С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 423
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Polimoli!

Да си жива и здрава!
Много щастие, хармония и усмихнати дни!   bouquet

# 166
  • Велико Търново
 bdbaloniЧестит Рожден Ден,Polimoli! newsm59 Желая ти много здраве,щастие,любов,късмет и всички хубави неща на този свят да са за теб! newsm51
  Весел празник!

# 167
  • Варна
Polimoli, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!

Честит първи учебен ден на всички мами и ученици! Сигурно е много вълнуващ ден за всички тях. Пожелавам им много шестици  Simple Smile

# 168
 bdbaloniЧестит рожден ден на Polimoli baloni Бъди много щастлива и обичана жена и много радости с малкото съкровище bdbaloni!

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 12:38 от Elisir

# 169
Честит рожден ден Polimoli newsm59Пожелавам ти много здраве,щастие , късмет и любов. baloni
Честит първи учебен ден на всички ученици и мами baloniжелая им само шестици и много усмихнати дни. newsm44
Сега ви оставям, отивам да се приготвям защото каката като си дойде отиваме да купуваме учебници,тетрадки и всичко друго което ще и ттрябва.Довечера ще пиша пак за да ви се оплача колко е скъпо да имаш ученик, но най-важното е да са живи и здави нали.
Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден. newsm03

# 170
  • Варна
Добро утро и от нас с Дари! Вчера ми се скапа постинга пък и ме домързя да пиша отново Rolling Eyes Пък вечерта татито искаше да гледаме заедно филм. В последно време много го режа и съм малко грубичка / ама той си го заслужаваше /, та затова реших малко да стопя ледовете  Embarassed.
Честит рожден ден на Polimoli! Бъди винаги много обичана и много обичаща!
Честит първи уччебен ден на всички ученици и техните мами! Учете добре и радвайте мама и тати с много шестици! smile3525
Та вчера имах питане относно тъмните кръгове под очите. Моите са направо лилави и ако има начин поне малко да избледнеят. Малко се отплеснах с този въпрос, но като сме родили да не ни е газил влак - поне малко да обърнем внимание на себе си. Като няма време за фитнес, солариум и тем подобни  newsm48
Нас една позната ще ни води в някаква борса където цените били направо наполовина от тези в бебешките магазини.
Айде, че малката се размрънка - внимание си иска детето.
Пожелавам на всички много слънчев и приятен ден!

# 171
  • София
                                                                               newsm59
 bdbaloni Честит рожден ден Polimoli, пожелавам ти много здраве, щастие и любов  bdbaloni

# 172
Polimoli, честит рожден ден! Много щастие, любов и късмет ти пожелавам! baloni

Таталинка, аз лично искам да кръстя Божидар заради предстоящата ни операция. Пък дано ни отминат и другите проблеми, че се побърквам вече и не мога да се зарадвам на детенце от неговия неспирен рев.
В понеделник се срещнахме с доц. Бранков и той ни каза след два месеца да отидем.Първо казаха, че ще го оперират на три месеца, които правим другата седмица, после на шест, след това каза че може и под три месеца, а сега след два. Нищо конкретно. newsm78
Искаше ми се да ни насрочат операцията и да си знам, но сега трябва аз да реша кога да е и все не смея. Досега беше топло, но май ще трябва да я направим и преди големите студове.

Честит първи учебен ден на първолаците и по-големичките!

# 173
newsm59Честит рожден де на Полимоли,много здраве и късмет и всичко най-хубаво ти пожелавам! newsm59
И на мамите на ученици-да са ви живи и здрави и много да ви слушкат....
Ние излизаме и после ,ако има време ще пиша повече...

# 174
  bigdance2Честит рожден ден  на Полимоли,много здраве , щастие , любов  и  късмет  ти пожелавам!  newsm18Честит първи учебен ден на всички ученици!Много да са здравички и  много шестици да носят в къщи smile3521

# 175
 Здравейте и от нас!
 Честит рожден ден на Полимоли, пожелавам й много здраве щастие и любов!
 Успешна учебна година на всички мъници които днес тръгват на училище!
 Минавам набързо да се отчета, че ще отсъствам за десетина дни, защото отиваме на гости при бабите. Ще отивам да стягам багажа, че то е цял катун с това бебче Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Ще ми липсвате много, ако имам възможност ще пиша от там.
 Поздрави и целувки на всички мамии бебушоци  bouquet

# 176
  • BG
Честит рожден ден на Polimoli! smile3525
Аз днес имам първолак и ви черпя виртуално,кой с каквото му душа иска Misc Baby Bottle  party023 beer3 cook Wine Glass
Честит първи учебен ден на всички мами с ученици,много да слушат и да не ви карат да се червите от срам в училище Grinning

# 177
  • Велико Търново
Честит първи учебен ден на всички първолаци smile3523!Пожелавам им много здраве,много много шестици и да не забравят игрите! Peace

# 178
  • на брега на Дунав
Честито Полимоли да си жива и здрава миличка и много, много обичана жена и майка.     bouquet.
Честито на всички майки с първолачета, само шестици да ви носят и тук там по някоя петичка, да не ги заклеймят като зубъри  Mr. Green.
Ние днес започваме малко мрачно ама какво да се прави такъв е живота. Някой се радват други тъжат. Сами беше много неспокоен тази вечер и сутринта се събуди с кашлица, сополи и повишена температура. Ходихме на лекар и имаме мноооооого зачервено гърло иначе гърдичките ни са чисти. Добре, че лекарката при която ходим при такива ситуации не бърза с антибиотика (плащам за свободен прием ама поне знам за какво). Та сега сме на сиропчета и капки и така. Дано да се разминем, че хич не ми е  хубаво като боледуват. Ама то всички в къщи след летния вирус сме с такива симптоми даже татито който такива работи не го хващат лесно, сега е на антибиотик. Айде стига съм се оплаквала, че ще ви разваля настроението. До по-късно милички.

# 179
Честит първи учебен ден на всички ученици! Да радват много мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт