Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, ние с мама сме готови, ще се съберем следобяд, вечерта ММ си пътува, а ние ще останем още 2 дни тук
Покрай детето тази година опаковах и слагах подаръци, до сега сме я карали само двамата и беше само с руска салата и ядене и пиене Joy
Пожелавам ви здраве, в тази година то е най-важното! Празници ще има и занапред, но важното е да сме здрави, за да ги посрещаме, независимо по какъв начин Heart

Прегръщам ви! ❤️

# 106
  • София
И аз съм готова с ястията за Бъдни вечер - боб, постни зелеви сарми, ошаф, тиквеник. За утре е готова баклавата. Тази година направих само един вид сладки. В единия край им изрязах дупчици с напръстник и им завързах пъстри лентички от тези, дето са за букети. Станаха много пъстри и веселички. Наредих капамата, утре ще я сваря. Баклавата ми стана много хубава. Масата ще е пълна, дано и душите ни са изпълнени с обич и доброта.
Весели празници, прекрасни!

# 107
  • София
ЧЕСТИТИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ НА ВАС, ПРЕКРАСНИ И НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ! ПОЖЕЛАВАМ В ДОМОВЕТЕ ВИ ДА ЦАРИ УЮУТ, ТОПЛИНА И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, НА МАСАТА ДА СТЕ ПОДРЕДИЛИ ВКУСНИ ЯСТИЯ, А В ДУШИТЕ ВИ ДА ИМА МНОГО ОБИЧ, РАДОСТ И БЛАГОРОДСТВО!

От питката с късметите на дома се падна здравето, а парите отидоха при стожера на семейството. Добро разпределение!

# 108
Честита Коледа,прекрасни! Здрава,мирна и щастлива! Ето едно малко коледарче от мен!

# 109
Честита Коледа и от мен! Бъдете здрави!
Паричката при нас беше в дяла на Къщата!
💕 💕 Пазете се! Прегръдки!

# 110

Честито Рождество! Здраве и усмивки!
Честито на имениците!

# 111
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МЪНИЧЕ! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ПО МНОГО! НАЗДРАВЕ.

# 112

Честита Коледа! Нека е светло в душите ни, нека е весело в сърцата ни, нека има здраве и много любов в дните ни!
Честит празник на имениците! Бъдете благословени!

# 113
  • Пловдив
Честито Рождество. Здраве, мир и благоденствие да има в домовете на всички.
Да са честити имениците, да са живи и здрави. Весел празник!

# 114
  • Пловдив
Честито Рождество Христово!
Нека светлината и топлината са както в сърцата, така и в домовете Ви!
Нека здравето е последното, за което да се сещате!
Нека във всяка къща се чува глъч и смях!

Благодаря Ви за пожеланията Heart

# 115
Добро утро!
"Всяка година Коледа идва в сърцата ни, за да ни напомня, че любовта е най-големият подарък, който можеш да дариш всеки ден от живота си."💝

# 116
Добро утро!
Все повече намирам щастие в малките неща... в топлата прегръдка на димящата чаша, в приветливата светлина на зимния ден, в страниците на книга, която отваря сърцето за спокойствие...

# 117
Добро утроо, как сте?
Още малко и отиваме в 2021, решихте ли къде ще празнувате утре, какво ще е менюто?
Ние вече сме си на Пловдивска земя, за 1ва година ММ ще почива повече време около НГ и то точно тази година няма къде да идем Joy късмет Joy
П. С. Добро утро, Дафиноово листенце, тъкмо докато писах и ти публикува 😊

# 118
  • София
Ехоооооооо, прекрасни!
Още малко остана да се "порадваме" на 2020. С удоволствие вървят приготовленията за среща с новата 2021.
За пръв път ще празнуваме с гаджето сами. Мисля, че пак ще ни е хубаво. Какви грандиозни планове имахме за 31.12.2020!!! Гаджето става на 70. Мислехме, че ще ни дойдат децата и внучетата, за да го почетем.  След новата година щяхме да празнуваме с военните приятели, а след това с роднини и приятели в Перник. Е да, ама не. Короната преобърна плановете ни.
Тази година изневерих на традиционната пуйка със зеле. Ще правя свински бут в гювеч. Мезета, руска салата и Снежанка също ще има. Плодове и ядки - тоже. Тортата днес я сглобих. Ще има свещички и фойерверки. До нас има сладкарска работилница, та съм поръчала и шоколадов надпис. Всичко е под контрол. Настроение и желание за приготовление не ни липсват. Гаджето е артелчик - отговаря за снабдяването, а аз съм кашевар. Simple Smile
В младите години много сме ходили - при нас са идвали приятели, ние сме били у тях, посрещали сме на ресторант, ходили сме на почивни станции и хижи в планината, празнували сме и с родителите си. Сега нещо по-различно ще бъде. Здрави да сме. Щом сме двама страшно няма.Simple Smile

# 119
Добро утро!
"Всички сме свързани. Всички сме тук и сега именно заради любовта, на която ни обрича мирозданието.
Новата година е завръщане. Завръщане, изискващо смелост и увереност, че си струва да продължим напред.
Здраве за всички и благодатна 2021-ва година!" - Добромир Банев

Фло, да ти е здрави да се радвате един на друг още дълги години! Поздрави го!
Синчето и кучето си отидоха, аз ще празнувам с приятели и така ще изпратим тази шантава 2020 година!
Желая да сме здрави догодина и да не губим никого! Другото ще го наредим!
Със снимката ви казвам едно Благодаря - бяхме заедно и споделяхме, така да сме заедно и догодина!
Хубав, усмихнат 31-ви декември!

Общи условия

Активация на акаунт