Съпруги на военнослужещи - 29

• 60 971
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ужасна новина! Улавям се за думите на МЪНИЧЕТО. Дано!
Съчувствам на семейството на пилота, съчувствам на приятелите и колегите му.

# 586
Случилото се е трагедия! ❤️
Всеки път като си помисля и ми се насълзяват очите.. Изтръпвам само при мисълта, че може един човек да отиде дори само за хляб, както се казва и никога повече да не се прибере у дома...
Изтръпвам!
Бог да ни пази всички! Кураж и съболезнования за семейството на този млад български герой! ❤️ Шансове вече според мен няма... За съжаление... ☹️😣😢

# 587
Съболезнования за семейството на загиналия пилот!
Наскоро японски пилот на Ф-35 се разби в морето. Едно от обясненията беше,че пилотите повече са склонни да поемат по-големи рискове над равната повърхност на морето,което води до такива катастрофи.
За щастие новите ни изтребители Ф-16 имат система,която предотвратява подобни катастрофи,(GCAS). Макар че и тя не е панацея. Теоретично японският пилот би трябвало да е бил с включена същата система,когато е загинал.

# 588
  • София
Каквото и да напиша все ще е малко. Поклон, мир и светлина по пътя на душата на пилота. Съболезнования за семейството, приятелите и колегите на м-р Валентин Терзиев. Колко се молих да го намерят, да го спасят. Жалко!

# 589
Бог да прости загиналия пилот. И аз се надявах са го открият жив, но...

# 590
  • Плевен/Пловдив
Да почива в мир Sad
Поклон !
Още когато се чу за случая, хората в авиацията знаеха шанса граничеше с 0. Може много да се спекулира и говори техника самолети, човешка грешка. Факт е човека го няма ☹️
И както написаха неговите колеги : " Орлите не умират, те просто отлитат... "

# 591
Гадно,ужасно и много болно ми стана когато чух по новините но все се надявах,че ще бъде открит жив. Каквото и да кажа ще е малко.
Съболезнования на семейството, на приятелите и колегите. Светъл да е пътя му!

# 592
''Така живея живота си: между капки дъжд 🌧 и слънчеви лъчи ☀, а в средата-дъгата🌈''
Добро утро!

Привет, момичета.
Тъжно и страшно е, за съжаление част от живота - мир на душата му.
Отдавна не съм писала, имах много работа и другата седмица ще е така. Надявам се да сте здрави и усмихнати.
Днес домакинстване и почивка /надявам се Simple Smile/.
Хубав ден!

# 593
  • София
Добро утро, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ! Добро утро, прекрасни!
Да започнем деня с кафе и усмивка.
Само на мен ли ми е студено или си е студено? Все още не се престрашавам да отидем на село. Там е планина и Т винаги е с 5 - 6 градуса по студено от София. Ще чакаме по-добри времена.
Момичета, вие ваксинирахте ли се? Ние с гаджето не сме. Децата ни също не са ваксинирани. Щерката идва за 4 дни с тест. Онзи ден слязла в тяхното кафене и на вратата я спряла сервитьорката, дала й една клечка, за да си направи бърз тест, като в същото време я заснела на камера. Ако дойде проверка, да удостовери, че указанията са изпълнени. Това е положението.
Желая ви хубав, приятен ден!

# 594
Добро утро, момичета. Ние сме на село, слънчево е засега. На прозореца една лястовичка си е направила гнездо и от сутринта чурулика. Не мога да видя дали има пиленца. Не знам дали още не е рано и дали са се излюпили малки лястовичета.
Слънчев ден от мен!

# 595
Добро утро и ние сме на село, сутрин слънчево, следобяд дъждове, студено е повече отколкото в Пловдив, та тук с наметка винаги и с дълго ръкавче
Лунно цвете, на кое селоо сте, тук лиии? 🙄
Фло, пак ще си имаш гости значи.. Хубаво да си изкарате.. Heart
Дафиново листенце, сутрините с теб са много приятни, много хубави неща споделяш Hug
Оставаме на слънце ние, докато не е заваляло, игрите по двора са забавни за дребосъчка Blush

# 596
Добър ден и от мен, ние днес сме на градинско парти, Джули в Сряда порасна с още една годинка и днес си прави парти с децата. Засега е слънчево, дано издържи докато решат да приключат, че много страшно време предвиждат синоптиците

# 597
  • София
ДИМИТРОВА, поздравления за рожденичката Джули! Да расте здрава и жизнерадостна! Весел празник.

# 598
Честита да е Джули! Да расте здрава, усмихната и безгрижна! ❤️
Весел празник! ❤️

# 599
Честит празник на Джули! Весел празник на цялата група и дано слънчицето да е с вас.
Мис Ю, тук сме,  в най-хубавото село, разбира се. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт