Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 852
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ЧЕСТИТ НИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ИВАНОВДЕН! ДА СА ЗДРАВИ, ИЗДЪРЖЛИВИ И ЖИЛАВИ КАТО ДРЯН ВСИЧКИ С ИМЕТО ИВАН. ЛУННО ЦВЕТЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАШЕТО МОМЧЕ!

# 151
Благодаря за поздравите, момичета.
Да са живи и здрави всички празнуващи!
Нашият именик не беше с нас, но ние си празнувахме. В нашето семейство нямахме Иван, затова си го родих. Grinning
Бъдете здрави!

# 152
Добро утро!
Събота - снежни приказки с щастлив край.

При нас вали сняг и е само за сгушване под одеалото /след като се надомакинстваме Laughing/.

# 153
  • София
Добро утро, прекрасни!
При нас снеговалежът спря. "Натрупа" 2 - 3 см, но все пак е бяло и приказно. На мен днес ми се заформя почивен ден. Както казва ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ - сгушена под одеялото с интересна книжка.
Как ще изкарате днешния ден, момичета?

# 154
Здравейте, при нас сняг няма, но цял ден вали дъжд.

# 155
И при нас е така, няма сняг, само дъжд
Аз не обичам сняг, но заради детето искам да завали поне малко Blush

# 156
  • Пловдив
А, моля, моля, сняг по планините. Таз киша в града не я искам.
МисЮ, то не вали много, но не ставале за разходка. Ние пазарувахм и после готвихме и дремнахме.
Сега съм си сипала едно червено вино и ви казвам наздраве! Wine Glass

# 157
Добро утро!
Подредете мислите си, за да успоките духа си.  Уюта в душата носи топлина. Споделяйте с обич.

При нас валя, спря, стопи се, сега пак натрупа и вали. Зима. Днес е ден за кикиморене Laughing

# 158
  • София
Привет, прекрасни!
Всяка си е намерила какво да прави в почивните дни. Днес трябва да се готви, но и малко време за кикиморене ще си отделя. Stuck Out Tongue Winking Eye
ДУНДИ, наздраве.
Момичета, имали ли сте проблем с куриерските услуги на Спиди?
Още на 16.декември изпратих колет до Виена. Внучетата чакаха, чакаха, не получиха подаръци за Коледа. След празниците започнахме издирването. Оказа се, че колетчето е във Виена, с надпис, че адресът е сгрешен. А в товарителницата има посочен мейл и телефон и адресът е точен. Никой не си е направил труда да се обади на дъщеря ми. На 29 и 30 след безброй опити, все неуспешни, не можах да се свържа с международния отдел на Спиди. В края на раб. ден ми се обадиха, че на 31.декември няма да работят, макар че беше редовен работен ден. Издирването продължи и на 4.януари - отново неуспешни опити - монотонен глас ми съобщаваше, че няма свободен оператор. Най-после на 5.януари ми се обадиха, че колета ме чака в офиса, да отида да си го получа срещу сумата от 30.44. Е, след две такси от 29.90 и 30.44, след изгубено време и скъсани нерви, след това, че внучетата ми останаха без подаръци, колетчето е у дома. Посъветваха ме да напиша жалба, та писах и обяснявах, пък да видим какво ще последва. И друг път съм имала проблеми със Спиди. Оказа се, че и мои познати, също са патили от техните "услуги". А вие?
Обещавам ви, че повече няма да ги използвам.

# 159
Фло,на мамата с която излизаме заедно и скриха пратка с парфюми и препарати. Понеже е дистрибутор на козметика. Та след много нерви я откриха,явно е ако мине номера.

# 160
  • Пловдив
По темите за учещите в чужбина има много писано за куриерските фирми. Проблемът е в партньора им в Австрия, там не звънят по телефон, някой път оставят при съседи, в общи линии не си дават зор. Някои мами ползват услугите на едни момчета с бус. Карат до адрес. Поне за Германия и Нидерландия схемата работи.
След жалби има мами, на които са им върнали парите от Спиди , но разочарованието у децата си остава. Аз бих ги гонила до последно, за да ми върнат пари за неизвършена услуга. Особено при точно дадени адрес и телефон за връзка.
Аз съм имала проблем с DHL, вместо да звъннат и да предадат документи лично, ги пуснали в пощенска кутия и подписали сами товарителницата. Това в Париж. От друга страна в Швейцария са доставяли за 24 часа, като минават и митница. Там са били винаги безупречни.
Иначе ние работим и с ups, не сме имали проблем. Поне в посока Белгия /Германия - България. И се пратката си я проследяваш на едно място.

# 161
Фло, много неприятно се е получило с подаръците. Най-вече заради децата. Аз ползвам услугите на Еконт, но просто защото офисът им е по-близо до нас. Пусни си жалба, разбира се.

# 162
Аз в България със Спиди за лично мои пратки не съм имала проблеми, всичко е било ок до сега
Но за служебни пратки колко съм се разправяла... Изобщо не идват до офиса на фирмата, обаче пишат, че нямало никой на адреса и не доставят пратката.. Там основно с Еконт работехме
За извън България сме ги ползвали пак служебно, но не сме имали проблем
Аз като Дунди бих ги преследвала до край, да се компенсират.. Confused

# 163
Добро утро!
Понеделник - всичко си започва отначало.
Някъде вали снежец, другаде ръми дъждец.

# 164
„Един хубав ден не зависи от това колко слънце има навън, а от светлината, която носим в Себе си....”
Добро утро! ☕

Общи условия

Активация на акаунт