лява гърда и дали се филмирам ама да не ми става нещо със сърцето,меря кръвно 115/75
Пулс 60-65 обаче там ми трепка нещо,
Дайте съвет моля?

# 508
Здравейте,
Имам пак ПА и ми е тревожно,
Обаче сега и някъв плексит ме удари силни болки в гърба чак подмишницата и ръката ме болят,обаче от 2 дни имам мравучкуне под лява гърда и дали се филмирам ама да не ми става нещо със сърцето,меря кръвно 115/75
Пулс 60-65 обаче там ми трепка нещо,
Дайте съвет моля?
Нищо ти няма. Мускулни спазми от адреналина.

# 509
Георги, понякога като чета постовете ти, не мога да повярвам, че си страдал/ страдаш от ПА или депресия. Толкова уверен ми се струваш, без притеснения, без излишен стрес и паника. Добре, че си в темата да ни завръщаш от света на паниката и филмирането.
На мен замъгляването на погледа ми изчезна (да не казвам голяма дума), ама колко страх брах, аз си знам.

Общи условия

Активация на акаунт