Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Добър денн, как стеее?
Тук поне спря да вали, днес въпреки студения вятър успяхме да излезем да се разходим с малкото човече, вчера не сме излизали и днес така се кефеше, че сме навън, тича, игра
Сега вече спи, а аз отивам да напазаруеам и да се помотая сама малко, че рядко се случва.. Ама така е, като са далеч бабите Joy

Хубав ден от мен и благодаря за кафенцето, Дафинов лист! ❤️

# 166
  • София
Здравейте, момичета!
И при мен нищо интересно. Ежедневие-пазаруване, готвене, чистене, тръстика, четене, И-нет, разговори по телефона.
Тези дни ми се случи нещо смешно. Обядвахме и полегнахме за следобедна почивка. Както съм чела тъй съм и заспала. Събуждам се, гледам гаджето не е до мен. От известно време той се събужда сутрин около 5, гледа телевизия до към 6 и после пак заспива. Реших, че и този ден се е събудил рано. Гледам, часът е 6.10, той чисти орехи в кухнята. И започваме един спор - колко е часът. Аз смятам, че е 6.10 сутринта. Най-после се съгласих с него, че е 18.10. Добре се посмяхме. Joy

# 167
  • Пловдив
Ох, Фло, с глас се смея Joy Joy Joy
Преди години (2004-2005 някъде) ей така бях легнала следобяд да спя, че дежурствата ми бяха през ден и след третото ми дойде нанагорно.
Събудих се, облякох си камуфлажа и отидох на спирката на ГТ. Качих се в 29 и отидох на гарата. Направи ми впечатление, че няма ученици, пък по принцип, по това време автобусите бяха пълни с тях...
Слязох на гарата и си чакам служебния транспорт, а минават вече 20 минути, автобус няма... Панирах се аз, мислих даже такси да хващам, че щях да закъснея Joy В този момент ми звънна един приятел и аз веднага го вербувах, да ме хвърли до селото. Дойде човека, качи ме и от приказка на приказка ме пита защо вечер ходя на работа, нали дежурствата ни започвали от сутринта Stuck Out Tongue Winking Eye Викам му аз: "Как вече бе човек, 8 без 20 е! Давай по-бързо, че закъснявам!"
След няколко минутен спор и вече на Гиганта, разбрах, че всъщност е 19:40 Joy
Още се смеем с него на случката Joy

# 168
Добро утро!
Каквото и да е утрото, то винаги е подарък!
"Да си жив е подарък, да си щастлив е избор – твоят избор."
Ошо
Топла събота! Спокойно и топло да ви е... ❤

Фло и Мъниче - смях се с глас на вашите забавни истории Laughing

# 169
  • София
Привет, прекрасни!
Днес е Антоновден.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ДА ТИ Е ЗДРАВО СИНЧЕТО. ПОЗДРАВИ ГО ОТ МЕН И НЕКА Е БЛАГОСЛОВЕНО!
Момичета, в петък си взех дипломата. Още не съм я прибрала, още й се радвам. Виненочервена, със златен надпис. Надписана е калиграфски - много красив шрифт. Е, малко ми е жалко, че не е пълно 6, но и 5.97 е добре. Щерката няма да има това "удоволствие" да изучава тази дисциплина. Видяха, че няма нужда от тази Статистика за напреднали. Какви напреднали, какви 5 лева. Stuck Out Tongue Winking Eye

Онзи ден гаджето донесе тортичка, за да си направим тържество по случай случката с дипломата. Почерпихме се, после повторихме. Нещо малко съмнителна ми се стори, та погледнах срока на годност. Годна е била до 8.01, а са ни я продали на 15.01. Та вчера отидох и я върнах. Ами върнаха ми парите и поднесоха камара извинения.
Гаджето предлага ей така да купуваме стоки с изтекъл срок на годност, да изяждаме половината, а после да ги връщаме и да си прибираме парите. Смехории. JoyJoyJoy

При нас беше слънчево и много се изкушавах да пообиколя улиците и градинките, но накрая меракът ми миха, като постоях малко на терасата. Доста студено беше, пронизващо. Ще чакам по-добри дни. Simple Smile

# 170
Добро утро!
Иди си зимо, идвай лято!
Атанасовден е!
Здраве, щастие, късмет - нагоре и напред!

Фло, голямо благодаря от него и от мен! И той те поздравява!

# 171
Дафинов лист, да ти е живо здраво момчето! Честит празник!
Фло, честито дипломиране! Кое е следващото предизвикателство пред теб?
От днес зимата бавно започва да си тръгва. Свети Атанас сваля един по един кожусите си. А времето е толкова слънчево, нищо, че е студено.
Дано Голям Сечко да не ни изненадва повече.
Хубав ден от мен!

# 172
  • Пловдив
Умирам от студ днес. Не успявам да стопля офиса все още, стоя навлечена, а пръстите на ръцете ми са ледени. Несгодите на зимните понеделници. Измърнках, потраквайки със зъби.
Фло, честито дипломиране. Другия път се почрепете с нещо солено ... какви са тия торти?  Stuck Out Tongue Winking Eye Добре е, че няма поражения по стомаси и черва от нея.
Честит празник на всички именици от вчера и днес. Да са живи и здрави.
При нас нищо интересно. ММ нацели най-студения ден, за да е наряд, чак му е текло кръв от носа, което никак не ми харесва. Сега се топли вкъщи.
Девойката заверява семестър, онлайн. Днес се очакват нови заповеди и да видим дали и кога ще трябва да ходи до София.
Да питам някоя от вас или колеги да са ходили на Олимп /Боровец/ този сезон? Да сподели какво работи и какво не работи в хотела. Приятелка ме е заврънкала да отидем на Боровец за един уикенд някъде към март, обаче аз нещо не съм много ОК. Едни познати имат карта за февруари, но аз нали все бързам да се информирам. Пък и да имам време за мислене.
Приятен ден на всички. И дано не ви е студено толкова, колкото на мен. Nature Snowflake

# 173
Фло, честитки за дипломата! ❤️
Честит имен ден и на всички празнуващи тези два дни! Бъдете живи и здрави!
И ММ си се е назъзнал вчера на наряда заедно с на Дунди нейният, доста студено си е било наистина.
Дунди, свиркай, ако научиш нещо за Боровец, ще ми се да отскочим и ние, ММ има отпуска през Март, мислех за тогава..
Даже щях да питам тук как стават нещата, пак ли за карта се звъни, с деца как ще е положението.. Ако нещо научиш, ще чакам да споделиш Blush
Аз отивам да почета малко книжка, докато голямото и малкото дете спят Heart

# 174
  • София
Привет, прекрасни!
Благодаря за честитките. Ами как щях да стигна до диплома, ако не бяхте вие, със стиснатите си палчета и с пожеланията за късмет и успех пред всеки изпит?
Имам идея с какво ще се занимавам вече като дипломиран психолог, но за съжаление короната е прът в колелата ми. Новото предизвикателство е чудесно. Споделих го с две преподавателки и те пожелаха да се включат към моя проект, което много ме поласка. Ще споделя, когато го стартирам. Може би ще се наложи да прескачам до Пловдив често. Едната от професорите е преподавател в града под тепетата.

ЧЕСТИТ АТАНАСОВДЕН! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕДВЕСТНИЦИТЕ НА ХУБАВОТО ВРЕМЕ.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, благодаря за поздравите! Hug

# 175
  • Пловдив
Охо, Фло, освен професорки и ние сме в Пловдив. Да се постопли малко, та да се видим. Започвам да стискам палци за реализиране на проекта ти.

# 176
  • софия
Ние миналият уикенд бяхме в" Олимп"- не сме ползвали басейн, джакузи и т.н., но работят.
Поразредени са масите в ресторанта и вечер към 19 ч.се наложи хора да чакат, за да се освободи маса. Барчето е затворено.
В хотела беше много, много топло, което е голям плюс за мен. 😊

# 177
Добро утро!
Вторник - студът е в пил ледени пръсти в земята, кафето гали с чуден аромат сетивата.

# 178
От Дафинов лист добро утро, от мен лека нощ в късните часове.. Ама така е, който спи с детето си следобяд, сега в 1ч е свеж като краставичка Joy

# 179
Добро утро!
Идеалната формула за събуждане: E=MC² 😉 или
Енергията = Мляко х Кафе на квадрат 🤩
Усмихната сряда!

Общи условия

Активация на акаунт