Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 848
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Добро утро, момичета, и Честита Нова година. Да е здрава, по-спокойна и по-успешна за всички ни.
От снимката на дафинов лист ухае на канела. Замечтах се за вила в планината с голям прозорец с гледка към заснежена поляна. Но да съм вътре, на топло. Blush 
Надявам се всички да сте добре и въпреки лошото време, нас ни е захлупила гадна мъгла, да сте в настроение.
Приятен ден на всички. Прегръщам ви силно и още веднъж искам да пожелая на всички ни много здраве и много преживявания, но само хубави.

# 136
  • София
Привет, прекрасни.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, твоите картинки наистина ухаят на канела, както казва ДУНДИ. Действаш ми много зареждащо и с текста. Да си жива и здрава, миличка!
При нас също е прихлупено, мрачно и ръми ситен дъждец. По улиците - парад на чадъри.
От утре съм на тръстиката. Народа масово си е изпотрошил зъбите, та ще трябва да ги ремонтирам.
Днес приготвям документите за касата. В сряда съм на отчет.
РАДИНКА, все да ти кажа, че сурвакарчето е много сладко.
ЛУННО ЦВЕТЕ, ти на ДО ли си?
ДУНДИ, красавичката дистанционно ли учи?
МЪНИЧЕ, да вървят със здраве на училище твоите чавета.
МИС Ю, нормално е чавенцето да има по-богат гардероб от вас двамата взети заедно. Simple Smile
ДИМИТРОВА, вие как сте? Как посрещнахте Новата?
СЕТИ БЕТИ, а вие? Готова ли е къщата, за да можете в нея да празнувате?
И за финал един виц: Явили се на конкурс по пеене славейчето, врабчето и гаргата. След като минало прослушването комисията разсъждава: Ясно е, че славейчето е учило редовно. Врабчето е било на задочно обучение, а гаргата - дистанционно. Joy

# 137
Здравейте и за много години!
Добре сме, кой на работа, кой на градина Simple Smile
Посрещнахме празниците тримата в къщата, вече почти е готова, много хубава ни става, много добре се чувствам там, приятно ми е да си стоя вкъщи.
До скоро!

# 138
Здравейте и от мен, честита Нова година.
Аз от днес съм на работа, толкова много ми липсваха децата. Днес ме заредиха положително.
Нова година посрещнахме 3 семейства, продължихме и на Васильовден, та си стана три дни яли, пили и се веселили

# 139
Добро утро

# 140
Добро утро, момичета! Честит Йордановден! Да са живи и здрави имениците! Честит празник и на твоето момиче, Дунди! Да реализира всички свои мечти! Flowers Four Leaf Clover
Аз след малко влизам в час!
Усмихнат ден!

# 141
  • Пловдив
Добро утро, да започнем деня с много шоколад за здравето на Дзвера. Нали е кръстена на баба си Йорданка. Blush
Лунно цвете, благодаря за пожеланията. Има време за мечтите, сега трябва да се справи с първата сесия и ще я броим вече за гърмян заек. Да е здрава, другото ще се подреди. 

Радинка, вие днес ли празнувате имен ден на Боян? Аз имам роднини с това име и празнуват на друга дата.
И все пак, да ти е здраво момченцето, да расте и играе на воля, да ви радва и всички да се обичате. Получавате виртуални прегръдки от нас.

Лек ден, момичета, днес май слънчо ще се крие зад облаците, а вчера времето беше прекрасно.

# 142
Честит имен ден на всички именици днес!
На нашата приятелка кака Дзвер Joy пожелаваме здраве най-вече, тя е оправно момиче, ще се справи с всичко друго с лекота, сигурна съм! ❤️ ❤️ ❤️
Ако и зетят ми Боянчо празнува днес с опасната му женичка му пожелаваме здраве и да расте все така силен мъж, че да я носи на ръце Joy Heart 😍

Ние отиваме за следобедния сън след малко, като цяло сме добре Blush

# 143
  • София
ЧЕСТИТО БОГОЯВЛЕНИЕ, ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВДЕН! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КРАСАВИЧКАТА И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!
Ако във военното ни блокче има още празнуващи, то нека да са честити и благословени!

# 144
  • софия
Здравейте. Помня, че от миналата година имаше промяна по колко дни активен- неактивен( зима, лято) сезон може да ползва почивка по соц. програма.
Някой знае ли как точно стоят нещата?

# 145
  • Пловдив
Iniici, 20 дни в годината. На сайта на военните клубове можеш да намериш това, което те интересува. Можеш и по телефона да питаш.

# 146
Благодаря за пожеланията прекрасни. Но го празнуваме на 28.03. тогава е Св. Боян Енравота ,и понеже си има светец решихме да го празнуваме тогава. Днес нашия тати е именнак а Боян се стяга за престапулка. Ще докладвам на Мис Ю зетко каква професия избра. Прегръщам Ви силно всички.

# 147
Името със гордост си носи!
Богат на здраве, щастие бъди!
Честит имен ден на празнуващите и днешните и вчерашните!

# 148
Ще си имаме музикант! Това по първо желание 🤣или ИТ специалист и фризьор? Каквото реши като порасне само да е здрав!

# 149
Честито и днес на имениците! ❤️ Да са здрави!
В нашето семейство на нашите Иван е тачено име, дядо ми Бог да го прости беше Иван, леля ми е Иванка, единия й син е Иван, брат ми е Иво, общо взето голям празник беше едно време

Радинка, снаха ти ще става лекарка, не знам, ще ги видим как ще се изхранват, да не се наложи ние да ги изхранваме Joy
Да е здрав Боянчо, да тича смело и само напред и нагоре! ❤️
Да е здрав и ТМ да ви подкрепя все така!

У нас дечурлигата заспа, аз отивам да почета книжка на тишина малко и после пак дивеене Kissing Heart прегръдки от наас

Общи условия

Активация на акаунт