Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 841
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Весело посрещане на новата година. Нека 2021 ни донесе повече здраве, повече прекрасни мигове, да е по- спокойна, да е мирна и дано се върнем поне към част от предишния си начин на живот.
Фло, да ти е жив и здрав спътникът в живота. Специални поздрави от нас.
Подготвих това, което обещах на девойката. Сармичките са на котлона.
Остава да опечем и това, което ще е за нас. Чакам един приятел да дойде да види бойлера, че предпразнично спря да работи. Дано да успее да го оправи, че без топла вода си е мъка.
Прегръщам ви силно и се надявам през новата година да споделяме в темата само хубави новини.

# 121
Фло, да ти е много здраво гаджето и още дъъълги години да сте заедно
Изпращаме една трудна година, пълна с ограничения и предизвикателства, нека новата ни донесе всичко което предните не са успели! Нека е начало на един по- хубав живот.  Весело посрещане на 2021 г.

# 122
Фло,да ти е жив и здрав и още дълги години да гледате в една посока.
Прекрасни момичета,на всички желая преди всичко здраве! Щом човек е здрав всичко е наред. Дано новата 2021 ни донесе здраве и много усмивки.

# 123
Фло, да ти е здрав и все така да си се подкрепяте с твето гадженце! ❤️
Пожелавам ви и аз здраве, другото ще се нарежда, къде по-лесно, къде не чак толкова... Надявам се да сме заедно тук отново и през новата година и да споделяме все хубави емоции и събития!
Всички сте ми толкова любими! ❤️
Пожелавам ви страхотна вечер, ние сме си тримката и ще е спокойна вечер при нас, няма да е с големи купони Grinning

Хайде до скоро писане  в 2021ва! Nature Boom

# 124
Мили момичета, весело посрещане на празника! Радвам се, че и тази година споделяхме тук и радостни и трудни моменти! Бъдете здрави ! Heart
Фло, да е здрав и все така обичан и обгрижван твоя спътник в живота!
Наздраве! Wine Glass

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 21:20 от Лунно цвете

# 125
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ, ПРЕКРАСНИ! НЕКА 2021 БЪДЕ МИРНА, ЗДРАВА, ПЛОДОРОДНА. УСПЕШЕН СТАРТ В НОВАТА ГОДИНА!

На всички ви благодарим за хубавите пожелания! Гаджето ги прие с усмивка. Grinning
Посрещнахме Новата в много тесен семеен кръг - той и аз. Идилия! Не мога да се оплача, приятно ни беше. Изслушахме Президента, тропнахме Дунавското. Първи ни се обадиха варненските внучета и майка им. Сега чакаме да си поздравим и другите внучета.

Някой казал ли ви е, че ви обича? Ами аз ви го казвам - искрено и лично. Обичам ви момичета!!!:heart:

# 126
Добре си ни дошла 2021 год.!
Иде млада и красива
и дай Боже по-добра!
Носи радост на мнозина
и милиард надежди тя.
Чакаме я със усмивка -
нова ера, нов живот,
с обич искрена, звънлива,
здраве, щастие, любов.
Нека болката забравим
и тъгата отшуми!
Лошото да ни остави
в свят без маски и злини!
Нека пак да бъдем заедно,
без заплаха от това!
Всички нека сме честити,
да ни тръгне по вода!
Биляна Дар

# 127
  • София
ЕХОооооооо, наспахте ли се, прекрасни? Ставайте, че имаме именячка в групата.

ЛУННО ЦВЕТЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА. НАЗДРАВЕ!

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, радвам се, че първо ти си писала в темата. Повлечи крак, та и другите да пишат. Grinning

# 128
Няма спане, в 8 на линия, че чавето е гладно, ам ам и бягане към хладилника.. Joy
Честитааа нова година, прекрасни момичета! ❤️ Пожелавам ви здраве и много щастливи моменти! ❤️

# 129
Да си пожелаем едно добро начало на новия ден и на всичко, което предстои!
Добро утро! ☕

# 130
Здравейте, прекрасни момичета! За много години! Нека тази година донесе здраве и много щастие в домовете ви!
Нека преодолеем изпитанията, пред които ни постави 2020 година и да живеем по-спокойно.
Благодаря за поздравите за имения ми ден.

Днес при нас е толкова слънчево, пожелавам ви през цялата година да е слънчево в душите ви!

# 131
"Да си благодарен, значи да осъзнаваш какво имаш."

# 132
Добър денн и от мен, как сте, започвате ли работа от утре?
Ние сме добре, оправях дрехи на малката да видя какво мога да запазя, да подаря или да продам.. Това дете има повече дрехи от двамата с баща й взети заедно Joy Joy

# 133
  • Пловдив
Честита да е 2021!
Нека донесе здраве и спокойствие за всички!

Ние сме добре Simple Smile Тъкмо ще стягам учениците за утре - маски, дезинфектанти, кутии с храна...

# 134
Добро утро, хубав зимен ден и успешна нова седмица приятели! ☕🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт