Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро,
Благодаря за кафенцето! ❤️
При нас няма нищо ново, за сега всичко е наред, играем повече вкъщи, ако вали.
Вече започна да прави опити да дърдори, та скука няма, кучешки зъби чакам да избият.. Абе веселбата е пълна
Онзи ден се чудех, кога порасна толкова бързо, че вече вечеря с нас на масата без нейния бебешки стол Joy
Бяхме на коледна фотосесия, снимките са ни готови, чудни са, макар и тя да беше стресирана в първите минути, но са станали ок
Това е около нас, както казах скука няма, сега чакаме дядо Коледа с подаръците и така
Пожелаваме ви приятна почивка и успешна седмица Heart Eyes

# 91
Добро утро

# 92
Добро утроо, как сте, момичетаа? Heart

# 93
  • София
Привет, привет!
Все още не съм започнала с подготовката за Коледа и Новата година. Не съм украсявала елахата.
Работя на тръстиката - по два дни седмично.
Днес гаджето ме закара до центъра, да не се мотая по градския транспорт. Платих за мен и колегата членския внос и застраховките и олекнах с 360 лв.  Закара ме и до Еконт, че имах пратки за получаване. Втрещих се, като ми казаха, че един колет до централна Европа струва 217 лв. с ДДС-то. Сега ще търся друг начин.
Във всяка свободна минута чета учебниците по психология и много ми е интересно.
Хайде на обяд, че е време. После някои ще почиваме, а други ще работите. Утре след обяд пък аз ще работя. Simple Smile

# 94
Здравейте момичета! Ние сме онлайн с каката е някаква лудница. Децата не внимават,умръзва им и само пречат. А най- дразнещото е ,че родителите са до тях и не правят забележка. Ние сме добре Боян много трудно вади зъбки и е кисел . Не пиша но чета редовно,че при нас е едно еднообразие и да не спамя само групата. Подаръците са купени само за Боян няма нищо,че той милия си има всичко от кака . Та се чудя какво да му взема. Пазете се и бъдете здрави,че този вирус е ужасен. Аз за щастие го минах без проблем,и симптоматика,добре че си стоя във вкъщи та не съм сяла зараза.

# 95
Здравейте,
аз вече съм на работа, а ММ и малкия се гледат в нас. Стягам му рождения ден, поръчахме торта вчера и каза: Децата много ще ми я харесат Rolling Eyes То какви деца?! Уж му обясних, че клубчетата не работят, че няма да се събираме с деца и уж се разбрахме като отворят да го заведем, но...Така му светнаха очичките като го питах иска ли някое детенце да дойде да си поиграят и сега съм в размисъл какво да правя.
Фло, пращам колети на сестра ми в Германия с Арамекс, до 10кг е 42 лв, а също съм пращала и със Спийди на подобни цени. Но Спийди са малко несериозни и по телефона в това време е невъзможно да се свържеш с оператор, ако искаш нещо да питаш или стане някакъв проблем.
Поздрави на всички!

# 96
Добро утро!
Малко остана до Коледа...
Когато на човек му се струва, че всичко в живота му върви на зле, значи в живота му се опитва да влезе нещо чудесно и сега е момента да се изпълните с вяра и надежда и да изживеете своя неповторим ден! Бъдете благодарни, че имате възможността да изживеете това чудо. Живейте пълно и свободно.  Дайте на Живота точно каквото искате той да ви даде. Обичайте Живота! Влагайте и раздавайте днес любов и доброта.  Да е слънчево в душите ви!
"Желанието да сте необикновени всъщност е доста обикновено желание. Да се отпуснете и да бъдете обикновени – ето това е вече необикновено."
Ошо

Как сте момичета? Аз днес ще поизчистя по-сериозно /предколедно/ и ще си чакам синчето тия дни да се върне. Иначе не ми е много празнично - загубихме още един колега тази седмица. Много коварна болест е това - пазете се!
Желая ви хубав ден!

# 97
  • София
Привет, прекрасни!
Започнахте ли подготовката за Бъдни вечер и Коледа? Украсихте ли си дома и елхата? За Бъдни вечер менюто е ясно, но за Коледа какво ще приготвите?
Вчера се занимавах с украсата. Елхичката е готова.
Днес - баклавата и сладките Линцер. За Коледа винаги правя капама. Зелето е готово, продуктите са купени. Тази година ще бъдем в намален състав. С нас ще бъдат синът и племеника със семейството си. Внучетата ще си стоят във Варна. Такива са времената.
Гушкам всички, които тези дни да надникнали в нашето военно блокче. Hug
Хайде на работа.

# 98
Здравейте, ние сме при нашите, до днес бяхме всички, от днес само с малката фурия, че татко й ще дава наряди по Коледа и няма как..
За подаръци питате, всичко разпратих навреме, всичко вече е получено. Нашите подаръците вече са разменени, на детето разбира се са най-много.. Ама тепърва ще се трупат.. От днес почваме подготовката с мама на баклава и баница, руска салата и т н, да може да сме си готови и на празника само да си почиваме Joy

В края на седмицата се прибираме и за Нова година отново ще сме си вкъщи, явно с детето няколко години ще е така Grinning не че и някъде пък сме се затичали де

Пожелавам ви светли празници и много усмивки и здраве! ❤️ ❤️

# 99
  • Пловдив
У нас нямаме много настроение за празници. Загубихме двама роднини вследствие на коронавирус, баща и дъщеря. Приятелките ми и те са болни. А аз по принцип не го харесвам този декември месец, нито тази надпревара за подаръци по Коледа. Друг трябва да е духът на този празник. За съжаление никак не го усещам. Ужасно мрачно и депресиращо е тези дни. Времето е сиво и неприятно.
Иначе изпекох една доза сладости, които свършиха, разбира се. Изпекла съм баклава, оставена е хубаво да изсъхне и днес ще си я залея. Нищо особено не планирам като храна. Няколко години правих капама заради ММ. Обаче после остава, никой не иска да я яде. Тази година смятам да я пропусна. Ще е нещо, което е в по-малки количества.
И на работата е тегаво и напрегнато, висяхме цял месец като паяци, сега има куп поръчки за изработване заради забавени доставки и затруднения с тарнспорта от Азия към Европа. И всичко трябва да е готово преди края на годината. 
В общи линии не ми у празнично. Нямам настроение. Поне се надявам да се няспя през почивните дни.

# 100
Здравейте, момичета! Аз съм вече ваканция, въпреки, че имам домашна работа, първо смятам да си почивам.
Голямо напрежение беше и при нас. Всички деца искат този вирус да си отиде. Това желание е на първо място!
Дунди, съжалявам за близките ти. Труден месец, трудна година.
Всички искаме Новата година да бъде по-щастлива, по-спокойна. Дано!
Хубаво е да замирише на сладки, аз още не съм започнала приготовленията. Много обичам капама, но само аз я ям вкъщи. Моята приятелка прави най-вкусната банска капама. С всички тънкости и подправки. И понякога намазвам и аз. Банско и Разлог спорят коя капама е оригиналната. Банската или разложката, никой не отстъпва?! За мен по-вкусна е тази в Банско, но аз съм пристрастна. Историята разказва, че това ястие е измислено от една мързелива булка, която не обичала да готви и слагала всичко в тенджерата, след това в огнището, за да е готово на другия ден. Blush
Лека вечер!

# 101
Здравейте
И ние с децата днес сме на тема сладки: направихме меденки и още един вид с орехи
Иначе аз до Петък бях в отпуска и от вчера съм онлайн, но друго си е да си в градината с децата, сега само ги гледам на клипчета как рецитират стихотворения или творят нещо
И ММ като мъжа на Мис Ю по Коледа е наряд и ние ще сме си сами с децата. На 24.12 планираме с кумицата ми да празнуваме заедно, нейния мъж е жандармерист и той ще е на дежурство така че ние по женски, две майки с три момиченца

# 102
Добро утро!
“Този спрял живот...
ни учи
колко ценна е
нормалността.”

С пожелание да си върнем нормалния живот и да сме здрави и усмихнати! Аз си чакам синчето, ще отидем при моите родители за празниците. Желая ви да сте здрави!

# 103
Добро предколедно утро!

# 104
Добро утро! Започвам да приготвям ястията. Вчера пътувахме, но днес ще се справя.
Важно е душите ни да са пълни!
Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт