Съпруги на военнослужещи - 29

• 61 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, усетих уханието на кафето и ароматната свещ. Достатъчно ми е. Моето кафе го изпих още по тъмно, писах доклади, сега подготвям урока си. Навън е слънчево, идват по-топли дни.
Хубав ден, момичета!

# 181
  • Пловдив
Добро утро,
дафинов лист, при мен е само кафе на квадрат Blush
Как сте всички? И тази сутрин си е студено. Установих, че се обличам поне 10 мин. На дупето имам 7 ката дрехи добре наредени - едно отдолу, едно от горе. Не питайте как се ходи до тоалетна. Joy Имам си ръкавички без пръсти, идеални за работа на компютъра. Принципно са някакви масажни, но аз ги ползвам само в студеното време.
ММ едва се свива, за да си върже кубинките, така се опакова с дрехи.
Голямо навличане пада сутрин.
Иначе едно и също. То и в този студ освен да бързаш да се прибереш вкъщи на топло, друго не остава.
Тук май слънцето се опитва да се покаже.
Приятен ден на всички.

# 182
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Предварително се извинявам, че нахлувам в темата, но ако някой може да ми даде съвет относно резервация за почивка.
ММ направи резервация за уикенда, каза ли са му, че трябва да сме на един и същ адрес. И така... преди 2 години сменихме апартамента и съответно той си поднови ЛК с новия адрес, аз обаче има документ за временно пребиваване на стария адрес.  ( разликата е само в номера на улицата, между стария и новия адрес 28 и 26 ) Ще имаме ли проблем при настаняването и съответно плащането като цени ???
П.П. нямаме сключен граждански брак, само три прекрасни принцеси 😊
Благодаря предварително 🌺

# 183
  • Пловдив
За да ви е мирна главата, променете и двамата настоящия си адрес и носете бланките със себе си.
Ние сменихме апартамент преди години - в същия блок, в същия вход, само етажа и номера на апартамента се различаваше. Аз си бях на стария, той - на новия. Имахме перипетии и спешно се наложи, да актуализираме адреса

# 184
  • Плевен/Пловдив
За да ви е мирна главата, променете и двамата настоящия си адрес и носете бланките със себе си.
Ние сменихме апартамент преди години - в същия блок, в същия вход, само етажа и номера на апартамента се различаваше. Аз си бях на стария, той - на новия. Имахме перипетии и спешно се наложи, да актуализираме адреса
Благодаря, но ММ миналата година си извади нова ЛК в която е записан новия адрес. Може би само аз ли???

# 185
  • Пловдив
didi_bili, само ти ще си направиш настоящ адрес там, където е адресът по ЛК на мъжа ти. Ако сте собственици, е лесно. Ако сте на квартира, ще ви трябва и собственика на жилището.
Иначе ще плащаш като за лице извън МО.
И да не забравите и актовете за раждане на децата, да не ви започне уикенда с разправии.

# 186
Добро утро!
Днес е денят на родилната помощ (Бабинден).
Честит празник на най-нежните, най-топлите,
най-обичащите ръце-ръцете, които първи посрещат Живота!
Бъдете благословени!

# 187
  • Плевен/Пловдив
Благодаря ви много

didi_bili, само ти ще си направиш настоящ адрес там, където е адресът по ЛК на мъжа ти. Ако сте собственици, е лесно. Ако сте на квартира, ще ви трябва и собственика на жилището.
Иначе ще плащаш като за лице извън МО.
И да не забравите и актовете за раждане на децата, да не ви започне уикенда с разправии.
Благодаря ви много
Този път май ще си платя като външен човек, нямаме време да отриагираме. В ЕСГРОН искат лично и той да подаде декларация съгласие и т.н а няма как да се смъкнем в работното им време
Бъдете здрави 🌸
Слънчев ден на всички 😊

# 188
  • София
Привет, прекрасни!
Да са живи и здрави акушерките и гинеколозите!
Как сте, момичета?
Ние вчера се разходихме до Перник. Посетихме приятели и роднини, в ролята на дядо Коледа. Изкарахме много добре. Някъде влизахме в къщите, с други се срещнахме на двора, сред покритите със сняг градини. Спазвахме социална дистанция. Заредихме батериите. Времето беше чудесно. (Колкото може да е чудесно през зимата.)
Днес съм на тръстиката. Утре пак почивка. Разхайтих се с тази карантина. Взе да ми харесва този график - ден работя, два почивам.
Желая ви спорен ден и се пазете.

# 189
Добро утро!
”Радвам се на малкото си пространство за живеене, на късмета да имам зима, която да прекося и на още едно лято, което да чакам...”

Хубав слънчев ден!

# 190
Добро утроо Coffee

# 191
  • София
Привет, прекрасни!
Добър ден. Станах навреме, но до сега се размотавах по нощница, пихме кафе с гаджето, приказвахме си. Сега вече се приведох в ред, гаджето отиде на пазар. Утре вечер ще имаме гости - едно семейство, та започвам от сега полека лека да се приготвям. Имам кори за добуш торта, ще сваря крем и ще я сглобя. Това за днес.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, едно изречение, а колко зареждащо действа!

# 192
Добро утро!
Между ситни капчици дъжд, топли глътки кафе.
Неделя е!

# 193
Дафиново листенце, споделяш толкова прекрасни картинки и послания! Благодаря! ❤️ ❤️
Хубав ден и от нас! Топличко и слънчево е в Пловдив днес!

# 194
Здравейте, момичета!
Затрупа ли ви снега? При нас на село има много сняг и даже като се прибирахме (днес по-рано) още не бяха минали снегорините и колата доста буксува. Срещнахме ги по пътя, ама в обратната посока.
Утре ще пътуваме до Пловдив по работа и ми е притеснено там как е пътя, имате ли сняг?

Общи условия

Активация на акаунт